Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blorchi Vím že jsou i noťasy co jsou menší kopie normálního, ale to nechci, spíš takovou „dětskou atrapu“ s písničkama, zvukama.
Tak chce koupit něco takového no a co!!! myslím si že se v rodinách dějou horší věci než je koupeni elektroniky…to slyším když otevřu okno
@Andrejka__20 Syn dostane k vánocům tablet, pravý. Ale on ho umí obsluhovat lépe než já a babi s dědou mu stáhli aplikace, na kterých se třeba učí poznávat zvířata, kreslí si a tak..
Oproti notebooku vidím výhodu v tom, že tablet je levnější, skladnější, lehčí a pro dítě jednodušší na obsluhu. Klukovi jsou necelé dva roky a tablet si umí zapnout, odheslovat a vybrat si prográmek, se kterým si zrovna bude hrát.. Myslím si, že na notebooku by to asi nezvládnul ![]()
@Andrejka__20 píše:
@blorchi Vím že jsou i noťasy co jsou menší kopie normálního, ale to nechci, spíš takovou „dětskou atrapu“ s písničkama, zvukama.
když to dočítám, tak mrkni na toto: klikni
@Cuarentena píše:
Bych jí koupila kačenu a kyblík a lopatičku a tříkolku a pastelky a pár knížeček, kočárek, tatrovku, panenku, nádobíčko, nábyteček… Ježišmarjá, tablet, notebook pro takovýho prcka, kam ten svět spěje…
Vase tříleté dítě tahá kacenu? Ve třech letech??? To snad ne…
Tak já bych rozhodně koupila tablet.
U nás jely tedy u staršího vzde
lávací hry na dotykovém mobilu spíš od 1,5 roka do 2,5. Teď už to ani tak moc nechce, spíš kouká do knížek nebo se zabývá vším možným. Podle mě je tato technika pro dnešní děti normální součást života. Jakmile něco s manželem nevíme ať už je to otázka naše nebo se nás ptá malý (často třeba při večerním čtení knížek), hned plynule vyhledáváme na netu, doplníme info, jak se to řekne anglicky, obrázky, cokoli. Za mě
. Náš se pak zasekl, ale teď už se učí ovládat sám ve vyšším levelu, protože už chce e, aby s tím uměl neco víc i sám. ![]()
@Baruska2011 Malou zajímá počítač, protože vidí tatínka u něj sedět
a taky ráda zpívá, poznává zvířátka. Akorát dáreček pro nás ![]()
A já trubka řeším, jestli koupit noťas či tablet pro desetileté a šestileté
![]()
A nakonec stejně nedostanou ani jedno ![]()
Zakladatelko, nebyl by lepší nějaký ten dětský tablet? Je to skoro jako hračka, učí to barvy, čísla, písmenka. Má to nějaké hry, případně třeba angličtina… Já nevím, myslím, že by to určitě splnilo svůj účel více, než klasický tablet. Nehledě na to, že odolnost vůči malým dětem je u elektroniky dost mizerná ![]()
Měli jsme takový ten červený obyč, podepsali se na něm hodně rychle.. Takže za mě noťas neé, možná ten tablet vydrží víc
Za mě tablet…taky sme nad tím uvažovali a je podle nás méně náchylný na rozbití, a co se týče ovladatelnosti je jednodušší ten tablet, notebook je malinko složitější a ne každé dítě to zvládne(náš kluk měl s klasickým notobookem více problém na ovládání her než na klasickém tabletu…je pro něj srozumitelnější hýbat a klikat přímo prstem než ovládat myší(jakoby se ztrácí v tom kde zrovna je když to nevidí názorně tím prstem)
@Andrejka__20 píše:
Jj to je super, malej kdyz mel tri tak si hodne zahral
Teda ja se bavim o te atrape notasu, je u too i mys, displey, pocita, hraje pisnicky, zviratka, jsou tam ukoly atd. Mame ho doted a porad je oblibeny.
Mmch ja nevidim ani nic spatneho na pravem tabletu
Pokud bude diteti davam v rozumne mire proc ne? Vsak se tam muze divat na pohadky, nebo muze maminka dat nejakou hru pro triletaka. Puzzle apod.
Máme doma tento http://www.zbozi.cz/…baby-tablet/
paní co v něm mluví je blbě rozumět některý písmena
Syn 3,5 let má tento
http://www.mall.cz/…sko-anglicky
ale už umí všechny písmena a tento je na trénování písmenek, jinak je pak dítěti na nic, nebo vybrat jiný.
Je odolný už párkrát i spadl, nebo omylem na něho mladší šlápl a zatím je celý:-)
@Andrejka__20 píše:
@Baruska2011 Malou zajímá počítač, protože vidí tatínka u něj seděta taky ráda zpívá, poznává zvířátka. Akorát dáreček pro nás
No - tak to jsou ty prográmky, co má prcek u babičky v tabletu. Byla nějaká akce na stahování aplikací zdarma, tak tam má všechno možné od zeměpisu přes psaní, angličtinu až po matematiku - vykrývá to rozvojové pomůcky od školky až snad někdy po základku ![]()