Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stejne si ale myslim, ze i kdyz se to nekterym z nas nelibi, tak to takhle zustane a nikdo na to nebude brat ohled. ![]()
tohle vylepšení se mi líbí, líp se mi pracuje na mobilu.
A bude víc smajlíků? Třeba takový šestý a sedmý mi připadají skoro stejní a desátý a jednactý taky ![]()
Přítel chodí na fórum o VW busech a tam teda mají smajly luxusní. Třeba jak jeden honí druhýho se sekerkou ![]()
Taky na to koukám
předtím to bylo lepší, tedy alespoň pro mě.. vypadalo to lépe ![]()
no mě se to předtím taky líbilo možná více, ale fakt si myslím, že je to o zvyku. Až si na to zvykneme ani nám to nepřijde
Takže chválím a jsem pro, aby bylo více smajlíků
![]()
Tak uprimne na prvy pohlad som si myslela ze sa podelalo css ![]()
Len moj nazor ale vobec sa mi to nepaci, ten ditajn pred tym bol vyrazne krajsi ![]()
jenom jsem teď zjistila, že mi v tom novém okně nefunguje ctrl+b na ztučnění písma
Ale třeba je to jenom jedna z těch drobností, co budou ještě doladěny ![]()
Etcetera78 píše:
jenom jsem teď zjistila, že mi v tom novém okně nefunguje ctrl+b na ztučnění písmaAle třeba je to jenom jedna z těch drobností, co budou ještě doladěny
Tak tohle taky považuju za nedostatek, nejde ani CTRL+I jako kurzíva.
Ono by i bylo fajn, kdyby smajlíky šly psát stejnými znaky , jako na jiných webech třeba
jako ![]()
Taminka píše:
Stejne si ale myslim, ze i kdyz se to nekterym z nas nelibi, tak to takhle zustane a nikdo na to nebude brat ohled.
…jo, souhlas, takže vlastně je diskuze zbytečná ![]()
Etcetera78 píše:
jenom jsem teď zjistila, že mi v tom novém okně nefunguje ctrl+b na ztučnění písmaAle třeba je to jenom jedna z těch drobností, co budou ještě doladěny
Tohle mě taky štve, byla jsem na to zvyklá!!
A až budete přidávat smajly, prosila bych slintajícího a visícího na oprátce. Ty se vždycky hodí… ![]()
Asi to má nějaké plusy, zatím jsem na ně nepřišla
Bude to o zvyku, jako všechny novinky. A nic nového on-line se nevyhne dolaďování. Tak ať to dlouho netrvá a podaří se záměr ![]()
PS: smajlíci se zpřeházeli a zmenšili, širší pole nevím k čemu je lepší,
už jsem si zvykla, když chci reagovat na víc příspěvků, že mam točit kolečkem myši dolu a kolikrát automaticky
a hlavně: když chci označit kus textu v nově psaném příspěvku a přesunout ho jinam, nefunguje to, musim ho ručně smazat a vepsat na nově vybrané místo ![]()
Tak mně se to líbí ![]()
Ale vadí mi taky, že nejde CTRL+B a CTRL+I.
A pak by se mi moc líbilo, kdyby řádek „Fotoalbum tématu, Sledovat e-mailem, Přidat k oblíbeným, Vypnout podpisy, Hledání v tématu“ byl i dole u stránkování.
To by bylo fajn.
Mně se to líbí, akorát mi sem trochu nepasuje orámování čísel stránek, ale to je o zvyku. ![]()
A mě by zas bodla úprava, kdy vidím v diskuzi POSLEDNÍ stránku, kterou jsem měla otevřenou. někdy holky napíšou i 10 stránek a dohledej pak, kde jsem naposledy četla
![]()
Markit od toho je tam myslím to očičko… ale přesně nevím, nepoužívám to. Navíc nové příspěvky jsou červeně orámované, to ti nefunguje?
Mě se to líbí, resp. vzhled neřeším, ale jsem ráda, že už nemusím pokaždý rolovat po stránce nahoru.
očičko je u každé diskuze, kde je něco nového připsáno, ale nerozliší, jelsit je to na stránce 10 nebo 500 ![]()