Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
od té doby co se podoba emimina změnila se mi při přidání příspěvku objevuje jen holý formulář, nezobrazují se mi smajlíci, vložit fotku atd. můžu jen psát holý text. někdy se mi povede a když dám editovat, tak se mi zobrazí správný formulář ale nefunkční, nejde vložit fotku ani vytučnit text prostě nic.
Můžete mi prosím pomoci?
Děkuju.
Tak to by mě taky zajímalo
Dneska jsem chtěla přiložit fotku k textu a vůbec to nešlo ![]()
Taky jsem měla ten problém, napsala jsem SZ adminům a bylo to za chvilku v pohodě ![]()
Lucienna, prosím poslala bys nám screenshot obrazovky, tak aby tam byl formulář vidět? Když nejde vložit obrázek sem, tak prosím pošli na e-mail
info(zavináč)emimino.cz.
Screenshot je „snímek obrazovky“ - obrázek, který zachytí, jak na obrazovce formulář vidíš. Návod najdeš třeba zde
Koukneme na to a napravíme.
Díky moc ![]()
admin Honza
Prosím pěkně, mně v Opeře nejde vložit odkaz, fotka a ani to třetí, co je vedle možnosti výběru velikosti a barvy písma, navíc se mi u toho neozbrazují bublinkové nápovědy.
Když na ty ikonky klikám, vůbec nereagují.
makina píše:
Prosím pěkně, mně v Opeře nejde vložit odkaz, fotka a ani to třetí, co je vedle možnosti výběru velikosti a barvy písma, navíc se mi u toho neozbrazují bublinkové nápovědy.Když na ty ikonky klikám, vůbec nereagují.
Vyzkoušej nyní.
Tereza
Já mám ten problém, že pokud odpovídám s citací, tak v momentě, kdy myší kliknu jinam (třeba chci opravit slovo), tak už se nedostanu na konec textu, abych ho dopsala, a nedostanu se ani tím kurzorem nikam jinam, než kam jsem klikla. Pokud se v textu pohybuju pouze pomocí šipek, tak je to v pořádku. Stejně tak pokud vložím odkaz, tak se automaticky umístí na začátek, ještě před citaci, a už se nedostanu na text. Musím v obou případech příspěvek vložit a pak ho upravit, pokud ho potřebuji dopsat, nebo opravit. Pokud vkládám příspěvek bez citace, tak tyto problémy nemám. ![]()
Terko, super, už je to funkční, jen se nezobrazuje ta bublinková nápověda.
Jinak mám taky stejný problém jako Raduš.ka, musím se pohybovat šipkama.
Nešel by prosím vyřešit ten problém s posunováním a šipkama? díky
makina píše:
Nešel by prosím vyřešit ten problém s posunováním a šipkama? díky
Podíváme se na to. Zdá se, že problém bude vězet v Opeře.
Tereza
Přeji všem hezký den,
mám takový problém. Když jsem na mobilu, tak se mi nezobrazuje u formuláře příspěvku lišta se smajlíky a možnost nastavení podpisu atd. Je to možné nastavit nebo se musím smířit s tím, že to tam nebudu mít? Mám v mobilu Android 2.3.6.
Děkuji všem za pomoc.
Ps. Jestli tady už tento dotaz je, tak se omlouvám, že se opakuji ![]()
@M-a-j-a Zobrazení eMimina v mobilních telefonech je osekáno o určité funkce - mezi které patří například smajlíci - pro rychlejší načítání a použití. Ovšem je možné je psát ručně, v textu se zobrazí.
Tereza
@admin děkuji za odpověď. Jen mě překvapilo, že v nastavení jsou. Takže ani nepůjde vypnout podpis?
Ahoj, mám takový menší problém - beru už rok antikoncepci Diecyclen, samozřejmě jsem si příbalový leták četla, ale zeptám se raději tady, pokud má někdo zkušenosti - jsem teď v předposledním týdnu tabletek, tedy na 17. dni. Do 21. dne budu brát bílé tabletky, potom zelené. Pokud s přítelem budu mít nechráněný sex na začátku braní placebo prášků, jak moc velká je šance, že otěhotním? (Všechny prášky jsem tenhle měsíc brala pravidelně, akorát minulý měsíc jsem 14. a 15. den zapomněla, dala jsem si je společně s 16. pilulkou, menstruaci jsem normálně měla. Pak jsem po 21. tabletce brala placebo, to jsem taky měla menstruaci.) Díky moc za odpověď, holky ![]()
Ahoj, připalil se mi alobal na sklokeramice
Prosím vás jak to mám dat dolu.
Ne nebyla jsem to já ale přítel 🤨 😔