Nudné víkendy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
22.6.13 08:05

@gabulesul6 jé, tak ať je brzy zdravá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.6.13 08:06
@gabulesul6 píše:
Jdete nekam na pisek ;)

Denní chleba. Já jsem asi prostě nešťastná z toho stereotypu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

No přesně ono taky záleží na věku dítka, mému je 14 měsíců a chvílí se nezastaví i teď mi tu skáče po hlavě…a snažit se h o furt nějak zabavit je o život :mrgreen:
jo rodina mi tu chybí, mám ji přes celou ČR kdyby byli tady mám o zábavu postaráno…

@gabulesul6 no malej teď mel zánět středního ucha a už jsem myslela, že z něj tady zešílím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

Ale abych nevypadala jako lempl, co se neumí zabavit :D Když je hezky, tak jsme celej den u bazénu, jenže dneska od rána prší a nuda je tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.6.13 08:08

@lyrica no, teď už je velká - bude mít v září 3, ale vláček se jí líbil v tom roce a půl už určitě :) papá tam dobroty a čouhá z okna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.6.13 08:09

@janica252 aha, no tak snad bude taky ve třech klidnější. Teď je s ním fakt o nervy podnikat podobné výlety už jen v MHD, natož někam dál vlakem :D Na mňamky už ho neutáhnu, prokoukl ten fígl :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
22.6.13 08:09

@lyrica nebo hriste :). Taky asi ohrany, vid? Ono to s tema malejma je tezky, stereotypu se asi nevyhnes… jen to tak nejak stridat…zajdete si treba na zmrzku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.6.13 08:18

@lyrica jasný, to chápu, malá když má svůj den tak je s ní o nervy všechno a to je ona normálně docela klidná, takže s ní se spousta věcí dá :) jinak tady u nás střídáme hříště, teď bude koupání, procházka k domu dětí - kde mají nějaká zvířata, mateřské centrum nebo dětskou kavárnu :) taky jen pár věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.6.13 08:19

@gabulesul6 přestalo pršet, takže asi půjdem do města, chystám se koupoit tvořítka na nanuky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
22.6.13 08:25

@lyrica no vidis, treba po ceste neco zajimaveho podniknete ;). A jestli ne, tak pak budete delat nanuky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
22.6.13 08:52

Taky se nikdy nenudím, spíš nestíhám všechno, co bych ráda.

Tak si můžete udělat nějaký výlet i bez chlapa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.6.13 08:55

Ja myslim, ze je zaklad si prenastavit v hlave, ze je vikend a ze jsi s malym sama, zatimco ostatni maji chlapa doma!! To je myslim to, co Ti nejvic vadi. Ale jestli ten Tvuj dela k-d, jsi na tom vlastne lepe, nez holky, ktere chlapa maji doma jen o vikendech, tj. 8 dni v mesici!! :-)
Takze si s muzem delejte svoje „vikendy“ v tydnu, kdyz je vsude pohoda bez davu a vikendy bez nej proste ber stejne jako vsechny holky tech 5 pracovnich dni v kuse!! Navic mas vyhodu, ze treba rodice jsou doma a muzes jet za nima, coz v tydnu moc nebyva…

Příspěvek upraven 22.06.13 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.6.13 08:56

@lyrica Jsem s malou sama, řidičák sice mám, ale neřídím. Každý víkend jsme někde na výletě, malá je poděs, ale ve vlaku od malinka vydrží. Jsme od Olomouce…takže ZOO Olomouc, Kroměříž (zahrady + malá ZOO v podzámce), ZOO Lešná, Dinopark Vyškov, Lipník n. B., Helfštýn…nebo se domluvím s holkama, co se známe přes net a uděláme pidisraz, jsme 3 ze střední Moravy.
Vždycky v pátek mrknu na net, kde jsou dokola nějaké akce (oslavy města, historické trhy, vystoupení skupin různých žánrů, přehlídky mažoretek, Dětský den…a vyrazíme. Spousta z těch akcí je zadarmo, tak to ani není zátěž pro peněženku.
Dneska máme jet ke kamarádce, ale malá pokašlává, tak možná budeme po několika týdnech doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
22.6.13 09:01

@lyrica sem se mrkla na profil odkud si :oops: mam dnes volny den, rikala sem, si, jestli nejsi z prahy, ale bohuzel… no ja treba dnes jedu k nasim, no, taky nevymyslim nic svetobornyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
22.6.13 09:58

@lyrica tak to má můj chlap se mnou 8)..on dělá jen přes týden, a já na směny klasika kr. a dl. týden, takže každý druhý vík jsem v práci..taky nemá co dělat, ale já bych mu práci našla :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová