Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I 2 hodiny by mohly stačit, určitě platí, že čím dřív, tím líp, ale pak je hrozné čekání
ale oni se stejně lidi hned nahrnou k občerstvení, ke stánkům atd, tak lze přijít i později, pak když je člověk průbojný, tak se pak dá narvat dopředu
@AdaR12 píše:
Ahoj, pristi rok jdu na koncert UK skupiny do Fortuna haly Praha - kapacita cca 13 000. Nejsou tak extra známý jako např One direction, ale zas nejsou úplně no name.Přála bych si být úplne vepredu u podia. O kolik hodin dopředu na koncert jít a čekat? Můj odhad jsou tak 3 hod.
Moc děkuji a přeji vsem hezky den
Každopádně budu moc ráda za vaše konkrétní zkušenosti z koncertů nebo z této haly, za vaše tipy a postřehy.![]()
já chodím dopředu 3 hodiny - lépe řečeno, hned po otevření, ovšem musíš počítat s tím, že pokud půjdeš v průběhu koncertu čurat nebo koupit pití, už se do první řady neprobojuješ - a také nohy pak bolí za těch 5 hodin stání, vem si pohodlné boty
@AdaR12 píše:
Ahoj, pristi rok jdu na koncert UK skupiny do Fortuna haly Praha - kapacita cca 13 000. Nejsou tak extra známý jako např One direction, ale zas nejsou úplně no name.Přála bych si být úplne vepredu u podia. O kolik hodin dopředu na koncert jít a čekat? Můj odhad jsou tak 3 hod.
Každopádně budu moc ráda za vaše konkrétní zkušenosti z koncertů nebo z této haly, za vaše tipy a postřehy.![]()
Jo, ty 2-3 hodiny by mohly stačit, ale počítej s tím, že už tam zůstaneš do konce koncertu.
Ahoj, pristi rok jdu na koncert UK skupiny do Fortuna haly Praha - kapacita cca 13 000. Nejsou tak extra známý jako např One direction, ale zas nejsou úplně no name.
Přála bych si být úplne vepredu u podia. O kolik hodin dopředu na koncert jít a čekat? Můj odhad jsou tak 3 hod.
Každopádně budu moc ráda za vaše konkrétní zkušenosti z koncertů nebo z této haly, za vaše tipy a postřehy.