Nosíte ještě podpatky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.25 19:04

@j.a.n.i1 57492821

Já se za to co napíši rozhodně nestydím a stojím si za tím, anonymita je z jiného důvodu, jsou mezi námi i tací kteří se za někoho vydávají a pak otravují a vypisují mi zprávy atd.. už se mi to jednou stalo a nato nejsem zvědavá. ;)

• Citovat
  • Upravit
102087
26.3.25 19:07

@anonym 57493475

Ale stydis, jinak pro anonymitu neni v tematu noseni podpatků relevantní duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.25 19:10

@Medvíšek 57401357

jsem četla odpadky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
26.3.25 19:34

Ne. Necítím se "víc žensky " v podpatcích. Nevidím na podpatcích jediný klad - bolí v tom nohy, hůř se v tom chodí, ničí to klenbu a jako bonus to na uzavřených chodbách duní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6413
26.3.25 20:06

@Magical-eyes 57408314

Topankova evolucia :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.25 18:19
@Medvíšek píše: Více

Přesně chápu, mám taky ráda podpatky, ale vidím už i v práci (dělám v kanceláři), že je vůbec nikdo nenosí a ještě občas vnímám i ty podivující se pohledy… Vlastně u chlapů úplně v pohodě, ale ženské se dívají jak kdybych přišla ve večerních šatech do práce :roll: - overdressed… přitom ještě před pár lety to bylo úplně běžné. Nějak se ta doba asi mění…jen čekám, kdy podpatky začnou nosit muži :zed: kolega v práci teda už nosí makeup a pečuje o sebe víc něž ostatní ženské. - ale on aspoň ocení když mi to opravdu sluší a řekne i když to tak úplně ono není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.25 19:40

@Laura1980 Přesně o tom sem psala a tohle jsem měla na mysli… Já se nevzdávám, nosím je pořád, řídím v nich, chodím do práce a nosím je i doma, ne že bych je nosila úplně pokaždé ( sport, procházka, atd…)- taky mám rovné boty ale převážně u mě vyhrávají podpatky. O těch mužích bych se tomu v dnešní době ani nedivila kdyby je začali nosit :lol: Každopádně právě občas si všimnu těch pohledů dam a slečen když někam přijdu/ přijedu… dřív to bylo úplně o něčem jiném, holt asi doba no… 8)

• Citovat
  • Upravit
102087
29.4.25 19:47
@Anonymní píše: Více

Vzdyt si je nos, to je tvoje věc. A co si o tom mysli ostatní, je zas jejich vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
29.4.25 19:59

Ono taky záleží na situaci. Měla jsem dneska vyšší boty k šatům. Zítra vím, že budu skákat přes překážky nebo ukazovat, jak přes ně skákat v trávě. Sukni si dám. Ta nepřekáží. Nebudu se péct venku v kalhotách. Tak si k sukni dám sportovnější verzi - nízké tenisky. Ať je hlavně pohodlně a není zlomené kopyto nebo kotník nepošlu na dovolenou. Už jsem zažila kotník mimo provoz. Znovu nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková