Nuda v těhotenství - inspirace na dobrou pomazánku

1223
2.10.14 17:27

Nuda v těhotenství - inspirace

Prosím o nějakou dobrou pomazánku :) třeba něco s tvarohem, nebo klidně bez :mrgreen: mám na něco chuť, ale nevím na co. Tak bych chtěla vyzkoušet nějakou třeba nezvyklou pomazanku která se podává s tmavý pečivem..:) klidně z ryb, prostě z čehokoliv co doma děláte a jí to i přítel a neofrňuje nad tím nos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2138
2.10.14 17:32

A co zacit treba hackovat? ;)… pomazanku neradim :D mohlo by to dopadnout blbe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
2.10.14 17:33

@Menorka Myslíš že bych tam mohla naházet všecko možný a pak by to nebylo k jídlu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
2.10.14 17:34

Tak clovek ma chut na vsechno.. a dopadlo by to jako pejsek s kocickou kdyz pekli dorta :D :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
2.10.14 17:36

@Menorka Prosím prosíím :D přísahám že se budu krotit :D Dej mi nějaký typ :D ryby, tvaroh, artyčoky :D něcoooo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.10.14 17:39

Avokádovou: vydlabat avokádo, smíchat s vaničkou gervaise nebo třeba pomazánkovýho másla, ochutit limetkou, solí, můžeš přidat trošku majolky, dobré je dát trošku granulovaného česneku. Na tmavé pečivo ideální ;)

Rybičková: plechovka tuňáka v oleji, olej slít, půlka střední cibule na drobno, vanička polotučného tvarohu, 2-3 lžičky majolky, 2 lžičky hořčice, sůl, pepř, provensálské koření

Dýňová: dýni na kusy bez slupky, potřít olejem s česnekem, posypat majoránkou, dát péct, až se dýně rozpadá, rozmačkat a případně dosolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.10.14 17:40

@Sabuliin
jestli rybu, tak já dělám ráda z uzené makrely. nakrájím, přidám cibulku, zakys. smetanu, citron, pepř a je to. popřípadě totéž z tuňáka, ale t přidávám ještě vejce na tvrdo na kostičky. na vece na to pak položím plátek okurky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
2.10.14 17:41

@Bibi239 rybičková vítězíí :) smíchání ovoce se slaným se mi příčí, ale to jsem mohla do uvodu napsat..:) každopádně děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
2.10.14 17:41

@jajda32 taky přidám vajíčko :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.10.14 17:43

@Sabuliin avokádo není ovoce, chuťově rozhodně ne (neplést s mangem) ;) Zkus to, budeš příjemně překvapena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
2.10.14 17:45

@Bibi239 Né? to jsem ani nevěděla :D ale chutná sladce, ne? :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138

@Sabuliin ja sem spis na www. pizza :D dobry den objednavamm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299

Já teda nedělám z tvarohu, ale ze sýru Cottage - manžel to má moc rád. Smíchám Cottage se žervé a trochu tatarky (ta není nezbytná, když jsi těhotná) a přidám červenou papriku, sýr a šunku, a natvrdo uvařené vajíčko (vše na kostičky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
2.10.14 17:46

@Menorka Dej si jednu malou i za mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
2.10.14 17:48

@Akivasha Tak to by mi neprošlo, on sýr nemusí natož tolik druhu v jedne pomazance :D by mi to vykypal na hlavu, každopadne prepisuju a udelam az bude na nocni :D budu tlaskat celouuuuu noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí