Nutnost definovat vztah

1.2.23 08:19

Nutnost definovat vztah

Mile holky,

mám velmi krátkou známost se starším klukem (známe se ca 3 týdny) a vlastně skoro od začátku se mě ptá, zda spolu už chodíme :lol:. Mně to přišlo, že to je takový rádoby vtípek a nějak jsem to přecházela, ale včera se mě docela vážně zeptal, jak to beru, zda chci to či to a jak to mám.

Mě tím zaskočil, protože mi přijde opravdu moc brzo to řešit/nálepkovat a hlavně si fakt myslím, že tyhle věci se prostě časem ukážou sami.

Zajímavý je, že mi řekl, že umí být pěknej pxxxx a že by mi nechtěl ubližovat, tak to na mě trošku působí, že si to potřebuje definovat, aby věděl, jestli toho mít rozjeto víc či ne. Na druhou stranu jsem měla pocit, že když jsem šla trošku hlouběji, tak z konverzace ucukl… tak moc nevím, jak by to na vás působilo?

Díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1572
1.2.23 08:22

Nejspíš latentní gay. Normální chlap nebude sám od sebe řešit takové cypoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
1.2.23 08:22

Kolik mu je? Přijde mi to divné a dost vnucovací, protože po třech týdnech se ještě neznáte. Měl vůbec nějaký vážnější vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
1.2.23 08:28
@latissimus_dorsii píše:
Mile holky,

mám velmi krátkou známost se starším klukem (známe se ca 3 týdny) a vlastně skoro od začátku se mě ptá, zda spolu už chodíme :lol:. Mně to přišlo, že to je takový rádoby vtípek a nějak jsem to přecházela, ale včera se mě docela vážně zeptal, jak to beru, zda chci to či to a jak to mám.

Mě tím zaskočil, protože mi přijde opravdu moc brzo to řešit/nálepkovat a hlavně si fakt myslím, že tyhle věci se prostě časem ukážou sami.

Zajímavý je, že mi řekl, že umí být pěknej pxxxx a že by mi nechtěl ubližovat, tak to na mě trošku působí, že si to potřebuje definovat, aby věděl, jestli toho mít rozjeto víc či ne. Na druhou stranu jsem měla pocit, že když jsem šla trošku hlouběji, tak z konverzace ucukl… tak moc nevím, jak by to na vás působilo?

Je divný už od začátku :( bych další pokračování slavně neviděl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
1.2.23 08:29

@asddsa já znala dost takových zoufalců na střední. Pokuď je 20+, tak je to extrémně divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.2.23 08:30

Napiš mu to tak jak to je.

" Hele přijde mi že na mě tlačíš, jen si píšeme, zrovna jsme začali. To fakt není vztah. Ještě nevím, jeslti chci víc než si psát. "

Vjimkou budiž, pokud jste ještě na základce a on se potřebuje pochlubit klukům, že už má holku. Tak pokud ti je alepsoň 13 a chceš mít kluka a toho co si s ním píšeš osobně zná, tak mu to potvrď. Protože taky to může docela dobře být někdo daleko starší, kdo tě chce zneužít. Pokud ti je méně než 15, tak by o tom s kým si takhle píšeš fakt měli vědět rodiče, nebo alepsoň někdo dospělý, komu věříš.

Příspěvek upraven 01.02.23 v 08:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.23 08:31

Je mu 37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.2.23 08:33
@latissimus_dorsii píše:
Je mu píše: Více

I kdyby ti bylo 32 tak zdrhej. To není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18598
1.2.23 08:36
@latissimus_dorsii píše:
Mile holky,

Mi to prijde jak Amerika… tam dokud si neřeknou tak je to volný vztah. Vylozene musí padnout info, ze jsou exclusive :lol: třeba má jasnou představu a nechce ztrácet čas. Pokud to tak necitis, nenech se do odpovědi natlacit. Řekla bych mu, ze jeho dotaz jsem nebrala s ohledem na délku známosti vazne, protože tohle se tribi v rámci týdnu. My si to s manželem nerekli dodnes a jsme spolu 16 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11135
1.2.23 08:49

Má toho rozjeto víc a chce vědět, jestli to má utnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.23 08:50
@jita22 píše:
Má toho rozjeto víc a chce vědět, jestli to má utnout :)

Tohle mi prijde taky nejvic pravdepodobny. Zaroven kdyz jsem to narovinu nadhodila, mlzil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
1.2.23 08:57
@lklk píše:
@asddsa já znala dost takových zoufalců na střední. Pokuď je 20+, tak je to extrémně divný.

Mně se tohle před pár lety stalo s 25 letým. Viděli jsme se asi 3×, druhá a poslední schůzka katastrofa, nuda, většinu času jsme jen mlčeli. Bylo vidět, že si fakt spolu nemáme, co říct. Po poslední schůzce jsem mu napsala, že jsme si očividně nesedli a že přeji štěstí při dalším hledání. Reakce žádná, za pár dní mi napsal, jestli nechci přijít k němu na skleničku. Koukala jsem jak blázen, po mé poslední zprávě mu nebylo jasné, že se fakt vidět nechci? Byl by to pro mě ztracený čas. A on se strašně divil, že prý si myslel, že už spolu chodíme a že mě chtěl představit kamarádům (znali jsme se asi mesic). Takže ano, i takoví exoti mezi námi jsou a ne jen 15 letí kluci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.2.23 09:25

To jsou ty známosti přes internet, které se odehrávají spíše virtuálně formou dopisováním si než v reálném životě. A tím se nejspíš mění i zvyky randění.

Příspěvek upraven 01.02.23 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11135
1.2.23 10:01
@latissimus_dorsii píše:
Tohle mi prijde taky nejvic pravdepodobny. Zaroven kdyz jsem to narovinu nadhodila, mlzil. :nevim:

Na druhou stranu, jestli o něj máš zájem, tak mu řekni, že spolu chodíte, rozejít se přece můžeš vždycky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
1.2.23 10:03
@latissimus_dorsii píše:
Tohle mi prijde taky nejvic pravdepodobny. Zaroven kdyz jsem to narovinu nadhodila, mlzil. :nevim:

Nebo nechce abys ty toho neměla rozjeteho víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria