Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte zkušenost s Nutrilon Allergy Digestive Care?
Přidejte zkušenost s Nutrilon Allergy ...@shina - nam biogaia nepomohly. Zkus laktobacilky od Swisu, zaberou teda az za nejakou dobu. NAC mame jeste ted, 7 mesicu. Mame teda zrouta takze mliko si vzal okamzite a ani jednou neodmitnul. Myslim ze to nejakou dobu trva nez se projevi zlepseni, nedavas fenyklovej caj? Nas malek mel po nem hrozny boleni a prdy. Od koliky pomohl koupaci kyblik, hezky si v nem nahral brisko a vyprdel se. a pak dat do zavinovacky, dudlik a natrasat na kolenou. Natrasani zabere jeste ted kdyz se nemuze vyprdet.
@kacikhanz davam fenyklovy cajik… Sem tak verila tem biogaia..vsichni si je chvalili a skutek utek…zkusim jine probiotika. Prave i mene spi toho NAC… Klsicke UM 1000ml, ted 500-600 a este s bolenim
@shina muze to mit i z fenykloveho caje.mala mela po nem silene bolesti. lepsi je pry kminovy odvar.ale ten ja nedavala.nam pomohly ty kapky biogaia, ale musela jsem k tomu davat i sabsimplex nebo espumisan.
Dostáváte někdo nutrilon allergy care na recept? jak dlouho mi ho může doktorka psát? do jakého věku dítěte?
@slonikova @Šmušmu já jsem dostávala, do roku, pak jsem musela hradit…ale kolik to bylo balení na měsíc nevím, ale vyšlo nám to vždycky. Na věk může psát jen určité množství, takže se to k tomu roku snižovalo.
Díky, myslela jsem, že je to třeba jen do 6 měsíců, tak to jsem celkem ráda, je jasný, že pak pije mlíčka mín jak už bude papat příkrmy, děkuji ![]()
No já ho beru taky pro malou,, říkala doktorka že do 9m. Jinak mě doktorka píše 3balení..ale říkala, že když dojde, tak si mám přijít, že to není omezeno,, ale malá mi ho přestala uplně pít,,,
Tak jsme opet dostali NAC… Holjy kdy ste videly prvni zmenu? Mame stale boleni bricha, ucpany nosik uz 5 mesicu a ted se i osypal… Uz bych byla stasna za zlepseni
Ahoj, přidám se s dotazem. Kdy jste viděly zlepšení při podávání Nutrilon AC? Dcera má ekzém, tak jsem nasadila toto, tak kdy asi tak půjde vidět zlepšení…(jestli vůbec) Děkuji
@evulkanov @shina Já jsem kojila a přecházela na NAC z kojení, takže úplně přesně nevím, jak je to při přechodu z UM. Ale když jsem vysadila mléko ze stravy já, do týdne bylo všechno dobré, takže tak cca ten týden vydržet. ![]()
@evulkanov - u naseho prcka to bylo videt az tak za dva, tri tydny.
Ahoj holky, prosím, do jakého věku dítěte jste dávaly Nutrilon Allergy Care 2? Předem moc děkuji za odpověď ![]()
@m.t.y.teddybear Dcera na něm byla závislá, nechtěla se ho vzdát a Tak jsem ji cca do 3 let, nechavala po večeři, vypít ještě 50-100 ml, pak už to utla sama, najednou nechtěla