Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Brala jsem clostilbegyt, na UTZ v pondělí 4 folikuly dnes při IUI pořád 4, ani jeden nepraskl po pregnylu přesto IUI proběhla. Domluvili jsme se ještě v pátek na další IUI takže dvě v jednom cyklu, tož není možné aby to nevyšlo ![]()
Luci,tyyyy jo čtyři folíky paráda
a dávají ještě po tom ty plastové kloboučky?Jak dlouho si ležela a kolik si platila?A řekli Ti výsledek spermiogramu,jestli manža jí nějaké tabletky a má to na to nějaký vliv?Jo a ještě u jaké si pojišťovny? To je otázek co?MOOOOC držím palečky,ať to vyjde ![]()
Plastové kloboučky????? Žádný jsem nedostala a kam jsem ho měla dostat?
Ležela jsem cca dvě minutky, platila jsem 60,–Kč a kvůli doktora jsem si změnila pojišťovnu na ČPZP právě abych nic nepaltila jinak za IUI bere 2000,– Manžel je ve SPG milionář
73 miliónů spermií v jednom mililitru. A bral Macu tři měsíce ale jestli to mělo vliv nevím…
Ty jo,Luci tak tvůj manža je teda borec!!!!To by bylo aby to nevyšlo
Jinak ty platové kloboučky se zavádí dovnitř,je to na principu tamponu,já když měla za sebou první IUI tak mě řekli po 3-4h vytáhnout,tam jde spíše o to aby ty spermuše co to tebe stříknou aby to hnedka nevyteklo z tebe ven
Teeeda,Luci,tak to je samec
a o těch plast.kloboučcích Ti už Ivu napsala,ale my chodily do Fertimedu,jinak holky říkaly,že je taky nedostaly…držím palce
jo a ještě jak dlouho jste čekali,myslím tím od příchodu do odchodu…??
Přijeli jsme tam po deváté hodině, manže odevzdal vzorek, pak jsem já přišla o půl dvanácté a něco po dvanácté jsem šla na řadu
V ordinaci jsem byla asi 15 minut…
Luci,tak dneska máš po druhém IUI,tak už jen držet palečky
a jaký jste měli dnes spermiogram a kolik si dostala celkem Pregnylu a předpokládám,že si dnes zaplatila 60,–,takže se dá říct,že tě dvojnásobná IUI v jednom měsíci stála 120,– je to tak?A kolik si měla dnes ještě folíčků,jestli dělali UTZ?
Ahoj pegnylu jsem měla jednu injekci pregnyl 5000. Na UTZ dnes tři folíci a bolí mě stašně podbřišek takže si jdu lehnout a s cenou máš pravdu ![]()
Luci,tak to bude ta správná boelstivá ovu
tak držím palce a přijď nám pak říct.....odpočívej a relaxuj ![]()
ahojte holky,nešlo mi mimino,tak jsem nemohla přispívat
.Ale ted už mužu,takže muj názor na Eurofertil je,že bych neměnila v žádném případě
,poprvé jsem tam byla unor,březen,v té době začínali,tak to bylo trošku hektické,ale ted už super, první pohovor u dr. trval víc jak hodinu a zdarma ,já mám za sebou jednu minimálku,která nevyšla,a ted jsem jeden den po ET zase po minimálce,takže já chválím,pan doktor výborný,milý,sestřičky taky,na vše odpoví,já jsem velká stresmenka ze zákroku a sestřička dovede uklidnit,s paní embryoložkou jsem si taky povídala,prostě ochota 100%.A příjde mi to tam takové jaoby domácí prostředí,což je pro mě strašně duležité,na první pohled vyadá klinika ještě nevybavená,ale tím myslím jen dekorace a takové blbosti,ale to se dá chápat,páč je tam velice drahé zdravotní vybavení,a vubec mi nepříjde,že to tam jde jako na běžícím pásu,je ale možné,žekdyž se v jeden den nahromadí víc pacientek,že to tak muže pusobit,ale mi se to nestao,tak nemužu říct,Takže já doporučuju
,A budu tam chodit i nadále,i kdyby se opět nezadařilo,protož to není vina kliniky,pokud mi vypěstují pěkné folikuly,tak pak už kvalitu vajíček a spermii neovlivní žádná klinika
,ak holky pište pište
,at mám s kým pokecat třeba i v centru
,i když počítám,že tam jsem naposled
![]()
Ahojte všechny, přidávám se k vaší diskusi o Eurofertilu, jelikož jsem již tam absolvovala 4 IUI, dvě ždy v jednom měsíci. Ty první dvě bohužel nevyšly, ale šli jsme do dalších a příští týden se dozvím, zda se konečně zadařilo či nikoliv. Co se týká přístupu sester i doktora, tak jsem velmi spokojená, nikdy jsem ještě nezažila (u různých doktorů) tak milý a klidný přístup. Ještě před návštěvou této kliniky jsme byli s partnerem jen na pohovoru v Gyncentru OV a to nám tedy stačilo. Absolutně arogantní jednání, které hraničilo se sprostostí, a to nepíšu, že jejich priorita jsou jen z lidí vytřískat co nejvíc kč. Takže nám bylo jasné, že jsme tam byli poprvé a naposled. Teď jsme moc rádi, že jsme v tomto centru. Uvidíme, jak vše dopadne, ale měnit rozhodně nebudeme. Mějte se krásně a přeji úspěšné IUI i IVF.
Ahojky AGY moc držím palce,at to vyjde
a vy máte co za problém??u mě je problem je ve vejcovodu,jeden nemám a druhý huř pruchodný,takže proto musíme přes ivf ![]()
Děkuju Radko, u nás je problém v partnerovi, má jich málo a pohyblivost jakžtakž, ale přirozeně otěhotnět se nám nedařilo cca 3 roky. A čekat až se někdy třeba zadaří, vzhledem k mému věku, nemůžeme. Tak nám byla doporučena IUI. A kdy jdeš na to IVF? A slyšela jsi něco o minimálce?
no já mám ted druhou minimálku,první v březnu,ta nevyšla a ted mám za sebou druhou,včera jsem byla na ET,a mám u sebe dva bobíšky.takže já jdu jen do minimálek ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.