Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fima píše:
@lajovka Připravují? Nijak. Jen se to otevře a vypije.
Asi byly myšleny ty sacharidové koktejly… ![]()
@lajovka Nutridrinky jsou od Nutricie (Danone), Nestlé dělá Resource a chuťově jsou teda o chlup lepší. Akorát v lékárnách tady většinou mají na skladě jen ty od Nutricie. Taky jsou k mání ještě Ensure a Fresubin. Fresubin teď měl akce v Maxovi, byl za necelých 30. Plus se dají koupit pudinky a ovocné pyré, ale ty už jsou dražší.
@žížal píše:
Asi byly myšleny ty sacharidové koktejly…
Aha, to mě nenapadlo. Nojo, čtyři roky doma dělají svoje. ![]()
@Anonymní píše:
@Fima ty jo tak to je fakt málo…já mám 53 a 168, ale i tak jsem kost a kůže
No právě, já taky. ![]()
@lajovka píše:
Prosim a jak se pripravuji?
Jestli to bylo na ty koktejly tak si koupíš pixlu toho někdy kde prodávají prášky pro kultiristy, nejznámější je asi Vitaland, to smícháš s vodou a je to. Prý je to údajně hodně podobné těm nutridrinkům ![]()
@Fima to byl dotaz na veriska na ty sacharidove koktejly, sorry
@kotyk píše:
@lajovka Nutridrinky jsou od Nutricie (Danone), Nestlé dělá Resource a chuťově jsou teda o chlup lepší. Akorát v lékárnách tady většinou mají na skladě jen ty od Nutricie. Taky jsou k mání ještě Ensure a Fresubin. Fresubin teď měl akce v Maxovi, byl za necelých 30. Plus se dají koupit pudinky a ovocné pyré, ale ty už jsou dražší.
dekuji za vycerpavajici odpoved
..ano, resource jsou ty od nestle…fresubin davame kachektickejm babickam v praci a to je taky chutove kentus…necham si privezt z cech ty sacharid. koktejly..
@Fima koukam,ze tys taky dobra vychrtlinka, to je jak u me,56 na 180cm je fakt zalostny…ja z toho mam zu komplex, ze jsem asexualni, nechutne vychrtla a tak..resim to celej zivot…rok po porodu jsem byla nejvic spoky v zivote, krasnejch 64kg, prsa-kojici
kazdej mi rikal jak mi to slusi, ted vsichni taktne mlci
…ale jinak jsem fakt chodici agregat Energie, zeru jak kyselina, fakt nechapu ![]()
@lajovka Fresubin jsem teda ochutnala jen vanilku a celkem šel. Pila to i dcera, když jsem jí vtipně nechala její spešl jídlo doma a měli tohle nebo Nutricii (kterou bleje). Není příjemnější si dát třeba po každém obědě velké Monte?
@kotyk jaky monte? takovy to bilohnedy?
..to je naky extra vyzivny?..ja jen ze sporadam bezne trojnasobnou porci testovin nez muj 2metrovej chlap a rucicka na vaze nestoupa ![]()
@lajovka jj, jsou extra výživný. Ale co popisuješ, tak to bys musela jedno velký po každým jidle ![]()
Jako doplněk stravy na zlepšení trávení a úpravy stolice se doporučuje 1-3 ks denně. Při úplné náhradě jídla, kdy to jinak prostě nejde, tak 5-7 lahviček denně. Je to dost finančně náročné (nejlevnější jsem našla za 35,–Kč/ 200 ml).
Můj muž(má již neléčitelné stadium rakoviny), pije jednu lahvičku večer, po malé, lehké večeři, jako doplněk kalorií a živin. O nějakém přibírání nemůže být řeč, ale „rovná“ mu to celkově pochody v břiše… A to je asi důležitější než nabírání kil… ![]()
Ahoj, prosím o radu.
Jsem těhotná (2. měsíc, takže opravdu začátek) a jsem dost hubená, dokonce jsem teď kvůli nevolnostem dost zhubla. Mohu pít nutridrinky? V lékárně mi k tomu nic moc neřekli, mám konkrétně značku FRESUBIN. Moc mi chutnají a jsem schopná vypít třeba 3 denně + většinou snídaně a oběd (večer je mi zle). Normálně jsem velký jedlík, ale teď s tím mám problém… nevadí to něčemu?