Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
4.4.11 22:00
gabka34 píše:
Ahojky :mavam:
taky jsme se prave s manzelaem zacali znovu snazit o mimco …uz po treti …tak jestli se k vam muzu pridat…poprve jsem byla tehu loni v lednu ..prisli jsme o mimi na konci 3 mesice pak nasledodvala revize a 3mesicni cekani pak nove snazenicko …tehotenstvi a 8 tt konec …
Takze ted jsme se pustili po x vysetreni znova do snazenicka a z celeho :srdce: doufame ze budeme nejen tehotni ale i uspesne projdeme tehotenstvim az do konce.
Je mi 35 takze uz nejvyssi cas na prvni tehu .

Ahojky,taky te tu vitam,a moc drzim palecky a doufam,ze se nam vsem tady zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.4.11 22:00

HOLKY NA JINÉ DISKUZI SE STRHLA HÁDKA TAK JEN PRO TY CO SE K NÁM CHTĚJÍ PŘIDAT: TADY SE NEODSUZUJE ZA NÍZKÝ VĚK,POTRAT A PODOBNÉ VĚCI! PROSÍM O NERASTISTICKÉ NÁZORY A NIC PODOBNÉHO NEBO JAKÉKOLIV ODSUZOVÁNÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
4.4.11 22:03
kibooolka píše:
HOLKY NA JINÉ DISKUZI SE STRHLA HÁDKA TAK JEN PRO TY CO SE K NÁM CHTĚJÍ PŘIDAT: TADY SE NEODSUZUJE ZA NÍZKÝ VĚK,POTRAT A PODOBNÉ VĚCI! PROSÍM O NERASTISTICKÉ NÁZORY A NIC PODOBNÉHO NEBO JAKÉKOLIV ODSUZOVÁNÍ.

myslím že to není fér vůči mladším holkám odsuzovat je já po dítěti toužím od svých 18-ti let a začínám se o něj snažit až ve 26-ti a to jen díky kamarádovi protože mě holt přitahují víc baby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.4.11 22:03
kibooolka píše:

taky jsem si orecetla par diskuzi a nechtela jsem se pridavat,tak jsem rada,ze je tu nova diskuze :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.4.11 22:07

Ivi každý z nás je člověk :hug: jsem ráda že jste se přidali držím palečky at to vyjde.Být lesba nebo gai není ostuda,nikdo se na svět neprosil.Ivi já v 19ti porodila první :-D vím co to je chtít mimi :pankac: holky jak se připravujete na velikonoce?Aji taky tě vítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.4.11 22:10
kibooolka píše:
Ivi každý z nás je člověk :hug: jsem ráda že jste se přidali držím palečky at to vyjde.Být lesba nebo gai není ostuda,nikdo se na svět neprosil.Ivi já v 19ti porodila první :-D vím co to je chtít mimi :pankac: holky jak se připravujete na velikonoce?Aji taky tě vítám

dekuji kibooolko :hug: presne tak jsem taky rada,ze se nikdo za nic co je nebo neni nestydi.ja porodila v 18 letech a jsem na to pysna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.4.11 22:11

Mony, tak teď mě nějak zmizelo během dne špinění,takže nevím co to může být, bolesti v podbřišku nemám,ale teď chodím častěji na záchod(snad jen kontrolovat toaleťák, zda není náznak přicházející MS)asi už jsem tím posedlá :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.4.11 22:15

jj :pankac: já když jsem se někam chtěla přidat tak jsem viděla že už jsou třeba na 1000stránce a to už není ono.Taky nechápu co okolí má proti mladým mamčám vždyt to neznamená že bude špatná máma :nevim: Každý jé třetí chcete!No a co?My se budem starat a tak fakt bych z toho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.4.11 22:16

Magdi :palec: třeba to tam je!Jen špinění?To klído může být zahnizdování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
4.4.11 22:24

Káťo, Ajo, Gabko, Ivasko, vcechny Vas tady vitam mezi nami… holky, ja jsem tady hodku nebyla a vy jste se pekne rozjely… nestiham docitat :o)))
Dneska to balim, zitra vstavam o pul 6, preji dobrou noc.....
kibolko, zitra se ti ozvu ohledne toho metriku.. zkusim to nejprve kliknout na ten tvj a kdyztak te poprosim o pomoc…

**Holky, ja jeste taky zadne mimco nemam, jsem uz 4 roky vdana a o miminko se snazime intenzivne rok… :cert: **

Příspěvek upraven 04.04.11 v 22:24

• Citovat
  • Upravit
354
4.4.11 22:24
kibooolka píše:
jj :pankac: já když jsem se někam chtěla přidat tak jsem viděla že už jsou třeba na 1000stránce a to už není ono.Taky nechápu co okolí má proti mladým mamčám vždyt to neznamená že bude špatná máma :nevim: Každý jé třetí chcete!No a co?My se budem starat a tak fakt bych z toho :poblion:

ve vsem souhlasim :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
4.4.11 22:26
taky souhlasim… me je 22… a jsem nazoru ze kolikrat se holka ve 20 umi lepe postarat o dite nez zenska ve 40, kterou chytne druha muza a zacne litat po diskotekach..... neni toi o veku ale o lidech!!!
AjaPol píše:
kibooolka píše:
jj :pankac: já když jsem se někam chtěla přidat tak jsem viděla že už jsou třeba na 1000stránce a to už není ono.Taky nechápu co okolí má proti mladým mamčám vždyt to neznamená že bude špatná máma :nevim: Každý jé třetí chcete!No a co?My se budem starat a tak fakt bych z toho :poblion:
ve vsem souhlasim :potlesk: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
14777
4.4.11 22:27

holky taky vás opustím, půjdu spát, mějte se fajn, zítra ránu tu budu. zítra budu snad moudřejší :-? , tak dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
4.4.11 22:29

ja si taky myslim ze upalne nezalezi na veku … lepsi mladicka mamca bez problemu nez kdyz to pak nejde .
Ivas…tak to je kamarad zlatej ze to pro tebe udela vid.Tak preji at se brzo zadari .
ja vyhledem k tomu ze jsem na miminu uz docela dlouho tak si pisu i v jine diskusi a tam jsou holciny hrozne fajn ale uz maji vice mene vsechni mimi nebo jsou tehu tak uz maji i jine starosti :-) .
Magdi tak ze by? a kolikatej mas DC ? to by bylo - moc bych ti to prala po tak dlouhem cekani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
4.4.11 22:32

AjaPOL

Moc dekuji a doufam ,ze se zadari nam vsem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...