Nové snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
2.3.08 12:28

:lol: chudatko, tak to potom prijemne uklizeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
2.3.08 12:41

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.3.08 12:45

:dance: sikulkaaaaa, jdu dat sprchu a frcim do prace :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
2.3.08 13:17

xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
2.3.08 14:29

Jsem ze Zlína a máme tady fakt hnusný počásí nedá se nic dělat. Kde mám sehnat obchůdek s bylinkami? O žádném tady na Zlínsku nevím :( a jaké vitamínky by měl užívat přítel? Ten je úplně v pořádku. papík pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
2.3.08 15:20

ahojky,tak i dneska sem si udelala cas :-) mno jinak budu informovat ze MS se jeste nedostavila a zadne pocity,ze by mela dojit fakt nemam.uvidime jak to bude.jinak dneska bych mela jit jeste do prace,ale nevim zda pujdu,cekam co sef vymysli.jak jde snazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.3.08 20:33

Jsem tu posledni ci co????????????????????????Prisla jsem z prace, rychle uvarila a ted si davam vyyyyybornyyyyy zakusek :oops: , pekne takhle navecer :roll: .

Welu muj pritel je zdravy taky, ale vitaminky neuskodi ze?Vit E je velmi dobry, beru ho ja i muj drahy :D .

Zuzli , tak co jsi asi v praci ze?A kdy se tedy objednas k doktorovi>Zitra?Jinak snazeni jde jako po dratku :D Muj drahy ma nejak moc energie :pankac: :pankac: , anebo chce abych uz byla konecne tehu, at uz mu nebrecim 8O

Slavenko kdepak dneska jsi?Jaka byla nedele?

Hani dneska v praci celkem pohoda, rychle to uteklo :D

A uz by se k nam mela co nevidet pridat Danca ze?Pokud se nejak nezasekli na te chalupe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
2.3.08 21:21

Ano ano,uz jsme tu z chalupy zpet spinava a utahana.
Tak co je tady noveho???Jak pak se tady carkuje :-)
Jinak na chalupe bylo fajn az na tu vichrici,odnesla nam kus plotu,ale jinak jsme to bezuhony prezili.
A co xmeersy co noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.3.08 21:22

jeeee Dani uz si tady, jak bylo na chalupe?povidej, prehanej!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.3.08 21:26

Dani celkem nic noveho, za par dni ovulace, ale my uz davno zahajili snazeni, hned po menstruaci :pankac:
Ty jo ted si ctu diskuzi, je tam nejaky novy prispevek, je to o cyste, a holky se tam uplne rozjeli, mazec, precti si to, zaobiraji se tam lekrstvim v cizine, penezma a tak…drsny.
Jo a kamaradka se prave rozhodla, ze chce mimi takze se zacinaj snazit a jestli otehotni driv nez ja, coz asi jo, tak si to jdu hodit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
2.3.08 21:26

AHoj,
no makali jsme jako vztekli,nemeli se moc dreva na topeni,tak jsme kaceli sekali,stipali atd.
Nemame na chalupe elektrinu,takze romantika same svicky,ale snazeni jenom 1×:-( Vecer jsme vzdycky padli jak zabiti.
Jinak vsude kolem priroda a ani clovicek,takze pohodicka.Nez dorazila vichrice tak jsme i zagrilovali,.
Natrhala jsem si i prvni zimni kyticky.No a pri zpatecni ceste domu jsme si koupili nove umyvadlo se skrinkou do nasi koupelnicky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.3.08 21:27

Jo a ta vichrice pry byla drsna, muj drahy ma rodice v Rosicich u Brna a odneslo jim to kus strechy :( , takze to u vas odnesl plot?docela drsny, hlavne ze jste v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
2.3.08 21:29

Xmerssy drzim ti palecky,tentokrat to urcite vyjde verim tomu.Kdyz se tak pekne snazite,to by bylo,aby ta snaha neprinesla ovoce :-)Ti budu zavidet.
Moje kamoska chce abych k ni prijela na navstevu,volala mi na chalupu,ale zacina 5.mesic a chce se urcite pochlubit rostoucim briskem a me to zase silene veme :-( Ale budu muset byt statecna a jet si s ni pokrafat,mam ji rada,ale s tim tehotenstvim mohla taky pockat na me :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.3.08 21:30

jeee to ti az zavidim, my mame chalupu ve Svitavech, a je tam taky nadherne, ne uplne na samote, je to ale miniaturni vesnicka, jezdila jsem tam od malicka, miluju to tam, je to uzasny relax :D
a zitra uz jdes do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
2.3.08 21:31

Jo jo to bylo,vecer jsme zalezli ke krbicku do teplicka a rano byl kus plotu v pr…,ale uplne,ani jsme ho nenasli :lol:
Mame tam diru,ze tam muzem parkovat auto :lol: Pristi tyden to budem muset jet opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí