Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mag píše:kate02 píše:Když ten cvok otěhotní, tak se to i někomu celkem vyplatínikitanikita píše:na ten novej systém můžeš přejít dobrovolně (což by dělal jen cvok, když už tříletou variantu má v tom starým
Tyka se to i nas co uz deti mame a rodicak cerpame?Nemelo by se nas to tykat ze?Mela bych normalne jet 7600 az do 3 let veku Ellinky)
Pokud splní podmínky pro vyšší výplatu.
No mně šlo o případ, kdy dotyčná ví, že s tím prckem bude doma do tří let a těhotná není (a nebude)… To je pak podle mě kravina přecházet na novej systém… ![]()
mag píše:Tedys píše:Podle vzniku nároku na RP, takže bohužel.
Holky a nevíte jestli je rozhodující datum, kdy si zažádáte nebo od kdy Vám dávku vyplácí? Já bych raději taky ten starý systém, protože chci jít na 3 roky, ale vyplácení mě vychází až na začátek února. Tak jsem si říkala, že kdyby byla rozhodující ta žádost, tak ji podám ještě v prosinci.
Tak to je škoda, díky moc
![]()
Našla jsem stránky co nově spustili na mpsv.Informace o rodičáku,nezaměstnanosti atd.
ahoj holky, já to teď řeším mateřká mi vychází do listopadu, ale čekáme dalšího potomka
na červenec, myslíte, že si můžu tu mateřskou do porodu zvýšit nebo to nejde synovi je od listopadu dva díky ![]()