Nutrilon Allergy Care

Máte zkušenost s Nutrilon Allergy Digestive Care?

Přidejte zkušenost s Nutrilon Allergy ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
8.4.18 19:01

Neměla jsem alergy care ale alergy digestive care. Měla ho asi do 11měsíců, pak m došel a v lékárně nebyl skladem, dala jsem ji dávku normálního a mlíko mi odmítla úplně, teda nutrilony, sunary atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
30.8.18 15:39

ahoj me by zajimalo zdali se muze stat ze muze byt po NAC spise zhorseni? Davala jsem predtim um Hipp plus jsem kojila Hipp mel tak jednou za den stim ze jednou za cas se ukazal ve stolici hlen trochu hlenu, od pondeli mame nutrilon allergy care a malej mi zacal po nem vice kadit stim ze ma ve stolici i vice hlenu, predtim byl temer spokojene miminko a ted? Dnes spal pul hodiny jinak porad rve je videt ze ho trapi brisko, NAC mam kvuli ekzemu a kvuli te trosce hlenu pribyval pekne mame 3m, ja beru hylax jeste a mam protikvasinkovou dietu, nevim zdali to mleko nemam vysadit a vratit se zpet k Hippu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.8.18 16:15

@Peeetha já dávala NAC také kuli ekzemu kůže byla dobrá ale malá byla plactiva Dle mě byl u nás problém s palenim záhy Jakmile byla malá nosena byla ok když se položila plakala
Já sama atopik vím jaké je to trápení s kůží tudíž bych se přikláněla vydržet
Ty máš mléčné výrobky vysazene? NAC MÁ jinak stepenou bílkovinu
Jako atopik může mít skrytou alergii na něco a prostě jí to nedělá dobře. Mlíko jako takové je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
30.8.18 16:21
@Peeetha píše:
ahoj me by zajimalo zdali se muze stat ze muze byt po NAC spise zhorseni? Davala jsem predtim um Hipp plus jsem kojila Hipp mel tak jednou za den stim ze jednou za cas se ukazal ve stolici hlen trochu hlenu, od pondeli mame nutrilon allergy care a malej mi zacal po nem vice kadit stim ze ma ve stolici i vice hlenu, predtim byl temer spokojene miminko a ted? Dnes spal pul hodiny jinak porad rve je videt ze ho trapi brisko, NAC mam kvuli ekzemu a kvuli te trosce hlenu pribyval pekne mame 3m, ja beru hylax jeste a mam protikvasinkovou dietu, nevim zdali to mleko nemam vysadit a vratit se zpet k Hippu?

Ahoj,

já jsem také přecházela na NAC kvůli ekzemu a nám třeba pomohl. Pokud ale sama vidíš, že malému nesedí, určitě vysad a vrat se k tomu, co mu sedělo. Doktorka má vždy poučit, že když miminku nesedí, tak má maminka vysadit a vrátit se zpět.
Uvidíš co to bude, u nás třeba reakce okolo roku se zmírnila (do te doby se po mléčném výrobku sem tam osypala). Ale já jsem třeba nakonec zjistila, že ji vadila naše chlorovaná voda - takže jsem omezila koupání, začala mazat oleji (ostropestřecový, lněný a merunkový) a vše vařila v kojenecké vodě. Te má dcera 18měsíců a nereaguje už ani na chlorovanou vodu, chodíme na bazen, koupe se (a jak ráda) a pije filtrovanou kohoutkovou vodu, jí mléčné výrobky a má ráda třeba kakao :nevim:
Tak máš i dobré vyhlídky, že to jednou vymizí - i když někomu ne. Ale dle toho co píšeš bych tipovala, že nereaguje na tu mléčnou bílkovinu :think: a hledala bych dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
30.8.18 16:24

Jo a jakmile je hlen ve stolici - zkus probiotikum. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
31.8.18 08:40

@chs.jasmin ja sama prave beru hylak malemu moc probiotika nesedi boli ho vice brisko ale tolik hlenu co ma ted po tom nutrilonu prave nemel :think: @mumisek79 ano mam vysazene mlecne vyrobky stim ze mam protikvasinkovou dietu takze ted temer moc nejim no abych zkusila co mu to dela, ta vyrazka na brisku se mu hodne zlepsila ale na te tvari to proste nechce zmiznout, zkusim vice kojit abych nutrilon davat nemusela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
31.8.18 09:15

