Nosifol - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
479
5.10.12 16:06
@lenaf. píše:
A tak myslite ze se dr.ptat nemusim bastim femibion a ja jsem ok a pritel spermio 86%
Uz to trva rok a jsem ztoho zoufala skoušime ten gel pre-seed a stale nic a to uz ho mam jen na jedno pouziti!
Tak kdyz to budu bumbat tak se me nic zhorsit nemuze? A jak se to uziva kazdy den??:-)

Taky jsem brala Femibion, ale doktor řekl, ať ho vysadím a piju jenom Nosifol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.10.12 16:34

Ok tak ja ho teda taky zkusim a uvidime ale rikat to dr. Fakt nebudu abych este nedostala nadano!:-)
A jak se to teda uziva!? Jo a este piju kontryhel.caj ten take neuzivat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
5.10.12 16:37

Nevím, jestli poradím víc, je to spíš „jedna paní povídala“ :-) Já ho piju ráno nalačno. Zatím necítím výrazné změny, ale mám alespoň pocit, že pro sebe něco dělám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.10.12 17:03

No vsak jasny ale dik a tak kazdej den i kdyz je ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
5.10.12 17:06

Mám obavu, že u mě menstruace tak jako tak nedorazí. Není zrovna pravidelná. Ale myslím, že to není nic proti ničemu. Jsou to jen vitamíny a cosi, co porovnává hladinu inzulinu v těle (předpokládá se, že u PCO jsou tyto hladiny často rozhozené)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.10.12 17:12

Potom hle by prave mela ne? Co jsem cetla ja nastesti to mam pravidelny po 28dnech!
Jo a co je pco? :-) jsem este neslysela!
To neni moc prijemny kdyz to neni pravidelny!! A jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.10.12 17:26

Syndrom polycystických ovárií. mám taky. prý by to mohlo pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.10.12 17:31

Tedka jsem to zas hledala a je to na vsechno mozne akne, mastny vlasy, a dalsich nevim kolik veci! Tak kdyz to ndpomuze k mimi tak snad aspoň na něco!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
5.10.12 20:37
@lenaf. píše:
Potom hle by prave mela ne? Co jsem cetla ja nastesti to mam pravidelny po 28dnech!
Jo a co je pco? :-) jsem este neslysela!
To neni moc prijemny kdyz to neni pravidelny!! A jak dlouho se snazite?

No, žádná hitparáda to není. Snažíme se asi rok. Dvakrát se zadařilo, ale celkem brzo „odešlo“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.10.12 22:41

No to je my lito ja minuly mesíc mela pozitivni tehu test ale hneka druhy den jsem to dostala tak taky zklamani!!!
A tak se nam do caru nechce! Uz nevim co proto! PNEMYSLET ASI!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
6.10.12 13:14

Tak jsem si ho dneska objednala a v pondeli prijde!:-)
Nemam ho začít pit az budu mit ms? Ja uz mam jako by po ovu tak nako za 14dni ma prijit!
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
6.10.12 14:08

Ja bych s tim asi začala hned. Je to podle vyprávění běh na delší trať… já jsem dostala od doktora balení na tři měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
6.10.12 14:49

Jejku tak to bude pekne na dlouho! No uvidime to je kolik krabicek cca se me nechce pocitat! :-D
Ja budu mit krabicku 420kc tak to si pekne priplatim! :-( no uvidime jestly to k necemu vubec bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
7.10.12 10:05

Nosifol + MS

Ahoj všem snažilkám :)
Nosifol piju již 71 dní, začala jsem na začátku cyklu, doktor mi ho doporučil na polycystické vaječníky. Další menstruace ale nepřichází a bazální teploty také neukazují teplotní vzestup, který by znamenal ovulaci. Tak se chci zeptat, jestli nemáte některá podobnou zkušenost a kdy MS, popř. OVU dorazila??? Díky a všem hodně štěstíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
8.10.12 18:50

Ahojda tak jsem si ho koupila. Tak jsem zvedava jak to bude fungovat! Je to takove fujky kysele!:-D
A jak vy nake zmeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital