Nová v Ostravě - první IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
754
4.5.11 20:29

Brala jsem clostilbegyt, na UTZ v pondělí 4 folikuly dnes při IUI pořád 4, ani jeden nepraskl po pregnylu přesto IUI proběhla. Domluvili jsme se ještě v pátek na další IUI takže dvě v jednom cyklu, tož není možné aby to nevyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
4.5.11 22:57

Luci,tyyyy jo čtyři folíky paráda :palec: a dávají ještě po tom ty plastové kloboučky?Jak dlouho si ležela a kolik si platila?A řekli Ti výsledek spermiogramu,jestli manža jí nějaké tabletky a má to na to nějaký vliv?Jo a ještě u jaké si pojišťovny? To je otázek co?MOOOOC držím palečky,ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.5.11 09:42

Plastové kloboučky????? Žádný jsem nedostala a kam jsem ho měla dostat? :-D Ležela jsem cca dvě minutky, platila jsem 60,–Kč a kvůli doktora jsem si změnila pojišťovnu na ČPZP právě abych nic nepaltila jinak za IUI bere 2000,– Manžel je ve SPG milionář :mrgreen: 73 miliónů spermií v jednom mililitru. A bral Macu tři měsíce ale jestli to mělo vliv nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
5.5.11 09:47

Ty jo,Luci tak tvůj manža je teda borec!!!!To by bylo aby to nevyšlo :palec: Jinak ty platové kloboučky se zavádí dovnitř,je to na principu tamponu,já když měla za sebou první IUI tak mě řekli po 3-4h vytáhnout,tam jde spíše o to aby ty spermuše co to tebe stříknou aby to hnedka nevyteklo z tebe ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
5.5.11 11:13

Teeeda,Luci,tak to je samec :palec: a o těch plast.kloboučcích Ti už Ivu napsala,ale my chodily do Fertimedu,jinak holky říkaly,že je taky nedostaly…držím palce :palec: jo a ještě jak dlouho jste čekali,myslím tím od příchodu do odchodu…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.5.11 16:36

Přijeli jsme tam po deváté hodině, manže odevzdal vzorek, pak jsem já přišla o půl dvanácté a něco po dvanácté jsem šla na řadu :-) V ordinaci jsem byla asi 15 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
5.5.11 22:04

Luci,tak dneska máš po druhém IUI,tak už jen držet palečky :palec: a jaký jste měli dnes spermiogram a kolik si dostala celkem Pregnylu a předpokládám,že si dnes zaplatila 60,–,takže se dá říct,že tě dvojnásobná IUI v jednom měsíci stála 120,– je to tak?A kolik si měla dnes ještě folíčků,jestli dělali UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.5.11 15:31

Ahoj pegnylu jsem měla jednu injekci pregnyl 5000. Na UTZ dnes tři folíci a bolí mě stašně podbřišek takže si jdu lehnout a s cenou máš pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
7.5.11 15:07

Luci,tak to bude ta správná boelstivá ovu :palec: tak držím palce a přijď nám pak říct.....odpočívej a relaxuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.5.11 16:48

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.5.11 09:09

ahojte holky,nešlo mi mimino,tak jsem nemohla přispívat :cert: .Ale ted už mužu,takže muj názor na Eurofertil je,že bych neměnila v žádném případě :palec: :palec: :palec: ,poprvé jsem tam byla unor,březen,v té době začínali,tak to bylo trošku hektické,ale ted už super, první pohovor u dr. trval víc jak hodinu a zdarma ,já mám za sebou jednu minimálku,která nevyšla,a ted jsem jeden den po ET zase po minimálce,takže já chválím,pan doktor výborný,milý,sestřičky taky,na vše odpoví,já jsem velká stresmenka ze zákroku a sestřička dovede uklidnit,s paní embryoložkou jsem si taky povídala,prostě ochota 100%.A příjde mi to tam takové jaoby domácí prostředí,což je pro mě strašně duležité,na první pohled vyadá klinika ještě nevybavená,ale tím myslím jen dekorace a takové blbosti,ale to se dá chápat,páč je tam velice drahé zdravotní vybavení,a vubec mi nepříjde,že to tam jde jako na běžícím pásu,je ale možné,žekdyž se v jeden den nahromadí víc pacientek,že to tak muže pusobit,ale mi se to nestao,tak nemužu říct,Takže já doporučuju :palec: :palec: :palec: ,A budu tam chodit i nadále,i kdyby se opět nezadařilo,protož to není vina kliniky,pokud mi vypěstují pěkné folikuly,tak pak už kvalitu vajíček a spermii neovlivní žádná klinika :roll: ,ak holky pište pište :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,at mám s kým pokecat třeba i v centru :mrgreen: ,i když počítám,že tam jsem naposled :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.5.11 10:39

Ahojte všechny, přidávám se k vaší diskusi o Eurofertilu, jelikož jsem již tam absolvovala 4 IUI, dvě ždy v jednom měsíci. Ty první dvě bohužel nevyšly, ale šli jsme do dalších a příští týden se dozvím, zda se konečně zadařilo či nikoliv. Co se týká přístupu sester i doktora, tak jsem velmi spokojená, nikdy jsem ještě nezažila (u různých doktorů) tak milý a klidný přístup. Ještě před návštěvou této kliniky jsme byli s partnerem jen na pohovoru v Gyncentru OV a to nám tedy stačilo. Absolutně arogantní jednání, které hraničilo se sprostostí, a to nepíšu, že jejich priorita jsou jen z lidí vytřískat co nejvíc kč. Takže nám bylo jasné, že jsme tam byli poprvé a naposled. Teď jsme moc rádi, že jsme v tomto centru. Uvidíme, jak vše dopadne, ale měnit rozhodně nebudeme. Mějte se krásně a přeji úspěšné IUI i IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.5.11 11:17

Ahojky AGY moc držím palce,at to vyjde :wink: :wink: a vy máte co za problém??u mě je problem je ve vejcovodu,jeden nemám a druhý huř pruchodný,takže proto musíme přes ivf :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.5.11 11:42

Děkuju Radko, u nás je problém v partnerovi, má jich málo a pohyblivost jakžtakž, ale přirozeně otěhotnět se nám nedařilo cca 3 roky. A čekat až se někdy třeba zadaří, vzhledem k mému věku, nemůžeme. Tak nám byla doporučena IUI. A kdy jdeš na to IVF? A slyšela jsi něco o minimálce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.5.11 11:48

no já mám ted druhou minimálku,první v březnu,ta nevyšla a ted mám za sebou druhou,včera jsem byla na ET,a mám u sebe dva bobíšky.takže já jdu jen do minimálek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.