@Peeetha Ono přes leto vyskáče ekzem - jak se potí, horko, sluníčko podráždí plet, nevím zda mažeš opalovákem :nevim: Už aby byl podzim. Naše tedy jen 14dní měla olezlý krk, tak jsem sundávala jantary…
Achjo, chudě malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
31.8.18 10:11

@chs.jasmin nee opalovakem jsem temer nemazala, me prijde ze to je mozna kvasinka ale uz jsem zoufala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16967
31.8.18 10:44

@Peeetha

To bývá často - tváře slité prakticky do jednoho velkého mokvavého fleku. Hodně doporučují maminky mazat zinkovou mastí - ale já nevím, sama se po ni strašně drbu a to se přiznám, že opravdu nepoužívám :nevim: příjde mi, že i na otevřené ráně štípe a táhne pokožku. :zed: Naprosto chápu, já loni zoufalstvím i brečela, po nocích držela malou v náručí, aby se neškrábala.

No, ještě se říká - byla jsem tak zoufalá, že jsem hledala i psychosomatické důvody ekzemu a ruzných kožních onemocnění u dětí- že ekzem je hodně psychický a u dětí ho „způsobuje“ matka, respektive její stres. Nechápala jsem, a nevěřila tomu - byla jsem v klidu, měla jsem ty své dvě holky co jsem vždy chtěla. Ale měla jsem před státnicema a jakmile jsem se rozhodla, že je posunu, fakt jsem se vyklidnila, že ekzem pomalu ustupoval. Ted jsem hodně přehodnotila a odstranila spoustu stresorů v mém životě (i když já na určitou hladinku stresu mám pohon). Ona totiž rada kožního - Sundejte záclony, závěsy, odstrante koberce, kytky a zbavte se psa 8o :roll: :zed: Záclony letěly, kusové koberce letely, kytky a pes zustal, pak jsem zvrátila i závěsy (bylo to takové holé) a ke kožnímu jsem už nešla…
Tehdy jsem hledala kudy jít, hodně jsem přešla i na NT domácnost - tedy, mám ještě nějaké rezervy (sem tam kvůli psovi vytřu savem, miluju YC vonné vosky, apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
31.8.18 20:59

@chs.jasmin prave ja mazu sudocremem na brichu to pomohlo ale na te tvari me prijde ze moc ne, a hlavne on ma ted porad ruce v puse tak to tomu moc neprida jak je porad mokry, a stim psem ja mam take psa a teda nevim kam bych ho dala no tak snad to neni alergie na neho ale to si myslim ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.1.19 13:35

Ahoj lidi,
prcek je asi 2 týdny plně na UM (teď jsou mu 4 měsíce a týden). Od 3. měsíce má vyrážku, na kožní jsme objednaní. Dr. souhlasila s tím, že vyzkoušíme Nutrilon HA. Začal po něm více zvracet, nakonec měl i průjem. Vrátili jsme se ke klasickému Nutrilonu 1, dnes stolice opět kašovitější, ale stále je neklidný. Myslíte, že by to mohl vyřešit Nutrilon AC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6718
24.1.19 13:42

Ahoj, dcera měla od 3. měsíce vyrážku - pak z toho byl atopický ekzém kvůli alergii na bílkovinu kravského mléko. Při kojení jsem držela bezmléčnou dietu a od 8. měsíce dostala Nutrilon AC. Byla bez vyrážky i bez průjmů. Ale než to všechno zmizí, trvalo to tak 4-6 týdnů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.1.19 13:48

@Saffiraa A to ti diagnostikoval pediatr nebo na kožním? Na nás dr. prdí, poslala nás milostivě po měsíci jen na to kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
24.1.19 13:50

@Saffiraa A to přijala bez problémů? Mám obavu že se mi prcek prsa nevzdá, jednak že nebude chtít flašku a jednak že mu to nebude chutnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6718
24.1.19 13:51

Dr. nejdřív zkoušela předepisovat různé mazání, ale nic nezabíralo ekzém se jí rozlezl úplně všude a k tomu měla zelenou hlenovitou stolici. Pak nás poslala na kožní, kde dali další mazání. Opět nic. Nakonec mi doporučila bezmléčnou dietu a kožařka další mazání a po měsíci se to konečně začalo zlepšovat. Ale musela jsem držet přísnou bezmléčnou dietu, jinak se to opět vracelo. V osmi měsících jsem přestala kojit a přešla na Nutrilon AC a je to dobré. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová