Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anielkha píše:
Terko, moc dekuju, uz to v androidu nepadá!
Taky si na tom programátor dával záležet ![]()
Tereza
Takhle to okno v mobilu bohate staci. opravdu se to nacita rychle, neni potreba nacitat znova stranku kdyz chci napsat prispevek. proste parada ![]()
jen jeste technicka, stava se mi ze kdyz vlozim obrazek odeslu prispevek a pak jdu psat dalsi ze mi to znova vlozi k prispevku obrazek. to asi ale bude mobilem
pomuze mi vypnout a zapnout prohlizec
V deníčkách, když chci napsat nový komentář a zmáčknu to spodní tlačítko Vložit nový komentář pod diskuzí, tak mě to „hází“ na Diskuzní fórum
Horní tlačítko a Napsat příspěvek fungují správně.
kadlina píše:
V deníčkách, když chci napsat nový komentář a zmáčknu to spodní tlačítko Vložit nový komentář pod diskuzí, tak mě to „hází“ na Diskuzní fórumHorní tlačítko a Napsat příspěvek fungují správně.
Již funguje.
Tereza
Je sice super že můžu přidat najednou 150 fotek, ale mě by stačilo kdybych občas mohla přidat aspoň jednu.
zuzka.mamka píše:
Je sice super že můžu přidat najednou 150 fotek, ale mě by stačilo kdybych občas mohla přidat aspoň jednu.
Vyřešeno po SZ.
Tereza
Prosím pěkně: abych mohla přidat svůj příspěvek kamkoliv musím zadat „zobraz náhled“ pak se mi objeví teprve „vložit příspěvek“ a v naší uzavřené skupině mi zmizely všechny metříky na nástěnce, prostě tam nic nevidím.
Píše mi to že se na stránce vyskytla chyba a to:
Podrobnosti o chybě na webové stránce
Uživatel zástupce: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04307.00; InfoPath.2) Časové razítko: Thu, 15 Dec 2011 19:02:45 UTC
Zpráva: HTML Parsing Error: Unable to modify the parent container element before the child element is closed (KB927917) Řádek: 0
Znak: 0
Kód: 0
Identifikátor URI: https://www.emimino.cz/…ankovani/13/
copak to znamená…já tenhle jazyk neovládám
děkuji za pomoc
rokyta1 píše:
Prosím pěkně: abych mohla přidat svůj příspěvek kamkoliv musím zadat „zobraz náhled“ pak se mi objeví teprve „vložit příspěvek“ a v naší uzavřené skupině mi zmizely všechny metříky na nástěnce, prostě tam nic nevidím.
Píše mi to že se na stránce vyskytla chyba a to:
Podrobnosti o chybě na webové stránceUživatel zástupce: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04307.00; InfoPath.2) Časové razítko: Thu, 15 Dec 2011 19:02:45 UTC
Zpráva: HTML Parsing Error: Unable to modify the parent container element before the child element is closed (KB927917) Řádek: 0
copak to znamená…já tenhle jazyk neovládám
Znak: 0
Kód: 0
Identifikátor URI: https://www.emimino.cz/…ankovani/13/děkuji za pomoc
Poslala jsem SZ.
Tereza
nefunguje mi vkládání více fotek do příspěvku. jen jedna a pak už další vložit nejde ![]()
Když chci otevřít citaci v jiném okně, otevře se to bez citace ![]()
Markit.Hl píše:
Když chci otevřít citaci v jiném okně, otevře se to bez citace
Již v této diskusi řešeno zde. Pracuje se na tom.
Tereza
admin píše:Markit.Hl píše:
Když chci otevřít citaci v jiném okně, otevře se to bez citaceJiž v této diskusi řešeno zde. Pracuje se na tom.
Tereza
A jo, promiň. ![]()
1. V diskusi bylo zprovozněno Ctrl+B, Ctrl+I
2. Měnit barvu, přidávat odkazy, tj. využívat možnosti nad políčkem na psaní příspěvku je možné o jednoho komentáře opakovaně.
3. Po rozkliknutí Citovat do nového okna - se citace zkopíruje.
Tereza