Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lenaf. tak ja mela to stejne, taky dva mesice zpatky, presne tak jako ty dusik a pak ms, no snad se dockame brzo vsechny ![]()
Jj to doufam je to umorny jak dlouho se snazite!?
""http://www.celysvet.cz/metrik/line-d778f7c5bac06e98c297a3ebe46d3bde.png:http://www.celysvet.cz/…e46d3bde.png. celysvet. cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog
Tak já si dneska koupila 5× Nosifol a moje peněženka je o dost chudší, tak jsem zvědavá na účinek
Ale alespoň vím, že pro to něco dělám
K tomu jsem si ještě koupila kontryhel, tak jsem zvědavá, jak můj cyklus bude vypadat ![]()
Jinak co se týče Nosifolu, to není nijak označené, kdy se má začít brát, že? To je jedno, který DC jsem, ne?
Holky, dá se nechat nosifol předepsat třeba spolu s closítek od dr. má to vůbec cenu nebo je doplatek stejný jako plná cena? já si koupila 1 balení, ale to je asi málo…
@Petra1986 no já chodím do CARu, takže mám kontroly pořád a měla jsem 10den cyklu, to vypadalo, že Clostík nezabral, ale pozvali mě ještě na 15den cyklu a ono to vyšlo
jeden folík 17mm, jeden 15
tak drzim palecky, at taky dozraji!!! ![]()
Holky a neptaly ste se nahodou nektera, jestli by ten nosifol nemohl kdyztak nejak uskodit v pripadnem tehotenstvi? ![]()
@Cracky nooo, to jsem se neptala, ale vzhledem k tomu, že jsou to jen vitamíny, tak podle mého ne!!
@Luca89 tak to je parada, co bych ja za to dala
no ja v Caru nejsem takze kontorly nemam, ale tak snad to nejak dopadne ![]()
@Shereen ahojky
Nosifol neni na predpis, ale clostik si k tomu muzes dat dr. predepsat. ja to mam tak stejne, me to dr. doporucil. Jinak co se tyce Nosifou, mel by se brat alespon 3 mesice takze jedno baleni urcite nestaci
@Petra1986 začněte se ob den snažit
a pokud bude ovu, máš jistotu, já třeba ovu poznala, páč mě hrozně bolely vaječníky!! ![]()
@Luca89 jj dekuji za radu budu se snazit
jinak ja beru ted clost a uz ted citim vajecniky takze uvidime a to jsem jeste jen 8dc
Ahojky. tak jsem dnes 12 DC, ale mám takovou virózu, že zkoušet, jestli nosifol funguje, asi nebudem
už mám vybrané skoro celé první balení, tak jsem se těšila, jestli zabere… příště ![]()