Novorozenec vůbec nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
6.9.22 20:11

Máme ten samý problém, novorozenec 8dní starý a přes den ho uspat je skoro nemožný.. zkoušíme houpat v kočárku, bilý šum, nosit na rukách a nic.. u prsa usne ale má problémy s prdíkama a když ho dáme odkrknout tak se probudí a můžeme začít od znova. Na prdíky bereme kapky před každým kojením, jednou denně probiotika a přítelkyně pije fenyklový čaj. Nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
6.9.22 22:12

Hlásím že jsem dala šanci ještě šátku… No změna nevídaná. Sice vždycky tak 10min protestuje ale oak usla a spala celé odpoledne… Tskze asi jen šátek. Předtím jsem jí vezla v kočárku tam spala 10min a oak řev a nešlo jí ničím utišit. A zřejmě i proto že se odpolefne vyspala tak večer bez křiku usla už o půl 8 večer!! Takže to vypadá že budu muset nosit i doma protože ona opravdu jinak nespi… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18695
7.9.22 03:15
@Janfr píše:
Máme ten samý problém, novorozenec 8dní starý a přes den ho uspat je skoro nemožný.. zkoušíme houpat v kočárku, bilý šum, nosit na rukách a nic.. u prsa usne ale má problémy s prdíkama a když ho dáme odkrknout tak se probudí a můžeme začít od znova. Na prdíky bereme kapky před každým kojením, jednou denně probiotika a přítelkyně pije fenyklový čaj. Nějaké tipy?

Takhle malý mimino pomalu nastavuje režim. Já na ruce taky poradně neuspim- mám trimesicni. Pokud na ruce, tak jedine s prsem v puse a hlavně rychle. Ale v nositku/šátku při chuzi spi krásne. V kočáru/ postýlce atp da maximálně 30 minut včetně uspavani a čekání než vytuhne. Když je na me, tak nemá problem si dat 2 hodinky. @Ufinka87 já taky proste nosím. Přes den má první spánek kočár/postylka, pak další dva většinou na me v pohybu a odpoledne zas kočár/ postylka. Alespoň ty noci jsou Ok a spi 20.30-6.30 kdy 2× vstává na mliko a jinak je v postýlce. I kluk měl touhle dobou 4× 30 minut přes den, ale toho jsem bohužel nenosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
7.9.22 07:59

@Ufinka87 šátek je zázrak :dance: :srdce: jak hloupá jsem byla u první dcery, že jsem se ho 2 měsíce bála… takový klid pak ze dne na den :lol:
Druhá šla hned, asi první týden dva měla období, že jen spala kdekoliv a kojila se a pak šup do šátku.
Hlavně ten pocit, když navazes, ten kontakt :srdce: jeden z mých nejintimnejsich zážitků s dcerami :srdce:
A to spaní se bude první tok moznahodne vyvíjet a je to v pořádku. Období střídá období. V podstatě, když se konečně něco nastaví a začnou fungovat obě strany, období konci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí