Normální hygiena u kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7355
10.9.16 18:34

Náš synek se taky u babičky myje u umyvadla, tu kousek obličeje, tu nohy :roll: :roll:
však se nám taky teď už asi potřetí stalo, že měl pindíka okolo předkožky zarudlýho a doma to pak léčíme.

Také nechápu, že dítě není třeba spocené, zaprášené, stolice.. je jenom ve školce?? Tam se snad nepovalují, nechodí na písek a pod??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
10.9.16 18:35

Fuj…chudák chlapeček, když ho miminka nenaučí základním návykům…ty si p**du meješ jednou týdně??? Prase…

edit admin - vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
10.9.16 18:36

Máme tříleťáka. Koupe se denně a pindíka ve vaně také přetahujeme denně a mejeme. Myslím si, že koupání jednou denně není nijak zdraví škodlivé. Když byly vedra a syn byl upocený, osprchovala jsem ho klidně třeba i v průběhu dne kvůli jeho pohodlí. :nevim: Jednou týdně mi to teda příjde opravdu málo. Ta moč se mu za tou předkožkou rozkládá a klidně z toho může mít i zánět močáku.. :roll: A hlavně co ho naučíš v mládí to bude dělat i v dospělosti. A já bych na sebe nenechala teda vlézt přítele, kterej si před tím důkladně nevymyl piňďu. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
10.9.16 18:43

Stahuje pokaždé, když se myje…když je škaredě a jsme celý den doma, myje se klidně ob den. Jinak každý den, v létě, venku, děti jsou jak čuňata. I já se myji občas ob den, když se nespotím. Nikdo si nikdy nestěžoval, že bych smrděla a nemyslím si o sobě, že bych byla prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.9.16 18:52
@Ivulka88 píše:
Máme tříleťáka. Koupe se denně a pindíka ve vaně také přetahujeme denně a mejeme. Myslím si, že koupání jednou denně není nijak zdraví škodlivé. Když byly vedra a syn byl upocený, osprchovala jsem ho klidně třeba i v průběhu dne kvůli jeho pohodlí. :nevim: Jednou týdně mi to teda příjde opravdu málo. Ta moč se mu za tou předkožkou rozkládá a klidně z toho může mít i zánět močáku.. :roll: A hlavně co ho naučíš v mládí to bude dělat i v dospělosti. A já bych na sebe nenechala teda vlézt přítele, kterej si před tím důkladně nevymyl piňďu. :poblion:

Tvůj přítel se dvakrát za den koupe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.9.16 18:54
@Ivulka88 píše:
Máme tříleťáka. Koupe se denně a pindíka ve vaně také přetahujeme denně a mejeme. Myslím si, že koupání jednou denně není nijak zdraví škodlivé. Když byly vedra a syn byl upocený, osprchovala jsem ho klidně třeba i v průběhu dne kvůli jeho pohodlí. :nevim: Jednou týdně mi to teda příjde opravdu málo. Ta moč se mu za tou předkožkou rozkládá a klidně z toho může mít i zánět močáku.. :roll: A hlavně co ho naučíš v mládí to bude dělat i v dospělosti. A já bych na sebe nenechala teda vlézt přítele, kterej si před tím důkladně nevymyl piňďu. :poblion:

Mně by zase bylo divný mít sex jen po předem určené proceduře :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10351
10.9.16 19:10

Behem zimy taky nekdy vynecham myti holek, kdyz je poklidny den. V lete ne, jsou denne od hliny, travy, zapraseny, pisek ve vlasech. Ale i kdyz se nekoupou, aspon utrit pipinu mokrym ubrouskem je samozrejmosti, nebo oplachnout oblicej. Jako fuj tyden nemyt, i kdyz je to dite. Predpokladam, ze necura nosem a nekaka usima. Tva snacha ti jednou podekuje, jakyho si vzala dobytka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.9.16 19:20

@zuzouš jsem stejného názoru, koupala jsem zhruba každý třetí den, s tím, že jsem otírala jí pod paží, umývala kačku, a nožky, nechtělo se mi napouštět vanu, :lol:
ted máme sprchu tak jí meju každý den, i když se jí to moc nelíbí, někdy jen opláchnu, a někdy mydlím, děti se zapotí, umažou od písku, Oplachování je rituálem každodenní hygieny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
10.9.16 19:34

Děti koupu podle potřeby, přehnaně nemydlím, ale zadek a pipku (pindíka) denně. Syn (6) si i sám během dne řekne o umytí konečnku, pokud po stolici nestačí jen papír. Jo a denně čisté prádlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.9.16 19:47

Sprchovani obden u kluka - ok, ale proc by si u toho nemel pretahnout predkozku? Je to nejaky problem? Taky je to povazovano za nezdrave? :nevim:
Jo syn se od 6 sprchuje sam. Jednou denne, obcas jde spat na prasaka. Moc dobre vi, jak si umyt pindika a jednou se stalo, ze zarudnul. No pak se priznal, ze nepretahoval, ani nevim kolik dnu. Vyresila to hermankova koupel, ale jako pouceni do zivota super, ted uz to myti flakat nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
10.9.16 19:57

Jeho partnerka ti jednou určitě „poděkuje“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
10.9.16 20:13

Náš čerstvě 4-letý si pindíka u sprchování stahuje automaticky…teď měl zánět (hrozný, jak pro něho, tak pro mě) a moc dobře ví, jak je důležitý ho pořádně stáhnout a umýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
10.9.16 20:24

@Fofrník Ne proč? Já jsem reagovala na to, že paní píše, že synovi stahuje a meje piňďu jednou za týden. Přitel si meje piňdu každej den, protože ho to od mala někdo učil. Kdyby mu to nikdo neukázal, tak si ho třeba bude mýt taky jen jednou za uherskej rok.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.9.16 20:33

A pak se všichni diví těm alergiím a atopům, když prostředí ve kterém žijí považují za něco extrémně špinavého co je nejlépe 3× denně potřeba se sebe smýt.

Doma používáme i syn bidet, protože utírání toaleťákem je pro mně daleko nehygienčťejší než sprcha jednou za 3 dny.

Déti mají jiné složení potu, není tak agresivní a nerozkládá se tolik.

Chtěla jsme jen zkušenost, jestli je to potřeba dělat častěji, dozvěděla jsme se že jsem prase. Moje dítě je šťastné, bez alergií, nemělo nikdy antibiotika a k lékaří jen na preventivku. takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
10.9.16 20:46
@Molicek píše:
A pak se všichni diví těm alergiím a atopům, když prostředí ve kterém žijí považují za něco extrémně špinavého co je nejlépe 3× denně potřeba se sebe smýt.

Doma používáme i syn bidet, protože utírání toaleťákem je pro mně daleko nehygienčťejší než sprcha jednou za 3 dny.

Déti mají jiné složení potu, není tak agresivní a nerozkládá se tolik.

Chtěla jsme jen zkušenost, jestli je to potřeba dělat častěji, dozvěděla jsme se že jsem prase. Moje dítě je šťastné, bez alergií, nemělo nikdy antibiotika a k lékaří jen na preventivku. takže asi tak.

No já nevím, když se osprchuje vlažnou vodou, tak to kůži určitě neškodí.
A když přijedeme spocení z kola, ze syna leje pot i při procházce, tak to bych měla nechat uschnout nebo co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí