O kolik dřív jít na koncert?

AdaR12
5.9.23 12:11

O kolik dřív jít na koncert?

Ahoj, pristi rok jdu na koncert UK skupiny do Fortuna haly Praha - kapacita cca 13 000. Nejsou tak extra známý jako např One direction, ale zas nejsou úplně no name.

Přála bych si být úplne vepredu u podia. O kolik hodin dopředu na koncert jít a čekat? Můj odhad jsou tak 3 hod. :)
Každopádně budu moc ráda za vaše konkrétní zkušenosti z koncertů nebo z této haly, za vaše tipy a postřehy.

Moc děkuji a přeji vsem hezky den :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
407
5.9.23 12:19

I 2 hodiny by mohly stačit, určitě platí, že čím dřív, tím líp, ale pak je hrozné čekání :D ale oni se stejně lidi hned nahrnou k občerstvení, ke stánkům atd, tak lze přijít i později, pak když je člověk průbojný, tak se pak dá narvat dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.9.23 12:36

Taky chodím tak 2 hodiny před začátkem a stačí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76983
5.9.23 14:24
@AdaR12 píše:
Ahoj, pristi rok jdu na koncert UK skupiny do Fortuna haly Praha - kapacita cca 13 000. Nejsou tak extra známý jako např One direction, ale zas nejsou úplně no name.

Přála bych si být úplne vepredu u podia. O kolik hodin dopředu na koncert jít a čekat? Můj odhad jsou tak 3 hod. :)
Každopádně budu moc ráda za vaše konkrétní zkušenosti z koncertů nebo z této haly, za vaše tipy a postřehy.

já chodím dopředu 3 hodiny - lépe řečeno, hned po otevření, ovšem musíš počítat s tím, že pokud půjdeš v průběhu koncertu čurat nebo koupit pití, už se do první řady neprobojuješ - a také nohy pak bolí za těch 5 hodin stání, vem si pohodlné boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
5.9.23 19:22
@AdaR12 píše:

Jo, ty 2-3 hodiny by mohly stačit, ale počítej s tím, že už tam zůstaneš do konce koncertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí