Nuda v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
9.3.14 14:30
@lednova.jita píše:
@veri3110 my to máme prosklené-taková velká okna, abychom viděli na :D halu, takže by na mne každý viděl

tak to je blbý, sedylehy škrtám. jak píše @Cuddy to se mi zdají dobré tipy a neeebo seznamka :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
9.3.14 14:32

@lednova.jita A proč mrháš svým drahoceným časem a talentem na místě, které je evidentně pod úrovní tvých schopností a možností? A to samé se týče i školy. Copak lze na přednáškách při kombinovaném studiu obsáhnout danou problematiku do patřičné hloubky bez studia doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 14:34

@radkka ale jako na obhajobu toho, že nám ji tu nechali, musím říct, že díky ní tu máme veselo, a pořádně. To bys musela vidět. Ona je prostě tak nějak komická už od pohledu, nehledě na její počiny, které fakt by člověk normálně těžko vymýšlel :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
16986
9.3.14 14:34
@veri3110 píše:
rozečti Vojnu a mír, to vydrží, nějakou chvíli. :lol:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 14:37

@veri3110 šmarjáá, seznamku ne. :D já doma mužského mám a ten mi stačí. Úplně. :lol:

• Citovat
  • Upravit
16986
9.3.14 14:40
@LadyLada píše:
@lednova.jita A proč mrháš svým drahoceným časem a talentem na místě, které je evidentně pod úrovní tvých schopností a možností? A to samé se týče i školy. Copak lze na přednáškách při kombinovaném studiu obsáhnout danou problematiku do patřičné hloubky bez studia doma?

diky, ze nemusim namahat prsty. Take me to zajima :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 14:41

@LadyLada já školu dělám kvůli změně oboru a stačí mi to, protože v oboru, který studují-dálkově, jsem měla možnost nějaký čas brigádně-při zaměstnání, také pracovat, chytlo mne to a proto ta škola. Jinak pro upřesnění jde o školu zdravotní-obor sociální péče a tam zas tolik toho, na co se opravdu do zápisků či knihy podívat musím, není.

• Citovat
  • Upravit
16986
9.3.14 14:43

@lednova.jita takze se zmenou zamestnani cekas az po skole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
9.3.14 14:44

Pročítej si inzeráty a hledej nějakou lepší práci, mrkni se, co by se dalo ještě studovat a bavilo by tě to a nebylo by to tak příšerné lehké, jako tvoje dosavadní škola. Abys nepronudila třeba dalších x let.

Edit: Tak nic, dočetla jsem to po odeslání. A co nějaké odborné články, týkající se budoucího oboru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
9.3.14 14:52

@AniNevim o @Takyjedna no, abych pravdu řekla, holky, já bych bývala byla jinde už dávno, ale drží mne peníze, co si budeme povídat.
Práce ve zdravotnictví-to je můj sen.
Bohužel objevený až v mých 20letech-po škole. Tak se to pokouším teď napravit-udělat si tu zdravotní školu a zkusit to v budoucnu někde v nemocnici či pečovatelském domě

• Citovat
  • Upravit
4624
9.3.14 14:53

@lednova.jita To možná bude důvod tvé nudy - že děláš všechny věci jenom tak, aby to stačilo ;) Zkus se zamyslet nad svým potenciálem - určitě lepší se na něco zaměřit do hloubky, než se zaměřovat na slabší kolegyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
9.3.14 17:13

Nastoupila jsem jednou do zaměstnání, kde má předchůdkyně byla silná kuřačka a ono za 8 hodin dát asi 8-10cigaret spolkne docela času a já nekuřák jsem udělala svou práci a čuměla. Neuměla jsem dělat, že dělám až si toho všiml šéf a zkrátil mi prac.dobu a upravil smlouvu na 6h. Tak jsem byla „potrestána“ za to, že jsem nekuřačka 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.14 17:17

Internet, televize, křížovky, spánek.
Sociální zařízení - noční směny.

A samozřejmě anonymně. :lol:

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
9.3.14 17:22

@cher to je odměna teda. Bohužel ono v dnešní době na spouště pracovních pozic/míst to chodí tak trochu způsobem, jako že: po zásluze budeš potrestán. A u nás ještě taky, čím víc toho člověk umí, tím víc z něj dělají vola. Víc práce apod. Co na tom, že se stejným zařazením tam dělá ještě x lidí, co to dělat nemusí. -vždyť oni to neumí!?
Ať žije spravedlnost :pankac:

Příspěvek upraven 09.03.14 v 17:25

• Citovat
  • Upravit
20767
9.3.14 17:28
@CokeLady píše:
Tyjo, v dnešní době se to moc často nevidí, jakmile viděj, že se někdo „nudí“, tak hned někoho vyhoděj, aby zmenšili výdaje, když se to dá zvládnout i v méně lidech. Vedení nevadí, že se „kopeš do zadku“ a nemáš do čeho píchnout? :nevim: Opravdu není práce, která třeba není tvou náplní, ale byla by potřeba udělat?Tohle je fakt divný, že posloucháš rádio a čumíš a nikomu to nevadí.

Já to teda vidím ted a viděla jsem to vždycky, když jsem byla někde na praxi, takže mě to přijde uplně normální :nevim: Je fakt, že to nemůžu ani vyslovit před mámou, protože ona dělá práci za minimálně 3 lidi, takže každý den neplacený přesčas :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat