Nuda v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lednova.jita píše:
@veri3110 my to máme prosklené-taková velká okna, abychom viděli nahalu, takže by na mne každý viděl
tak to je blbý, sedylehy škrtám. jak píše @Cuddy to se mi zdají dobré tipy a neeebo seznamka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lednova.jita A proč mrháš svým drahoceným časem a talentem na místě, které je evidentně pod úrovní tvých schopností a možností? A to samé se týče i školy. Copak lze na přednáškách při kombinovaném studiu obsáhnout danou problematiku do patřičné hloubky bez studia doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka ale jako na obhajobu toho, že nám ji tu nechali, musím říct, že díky ní tu máme veselo, a pořádně. To bys musela vidět. Ona je prostě tak nějak komická už od pohledu, nehledě na její počiny, které fakt by člověk normálně těžko vymýšlel
![]()
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veri3110 šmarjáá, seznamku ne.
já doma mužského mám a ten mi stačí. Úplně. ![]()
- Citovat
- Upravit
@LadyLada píše:
@lednova.jita A proč mrháš svým drahoceným časem a talentem na místě, které je evidentně pod úrovní tvých schopností a možností? A to samé se týče i školy. Copak lze na přednáškách při kombinovaném studiu obsáhnout danou problematiku do patřičné hloubky bez studia doma?
diky, ze nemusim namahat prsty. Take me to zajima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyLada já školu dělám kvůli změně oboru a stačí mi to, protože v oboru, který studují-dálkově, jsem měla možnost nějaký čas brigádně-při zaměstnání, také pracovat, chytlo mne to a proto ta škola. Jinak pro upřesnění jde o školu zdravotní-obor sociální péče a tam zas tolik toho, na co se opravdu do zápisků či knihy podívat musím, není.
- Citovat
- Upravit
Pročítej si inzeráty a hledej nějakou lepší práci, mrkni se, co by se dalo ještě studovat a bavilo by tě to a nebylo by to tak příšerné lehké, jako tvoje dosavadní škola. Abys nepronudila třeba dalších x let.
Edit: Tak nic, dočetla jsem to po odeslání. A co nějaké odborné články, týkající se budoucího oboru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim o @Takyjedna no, abych pravdu řekla, holky, já bych bývala byla jinde už dávno, ale drží mne peníze, co si budeme povídat.
Práce ve zdravotnictví-to je můj sen.
Bohužel objevený až v mých 20letech-po škole. Tak se to pokouším teď napravit-udělat si tu zdravotní školu a zkusit to v budoucnu někde v nemocnici či pečovatelském domě
- Citovat
- Upravit
@lednova.jita To možná bude důvod tvé nudy - že děláš všechny věci jenom tak, aby to stačilo
Zkus se zamyslet nad svým potenciálem - určitě lepší se na něco zaměřit do hloubky, než se zaměřovat na slabší kolegyně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastoupila jsem jednou do zaměstnání, kde má předchůdkyně byla silná kuřačka a ono za 8 hodin dát asi 8-10cigaret spolkne docela času a já nekuřák jsem udělala svou práci a čuměla. Neuměla jsem dělat, že dělám až si toho všiml šéf a zkrátil mi prac.dobu a upravil smlouvu na 6h. Tak jsem byla „potrestána“ za to, že jsem nekuřačka ![]()
- Citovat
- Upravit
Internet, televize, křížovky, spánek.
Sociální zařízení - noční směny.
A samozřejmě anonymně. ![]()
- Citovat
- Upravit
@cher to je odměna teda. Bohužel ono v dnešní době na spouště pracovních pozic/míst to chodí tak trochu způsobem, jako že: po zásluze budeš potrestán. A u nás ještě taky, čím víc toho člověk umí, tím víc z něj dělají vola. Víc práce apod. Co na tom, že se stejným zařazením tam dělá ještě x lidí, co to dělat nemusí. -vždyť oni to neumí!?
Ať žije spravedlnost ![]()
Příspěvek upraven 09.03.14 v 17:25
- Citovat
- Upravit
@CokeLady píše:
Tyjo, v dnešní době se to moc často nevidí, jakmile viděj, že se někdo „nudí“, tak hned někoho vyhoděj, aby zmenšili výdaje, když se to dá zvládnout i v méně lidech. Vedení nevadí, že se „kopeš do zadku“ a nemáš do čeho píchnout?Opravdu není práce, která třeba není tvou náplní, ale byla by potřeba udělat?Tohle je fakt divný, že posloucháš rádio a čumíš a nikomu to nevadí.
Já to teda vidím ted a viděla jsem to vždycky, když jsem byla někde na praxi, takže mě to přijde uplně normální
Je fakt, že to nemůžu ani vyslovit před mámou, protože ona dělá práci za minimálně 3 lidi, takže každý den neplacený přesčas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit