Nové změny 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
1.12.11 13:06
mag píše:
kate02 píše:
nikitanikita píše:
Tyka se to i nas co uz deti mame a rodicak cerpame?Nemelo by se nas to tykat ze?Mela bych normalne jet 7600 az do 3 let veku Ellinky
na ten novej systém můžeš přejít dobrovolně (což by dělal jen cvok, když už tříletou variantu má v tom starým :-D )
Když ten cvok otěhotní, tak se to i někomu celkem vyplatí ;) Pokud splní podmínky pro vyšší výplatu.

No mně šlo o případ, kdy dotyčná ví, že s tím prckem bude doma do tří let a těhotná není (a nebude)… To je pak podle mě kravina přecházet na novej systém… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
1.12.11 13:55
mag píše:
Tedys píše:
Holky a nevíte jestli je rozhodující datum, kdy si zažádáte nebo od kdy Vám dávku vyplácí? Já bych raději taky ten starý systém, protože chci jít na 3 roky, ale vyplácení mě vychází až na začátek února. Tak jsem si říkala, že kdyby byla rozhodující ta žádost, tak ji podám ještě v prosinci.
Podle vzniku nároku na RP, takže bohužel.

Tak to je škoda, díky moc
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
1.12.11 17:01

Našla jsem stránky co nově spustili na mpsv.Informace o rodičáku,nezaměstnanosti atd.

http://socialnireforma.mpsv.cz/cs/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.12 14:00

ahoj holky, já to teď řeším mateřká mi vychází do listopadu, ale čekáme dalšího potomka :lol: na červenec, myslíte, že si můžu tu mateřskou do porodu zvýšit nebo to nejde synovi je od listopadu dva díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí