Nové recepty na odlehčení, už si nevím rady

2947
5.1.15 17:28

Nove recepty, uz si nevim rady.

Ahoj holky, uz jsem zoufala. Umim jen ty klasiky, vsechny omacky, ale prijde mi to porad dokola a uz i tezky. Clovek se naji a ma tak hrozne tezke bricho :( Neni tu nekdo, kdo by mi poradil i napsal nejake recepty na odlehceni? Opravdu uz jsem zoufala a ani jist se mi to nechce. Dekuji a budu Vam vdecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
5.1.15 17:32
  • Citovat
  • Upravit
15575
5.1.15 17:33

Co treba kus-kus a prirodni rizek, rizoto, testoviny-spagety, se syrem, zeleninovy salat s pecivem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
5.1.15 17:36

Ale jak treba ochutit ten kuskus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
5.1.15 18:03

Ahoj, já třeba dělám na másle cibulku se zeleninou pak přidám kuřecí maso na kousky, chvíli orestuji. podliju trosku vodou a přidám kuskus a minutku povařím. koreni můžeš dat jakékoliv. pritel taky nekdy malé vaří kuskus s na drobno nakrajena paprika, bazalka sůl, pepř a k nějakému masku.je to rychle, lehké a výborné! dnes jsem dělala dušenou mrkev jen máslo cibulka hrášek. K tomu jsem pridala kure od vcera ;-)za 15 min hotovo a taky výborné! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.1.15 18:17

Ahoj Ja zrovna dovecerela. Mám zelný salát s jablkem, k tomu Kure pečené na jablkach a pomeranči. kdo chtěl bagetka. včera zapecena bageta s rajcaty a mozarelou. předtím salát těstoviny tuňák. z klasiky kyselice nebo přírodní řízek s ryzí a salát okurkovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
5.1.15 18:39

Zrovna sepisuji náš jídelníček a nákup - zde:

Houbové rizoto (houby, rýže, porek, salát, vývar)
Kuskus s lilkem (lilek, kuskus, vývar, hrášek, kukuřice, cibule)
Pita s náplní (fazole v nálevu, kukuřice, strouhaný sýr 20%, kari, pita)
Těstovinový salát (nudle, rajčata, salát, tuňák, vejce, česnek, řecký jogurt) Špagety na zdravo (rajčata v konzervě, 20% sýr nastrouhaný, cibule, mletého čtvrtina!, majoránka, sůl) Špenátová polévka (špenát, česnek, mléko, sůl)
Bramboračka (brambory, vývar, česnek)
Kuřecí s brambory (brambory plátky, kuřecí, cibulka, brokolice, květák a mrkev)
Kuřecí játra s rýží (játra, cibule, sůl, rýže)
Zapečená ryba (file, vejce, mléko, mražená zelenina, brambory)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
5.1.15 18:59

Mrkni na nějaký blogy o vaření. Taky si občas koupím nějakej časpis o vaření (Food, Apetit) Nedávno jsem třeba dělala kuřecí kousky dušené s rajčaty a červenou čočkou. Kdybys chtěla nějaké recepty, tak klidně pošlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.1.15 11:55

@palapa Normalne soli ;) Da se jist i jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí