Nový druh plastelíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
1.10.11 20:21

Muzete mi prosim nekdo vysvetlit, jaky je rozdil (je to jenom ve znacce ? :think: ) mezi tou mnou vyhlednutou modelinou Play doh a modelinou Moon dough ?
A Moon sand je tedy ten „pisek“, a je to jakoze pro kombinovani s Moon dough ?
To je veda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
1.10.11 20:25

uspím dítko a pak ti sem napíšu. Co jsem tedy postřehla já.

nakukovatelka píše:
Muzete mi prosim nekdo vysvetlit, jaky je rozdil (je to jenom ve znacce ? :think: ) mezi tou mnou vyhlednutou modelinou Play doh a modelinou Moon dough ?
To je veda :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.10.11 20:26

ty brďo a já úplně cítím tu modelínu, co jsme si s ní hrávali my, jako děcka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
je to super dárek, ale pro dvouleťáka asi ještě nee, ale myslím, že si za rok vyhraje i maminka :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: 8-) 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.10.11 20:47
Janafugi píše:
uspím dítko a pak ti sem napíšu. Co jsem tedy postřehla já.
nakukovatelka píše:
To je veda :lol:

Diky, to budes hodna. Mladoch ma v utery svatek, a ja rekla manzelovi, at mu koupi nejakou mensi sadu ty modeliny Play doh, a uvidime, jak se mu to bude zamlouvat. Ted jsem tady objevila tohle, tak nevim :think: libi se mi to moc, ale nechci podlehnout nahlymu navalu nadseni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.10.11 20:51
j.s. píše:
ty brďo a já úplně cítím tu modelínu, co jsme si s ní hrávali my, jako děcka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
je to super dárek, ale pro dvouleťáka asi ještě nee, ale myslím, že si za rok vyhraje i maminka :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: 8-) 8-) 8-)

proč by nebyla?Co vim tak děti modelujou s pomocí maminky už od roka.Malej už v roce určitě zvládnul vykrajovátka atd,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
1.10.11 20:53

Souhlas s Kamcou-taky uz modelujeme… U nas bude plastocha urcite vdecnej darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.10.11 21:36
kaczka89 píše:
Myslíš Moondsand ? :palec: [/citac
jo jo je to ona, taky jsem to ráno viděla..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
1.10.11 22:06

tak mnou postřehnuté rozdíly.
mlýnek - to jde jenom s play doh, moon dough je na to moc hutný, to samé i lis, protlačit jde jen play doh.
Naopak na různé formičky (jak jsem psala my máme výrobu pizzy, tam otočím kličkou a vypadne př. žampion),tak to jde jen s moon dough, play dooh mi nikdy nevypadla.
Moon dough je taková jakoby vatová, takže se krásně krájí, ale zase s ní nejde moc modelovat, jako válečky atd. Ona se potom jakoby rozpadá a dělá větší bordel než ta play doh. Syn si rád hraje s obouma. Ale já se na moon dough loni strašně těšila a byla jsem z ní zklamaná. Takže za mne zůstaneme u play doh. Třeba z té modré moon má syn vždycky špinavé ruce. Ale holky jak píšu je to jen můj názor, třeba má někdo zkušenost opačnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.10.11 22:18

play dough je super, kamarádka ji má už 3 roky když už se já nezdý tak jí pořádně propere ve vodě a vymačká pak tu vodu jako těsto a je jak nová. a jdou koupit i ve slevách ty velké sady takže my budeme k vánocum pořizovat play dough.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
1.10.11 22:22

a zapomněla jsem zmínit, že play doh, když jí necháte otevřenou tak ztvrdne. Moon dough netvrdne.

Janafugi píše:
tak mnou postřehnuté rozdíly.
mlýnek - to jde jenom s play doh, moon dough je na to moc hutný, to samé i lis, protlačit jde jen play doh.
Naopak na různé formičky (jak jsem psala my máme výrobu pizzy, tam otočím kličkou a vypadne př. žampion),tak to jde jen s moon dough, play dooh mi nikdy nevypadla.
Moon dough je taková jakoby vatová, takže se krásně krájí, ale zase s ní nejde moc modelovat, jako válečky atd. Ona se potom jakoby rozpadá a dělá větší bordel než ta play doh. Syn si rád hraje s obouma. Ale já se na moon dough loni strašně těšila a byla jsem z ní zklamaná. Takže za mne zůstaneme u play doh. Třeba z té modré moon má syn vždycky špinavé ruce. Ale holky jak píšu je to jen můj názor, třeba má někdo zkušenost opačnou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
1.10.11 23:01

Holky, chci se zeptat - jak to s tou modelínou děláte, když se pomíchají barvy? Jak někomu vydrží, kdž se ty barvy smíchají, tak pak z toho vyleze fialová hrouda… To pokaždé ty výtvory zase pečlivě rozeberete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.10.11 07:36

fakt jo? :think: :think: :think: tak to asi koupíme už tyto vánoce :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
2.10.11 12:24

Janafugi - diky za postrehy, ted k svatku zustaneme u puvodniho planu a koupime nejakou mensi sadu Play doh, uvidime, jak se mu to vubec bude libit.

O tom pisku (prip. k nemu i o Moon dough) pouvazuju k Vanocum :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.12.12 15:04

Moon dough

Byla jsem na moon dough zvědavá, a tak jsem za 79 koupila 1 kelímek. Ještě že tak. Jsem totiž zklamaná. Stačí na ni sáhnout, a hned máte zapatlané ruce takovým jako jemným pudrem. Na omak je suchá (klasická modelína je spíš mastná), lehká, drolí se, nedrží příliš pohromadě. Na modelování to není. Jediný, co se jí nedá upřít, že když ji natlačíte do formičky a vyklepnete, tak máte hezkou bábovku. Bojím se, že bordelu nadělá víc než jakákoliv klasická modelína. Je to něco jako když suchá mouka něčím drží pohromadě, a pořád při hnětení odpadávají kousíčky.

S play dough nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová