Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
500, což je nic, ale štve mě to dovčil, protože jsem to dávala na pohřbu z dobré vůle,… že to půjde rodině zesnulé jako příspěvek na pohřeb ![]()
@Iceman88 píše:
Já o 10 000 Kč, díky mojí blbosti, jsem z toho už tak poučený, že nevěřím nikomu. Stejně se to všechno stalo v roce 2015, dost dávná doba. A navíc jsem se i poučil. Od té doby si nepouštím žádné nové cizí lidi k tělu! Když budu chtít, tak můžu někoho pozvat na kávu a když budu chtít mít s nějakou holkou sex, tak v žádném případě ji nebudu zvát k sobě na pokoj, ale úplně někam jinam. Já už prostě nemám zapotřebí, aby kolem mé ubytovny se potulovala parta závistivých blbů!O kolik jste přišli nejvíc peněz?
Kdo je to „závistivý blb“? Ta holka na sex? Ten závistivý blb ti sebral ty peníze?
@Kobliha51 píše:
Kdo je to „závistivý blb“? Ta holka na sex? Ten závistivý blb ti sebral ty peníze?
taky jsem ten příběh úplně nepochopila
Ale, prostě mě jedna ženská a jeden kluk ošidili o 2 500 Kč v roce 2015, samozřejmě jsem to s nimi už dávno skončil. ![]()
150 000 stavebni firma, 300 000 firma na okna… na jednoho je exekuce, druhej uz sedi, ale penize stejne nejsou a nebudou.
@Pudloslava píše:
150 000 stavebni firma, 300 000 firma na okna… na jednoho je exekuce, druhej uz sedi, ale penize stejne nejsou a nebudou.
tak to asi vedeš ![]()
@lenk píše:
tak to asi vedeš
Pomyslnou stafetu prebiram ja. Vice nez @Pudloslava a bylo v nejuzsim rodinnem kruhu (a manzel to nebyl
).
@Iceman88 o 7 tisic.Moje prvni vyplata, na rukete
sem to poprve zkusila. Nevyšlo to
prosim anonym.
Asi 30 tisíc, jedna pojišťovna. Zrovna to řešíme, uvidíme co bude.
Já o 10 000 Kč, díky mojí blbosti, jsem z toho už tak poučený, že nevěřím nikomu. Stejně se to všechno stalo v roce 2015, dost dávná doba. A navíc jsem se i poučil. Od té doby si nepouštím žádné nové cizí lidi k tělu! Když budu chtít, tak můžu někoho pozvat na kávu a když budu chtít mít s nějakou holkou sex, tak v žádném případě ji nebudu zvát k sobě na pokoj, ale úplně někam jinam. Já už prostě nemám zapotřebí, aby kolem mé ubytovny se potulovala parta závistivých blbů!
O kolik jste přišli nejvíc peněz?