Nočník - jak dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.7.12 11:13

Jo, este som chcela pre tych, co im prckovia odmietaju sadat na nocnik. Moja slecna ked zahlasila hotovo a vstala, tak hoci v nocniku nic nebolo, dostala papier nech sa utrie ako mama (no chodili sme na zachod ked bolo treba mne, nie jej :oops: ) slavnostne hodila papier do zachoda, pockala kym mama splachne a vymasirovala zo zachodu. Ked bol tato doma, tak bezala za nim s radostnym „kakala, pinku“ A tato prebaloval :mrgreen: teda, zabaloval :andel:

Ale tesne predtym nez sa naozaj naucila nieco v nocniku aj nechat asi dva tyzdne ked som povedala ze idem na zachod dvihla sa od akejkolvek cinnosti, rezolutne prehlasila „taky“ a ked nahodou mala nocnik v izbe (no, pokusala som to), tak si ho aj do toho zachodu odniesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
19.7.12 17:56
@KPKristy píše:
Tak já to na Ondru neaplikovala a byl i na noc bez plínek během necelého měsíce ve dvou a pěti měsících…

:palec: :palec:
přesně tak, já mám malou bez plenky na noc ve 2 letech a 2 měsích, začali jsme ve 2 letech a byly jí 4 dny… v tomhle věku si taky myslím to už není o této metodě, ale o vyzrálosti dítěte… mě to z NIČEHO do bez pleny na noc za necelých 6 týdnů… viz. psáno výše… :mrgreen: takže tak a ne bezplenkovka ve 2,5 letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.7.12 12:40

Vcera se dcera nechala premluvit na chvilku s holym zadkem, najednou zacla curat, trochu jsme se lekli, pac to byl docela hluk, ale snad to na nas nebylo znat a ona chudinka taky. Zacala hrozne brecet, evidentne nema tucha co se deje, nebo se toho boji :nevim:. Bobek muj malej.

na nocnicek ted chodi vsechna zviratka v domacnosti, i si tam sama na chvilku sedla, ale jen oblecena.

to bude jeste orisek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.7.12 12:43

U nás dneska trůnil chlap, pak jsme mu tam museli nalít vodu, že udělal čí, tak malý seděl na druhém, ale jenom tam naslintal. Beru jako úspěch, že tam vůbec seděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze