Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Natuty toho má víc rozdělaného a od tebe chce nějakou záruku, slib, aby se mu vyplatilo ty jiné dámy poslat do háje…
@latissimus_dorsii píše:
Tohle mi prijde taky nejvic pravdepodobny. Zaroven kdyz jsem to narovinu nadhodila, mlzil.
Tak jestli na přímý dotaz mlžil, tak je to asi jasný, ne?
Má toho rozděláno víc a sonduje, jestli je to s tebou natolik vážný, aby to ostatní stopnul.
Na druhou stranu je od něj milé, že chce vědět, jak na tom jste, a né tě rovnou podvádět na více frontách ![]()
Dekuju za nazory, vypada to, ze ani jeden nemel koukle hned priznat, ze ma zajem o vazny vztah.
Zaráží mě, že 37 muže nazýváš klukem.To pominu.
Muže to být tak, že chce vážný vztah a ne jen nějaké vídání se se.
Možná by bylo fajn si to spolu z očí do očí ujasnit- vaše očekávání atd.
Od určitého věku mi přijde fajn prostě vzájemně vyložit karty na stůl bez hraní na zajíce
@unuděná píše:
Natuty toho má víc rozdělaného a od tebe chce nějakou záruku, slib, aby se mu vyplatilo ty jiné dámy poslat do háje…
Slibem nezarmoutíš ![]()
@Ou píše:
Napiš mu to tak jak to je." Hele přijde mi že na mě tlačíš, jen si píšeme, zrovna jsme začali. To fakt není vztah. Ještě nevím, jeslti chci víc než si psát. "
Vjimkou budiž, pokud jste ještě na základce a on se potřebuje pochlubit klukům, že už má holku. Tak pokud ti je alepsoň 13 a chceš mít kluka a toho co si s ním píšeš osobně zná, tak mu to potvrď. Protože taky to může docela dobře být někdo daleko starší, kdo tě chce zneužít. Pokud ti je méně než 15, tak by o tom s kým si takhle píšeš fakt měli vědět rodiče, nebo alepsoň někdo dospělý, komu věříš.
Proč myslíš, že si jen píšou? Nikde nic takového nečtu. Ale jinak samo souhlasím, po třech týdnech něco definovat (jestli vůbec) je brzo.