Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lenaf. píše:
A tak myslite ze se dr.ptat nemusim bastim femibion a ja jsem ok a pritel spermio 86%
Uz to trva rok a jsem ztoho zoufala skoušime ten gel pre-seed a stale nic a to uz ho mam jen na jedno pouziti!
Tak kdyz to budu bumbat tak se me nic zhorsit nemuze? A jak se to uziva kazdy den??:-)
Taky jsem brala Femibion, ale doktor řekl, ať ho vysadím a piju jenom Nosifol.
Ok tak ja ho teda taky zkusim a uvidime ale rikat to dr. Fakt nebudu abych este nedostala nadano!:-)
A jak se to teda uziva!? Jo a este piju kontryhel.caj ten take neuzivat?
Nevím, jestli poradím víc, je to spíš „jedna paní povídala“
Já ho piju ráno nalačno. Zatím necítím výrazné změny, ale mám alespoň pocit, že pro sebe něco dělám ![]()
Mám obavu, že u mě menstruace tak jako tak nedorazí. Není zrovna pravidelná. Ale myslím, že to není nic proti ničemu. Jsou to jen vitamíny a cosi, co porovnává hladinu inzulinu v těle (předpokládá se, že u PCO jsou tyto hladiny často rozhozené)
Potom hle by prave mela ne? Co jsem cetla ja nastesti to mam pravidelny po 28dnech!
Jo a co je pco?
jsem este neslysela!
To neni moc prijemny kdyz to neni pravidelny!! A jak dlouho se snazite?
Syndrom polycystických ovárií. mám taky. prý by to mohlo pomoct
Tedka jsem to zas hledala a je to na vsechno mozne akne, mastny vlasy, a dalsich nevim kolik veci! Tak kdyz to ndpomuze k mimi tak snad aspoň na něco!:-)
@lenaf. píše:
Potom hle by prave mela ne? Co jsem cetla ja nastesti to mam pravidelny po 28dnech!
Jo a co je pco?jsem este neslysela!
To neni moc prijemny kdyz to neni pravidelny!! A jak dlouho se snazite?
No, žádná hitparáda to není. Snažíme se asi rok. Dvakrát se zadařilo, ale celkem brzo „odešlo“…
No to je my lito ja minuly mesíc mela pozitivni tehu test ale hneka druhy den jsem to dostala tak taky zklamani!!!
A tak se nam do caru nechce! Uz nevim co proto! PNEMYSLET ASI!!!
Tak jsem si ho dneska objednala a v pondeli prijde!:-)
Nemam ho začít pit az budu mit ms? Ja uz mam jako by po ovu tak nako za 14dni ma prijit!
Diky
Ja bych s tim asi začala hned. Je to podle vyprávění běh na delší trať… já jsem dostala od doktora balení na tři měsíce…
Jejku tak to bude pekne na dlouho! No uvidime to je kolik krabicek cca se me nechce pocitat! ![]()
Ja budu mit krabicku 420kc tak to si pekne priplatim!
no uvidime jestly to k necemu vubec bude!
Ahoj všem snažilkám ![]()
Nosifol piju již 71 dní, začala jsem na začátku cyklu, doktor mi ho doporučil na polycystické vaječníky. Další menstruace ale nepřichází a bazální teploty také neukazují teplotní vzestup, který by znamenal ovulaci. Tak se chci zeptat, jestli nemáte některá podobnou zkušenost a kdy MS, popř. OVU dorazila??? Díky a všem hodně štěstíčka…
Ahojda tak jsem si ho koupila. Tak jsem zvedava jak to bude fungovat! Je to takove fujky kysele!:-D
A jak vy nake zmeny?