Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem ze Zlína a máme tady fakt hnusný počásí nedá se nic dělat. Kde mám sehnat obchůdek s bylinkami? O žádném tady na Zlínsku nevím
a jaké vitamínky by měl užívat přítel? Ten je úplně v pořádku. papík pa
ahojky,tak i dneska sem si udelala cas
mno jinak budu informovat ze MS se jeste nedostavila a zadne pocity,ze by mela dojit fakt nemam.uvidime jak to bude.jinak dneska bych mela jit jeste do prace,ale nevim zda pujdu,cekam co sef vymysli.jak jde snazeni?
Jsem tu posledni ci co????????????????????????Prisla jsem z prace, rychle uvarila a ted si davam vyyyyybornyyyyy zakusek
, pekne takhle navecer
.
Welu muj pritel je zdravy taky, ale vitaminky neuskodi ze?Vit E je velmi dobry, beru ho ja i muj drahy
.
Zuzli , tak co jsi asi v praci ze?A kdy se tedy objednas k doktorovi>Zitra?Jinak snazeni jde jako po dratku
Muj drahy ma nejak moc energie
, anebo chce abych uz byla konecne tehu, at uz mu nebrecim ![]()
Slavenko kdepak dneska jsi?Jaka byla nedele?
Hani dneska v praci celkem pohoda, rychle to uteklo ![]()
A uz by se k nam mela co nevidet pridat Danca ze?Pokud se nejak nezasekli na te chalupe ![]()
Ano ano,uz jsme tu z chalupy zpet spinava a utahana.
Tak co je tady noveho???Jak pak se tady carkuje ![]()
Jinak na chalupe bylo fajn az na tu vichrici,odnesla nam kus plotu,ale jinak jsme to bezuhony prezili.
A co xmeersy co noveho?
jeeee Dani uz si tady, jak bylo na chalupe?povidej, prehanej!!!!!!!!
Dani celkem nic noveho, za par dni ovulace, ale my uz davno zahajili snazeni, hned po menstruaci
…
Ty jo ted si ctu diskuzi, je tam nejaky novy prispevek, je to o cyste, a holky se tam uplne rozjeli, mazec, precti si to, zaobiraji se tam lekrstvim v cizine, penezma a tak…drsny.
Jo a kamaradka se prave rozhodla, ze chce mimi takze se zacinaj snazit a jestli otehotni driv nez ja, coz asi jo, tak si to jdu hodit ![]()
AHoj,
no makali jsme jako vztekli,nemeli se moc dreva na topeni,tak jsme kaceli sekali,stipali atd.
Nemame na chalupe elektrinu,takze romantika same svicky,ale snazeni jenom 1×:-( Vecer jsme vzdycky padli jak zabiti.
Jinak vsude kolem priroda a ani clovicek,takze pohodicka.Nez dorazila vichrice tak jsme i zagrilovali,.
Natrhala jsem si i prvni zimni kyticky.No a pri zpatecni ceste domu jsme si koupili nove umyvadlo se skrinkou do nasi koupelnicky ![]()
Jo a ta vichrice pry byla drsna, muj drahy ma rodice v Rosicich u Brna a odneslo jim to kus strechy
, takze to u vas odnesl plot?docela drsny, hlavne ze jste v poradku
Xmerssy drzim ti palecky,tentokrat to urcite vyjde verim tomu.Kdyz se tak pekne snazite,to by bylo,aby ta snaha neprinesla ovoce
Ti budu zavidet.
Moje kamoska chce abych k ni prijela na navstevu,volala mi na chalupu,ale zacina 5.mesic a chce se urcite pochlubit rostoucim briskem a me to zase silene veme
Ale budu muset byt statecna a jet si s ni pokrafat,mam ji rada,ale s tim tehotenstvim mohla taky pockat na me ![]()
jeee to ti az zavidim, my mame chalupu ve Svitavech, a je tam taky nadherne, ne uplne na samote, je to ale miniaturni vesnicka, jezdila jsem tam od malicka, miluju to tam, je to uzasny relax ![]()
a zitra uz jdes do prace?
Jo jo to bylo,vecer jsme zalezli ke krbicku do teplicka a rano byl kus plotu v pr…,ale uplne,ani jsme ho nenasli ![]()
Mame tam diru,ze tam muzem parkovat auto
Pristi tyden to budem muset jet opravit.