Nové snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3137
2.10.08 11:03

Hrdli, jak říká Danča. Konopnej krém. Vím, že sousedka má na děti vyzkoušenej od SOOLOS nebo SOLOOS tak nějak se ta firma jmenuje. Prodává se v lékárnách a obchodech se zdravou výživou nebo bylinkářství.
Danuš. Oni taky objednávají na listopad, ale jak jsem řekla, že je to akutní, tak mě tam nějak vecpala za pani, které budou dělat jenom broušení. Tak jsem zvědavá, jak moc dlouho tam budu.
Jojo Aramis, pravda, jazyk tam jede úplně sám, a nenadělám nic. Ještě štěstí, že to fakt nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
2.10.08 11:11

ahojkyyy,
marcelko, tedaa kraaasnyy oblecky.
nins, hlavne ze jsi v poradku,proc ste bez sexu?
hrdli, ja na nej trpim od mala,,co mi pomaha jsou kortikoidni masticky,ale naposed mi dr povidala at skusim marihuanu do koupele,mno jenze nez sem ji sehnala tak sem otehotnela.tak nevim.ted o nelecim,nic na to neni.
hano, to se divim ze te nevzal,u nas bere hneda kdyz je to akutni.
ostatni zdravim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
2.10.08 11:25

Hrdli, ale s tou konopnou mastí zas bacha, já jsem k ekzémům ještě alergik a konopný masti mi vadí, takže zkusit jen na nějakým malým kousku. Ale vím, že u nás to prodávají a jmenuje se to Cutis Help. A nebo čistej konopnej olej, ten mi nic nedělá.
Zuzli, vždyť je to lékařský konopí, to v těhu nemůžeš? I když koupel asi nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
2.10.08 12:08

aramis,mam si sehnat klasickou marihuanu a delat odvary do koupele.jenze marihuana je nelegalni a v tehu nebezpecna.koukala sem na ty masticky,sprchce,sampony kremy z marjanky na netu.ale neriskuju.
joo a co pomaha jsou 2krat tydne odvary z hrebicku do koupele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6502
2.10.08 12:51

No ja jsem prave taky alergik. Dusim se, takze si kazdy vecer foukam. Jeste mi sestrenka doporucila telovy krem z mrtvyho more od firmy Kawar, tak to jeste zkusim. Jinak diky za rady. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
2.10.08 15:40

BAf.

Aramis ráda bych lLesinu uplatila ale bohužel mám posit, že nemá čas vůbec, jelikož si ještě nevyzvedla vzkaz ode mě.

Zuzlí konopný masti, se, mám takovej pocit, dělají z průmyslovýho konopí, což znamená, že neobsahují thc. Normální trávu si nekupuj a nic z ní nedělej. :roll: Ta thc má. Ale na tu mastičku se zeptej v lékarně jestli jí můžež v těhu. Tam Ti poradí. A proč nemůžu sexík Ti ani nevim, dr řekl, že mám být v klidu a žádnej sex, tak to radšji dodržím. JAk psala Aramis kvůli miminku všechno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.10.08 16:12

Ahoj holcinky, jsme zpet, ja unavena jako blazen, UTZ uzasny, pan doktor uzasny ale vrtal do miminka a do me dobrou pul hodinku, pry je tam v koutku.........ale nadhera, ma rucicky, nozicky.........pohlavi nebylo videt.........Jinak pry vse v poradku NT 1,8mm, coz stejne nevim co znamena.........
Fotky jsem si dala na web, tak se mrknete a mam tam i par novych oblecku z Tesca Cherokee, maji super veci a levny...........

Tak a jdu docist............ :D , jo a vysledky krve PAPP-A, za tyden........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.10.08 16:13

Jo a jsme starsi o 3 dny, takze TP 8.4..........a jsme 14 tyden........ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6502
2.10.08 16:16

Merssy moc gratuluju :lol: Moc pekny fotecky, to ti jich dali tolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.10.08 16:20

Tak, docteno :D

Ninsiku , ty bodycka z H&M jsou uzasny, ale ja koupila ty nejmensi, a nevim jestli se do nich mimis vleze, ted radejc kupuju to vetsi........Jinak ulitavam na svetlych vecech, nejvic na bezove, bile, sv.zelena, sv.zluta..........dnes jsem vse koupila v bezove :lol: .A taky co to bude se dozvime az 24.11., takze ani nic jinyho nezbyva......... :D …

Aramis , bez sexiku des, ja vim, do ted nic nebylo, ale uz to mame od pana dr. povoleno, ale ja uz ani nevim jak se to dela :oops: :oops: :oops: a asi budu mit strach o mimise..........chudak, to nezna.......... :oops:

Hrdli , jeziis, chudinko, to ja tedy nikdy nemela, snad se to brzy vyleci.............

Hani , no se zoubkama je kriz, hlavne ze to neni nic vaznejsiho a neboli to...........

Tak a ted nevim co kdo psal............ :oops: :oops:

Vsechny zdravim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.10.08 16:21

Hrdli , zlaticko, nene, jen jednu, je to nafoceny a nescenovany :D ,a tolikrat.......... :oops: ......Za foto se platilo 120 Kc a kdyby se milacek neozval, ze chce foto, ja na to malem zapomnela........ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6502
2.10.08 16:27

Aha :lol: Jsem to ale trubka. Me prisla kazda fotecka necim jina :oops: . To vis v tedlech obrazcich jeste neumim „cist“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
2.10.08 17:56

Mersíku, jéééé, zas slintoším… :oops: …hormony… :roll: :oops:
No a uzavíráme sázky, já tipuju, že to bude kluk! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.10.08 18:09

Ahoj Aramis :D , tak sazky jo?No ja to tipuju na holcicku :D ........Kolik jsi mela prvni NT hodnotu?Nemuzu o tom poradne najit zadne info.......mam tu zpravu, ale nechapu co to znamena.........treba NB pritomna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
2.10.08 18:12

Mersiku jsi tu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie