Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přátelé,
obracím se na vás s delikátní situací: už tři čtyři roky mám O2 TV Modrou, kterou mám zdarma k internetu. Jelikož mám televizi Hisense, kterou jsem kupoval v dubnu 2019 (modelový rok 2018). Místo toho si platím 139 korun měsíčně LepšíTV.
Někteří z vás si určitě všimli, že se O2 TV a Voyo do jedný apky OnePlay. A aplikace OnePlay vznikne i pro televizory Hisense, jenže jen pro ty z modelového roku 2020 a novější.
Před rokem 2019 jsem O2 TV používal, normálně za peníze a byl spokojen. Jenže pak povýšili verzi O2 TV na 2.0, který už frčí na Androidu, ale já bych si musel pořídit nový set-top box za 4 500, navíc dva ovladače.
Koketuju s myšlenkou, že bych si za 5 000 koupil nového Hisense, kde jistota, že apka OnePlay bude a já budu moct sledovat O2 TV zadarmo, bez nutnosti platit za LepšíTV.
A teď má otázka: na facebookovém profilu O2 někteří uživatelé píšou, že odladěnost O2 TV 2.0 je tragická (sekání, výpadky), a někteří se podivují, že do teď nedokázali pořádně odladit 2.0, a už vymýšlí nový kraviny. Takže mě zajímá:
Máme apku v TV platím 399kc měsíčně a úplně v pohodě, neseka se.
Předtím jsme měli TV od Starnet a to byla katastrofa. Nedalo se na to dívat.
@JancaS84 jak budeš řešit tu jejich novinku. Nevíš, jak to bude s tím jedním přístrojem? Když to bude bez apky, jestli můžu pustit třeba voyo na počítači a když to vypnu, manžel O2 třeba na tabletu?
Většinou se to sekne pri nejvíc atraktivním sportovním přenose v dramatickou chvíli… ![]()
Ze si člověk pustí film/seriál se zpožděním, většinou nevadí, sekajici se live sportovní přenos je průser.
@vokishka píše: Více
Mrkni:
https://avmania.zive.cz/…-voyo-konec/?…
Oneplay můžete používat až na pěti zařízeních v rámci jednoho uživatelského profilu. V jednu chvíli však lze přehrávat obsah pouze na jednom zařízení. Pokud chcete sledovat na více zařízeních současně, můžete si zakoupit balíček Rodinného sledování za 99 Kč na 30 dní, který umožní přehrávání až na třech zařízeních současně. Tuto možnost automaticky zahrnuje také Plán Maximum. Svá přihlášená zařízení můžete jednoduše spravovat ve svém uživatelském profilu v části Správa zařízení. Pokud máte na Voyo aktivní předplatné, při převedení na Oneplay Plán Komfort budete mít stále možnost sledovat obsah až na dvou zařízeních současně, a to po celé zbývající období vašeho předplatného. Po skončení předplaceného období bude následující platba za Plán Komfort 159 Kč, přičemž i nadále budete mít možnost sledovat na dvou zařízeních. Poté bude Plán Komfort dostupný za standardní cenu dle podmínek Oneplay.
Chceme, abyste si Oneplay vyzkoušeli naplno a objevili všechny nové možnosti, které Vám přinese. Oneplay totiž staví na oblíbeném prostředí Voyo, které nyní rozšiřuje o nové možnosti sledování živé televize, špičkového sportu, exkluzivního obsahu a nových funkcí. Ať už si pustíte oblíbený film, seriál nebo sportovní přenos, věříme, že Vám Oneplay nabídne spoustu radosti a zajímavých zážitků.
@Ploskutáček díky. My to totiž máme ted s někým voyo, a s někým jiným O2 ty sporty. Tak jsem zvědavá, co s tím uděláme.
@vokishka píše: Více
Hele my to teď asi budeme dělat tak, ze na sporty, na které má licenci O2, se budeme dívat „na černo“.
Člověk se sice musí proklikat reklamami, často nejde obraz na celou obrazovku a není český komentar (otázka, zda je to ke škodě
), ale oneplay se nám spíš nevyplatí…
@Pdoctor nám se taky nevyplatí, ted platím 80 za voyo (napůl s dcerou), za O2 nic, protože místo toho platíme jednoho člověka navíc na netflixu tomu dotyčnému, co nám to poskytuje ![]()
Než jsme se dali dohromady s chlapem, tak on O2 měl na sport a skoro každý týden si na netu raději našel stream, než aby se zlobil u přenosu. To jejich call centrum je prý taky šílené a je rád, že přešel k jinému provozovateli.
Mám taky O2 TV modrou k netu. Řešit současnou O2 TV aplikaci nemá cenu, vzhledem k tomu, že OnePlay se spouští za dva týdny a nakonec tam budou všichni přesunuti.
Počkal bych jaké budou ohlasy na OnePlay aplikaci a podle toho koupil STB, Androidí STB nemusí stát 4,5 tis., dá se za 1500 jako třeba tohle https://multimedialni-centra.heureka.cz/…d-generation platit druhou službu je škoda peněz.
Holt smůla na volbu platformy, já mám Samsunga z roku 2016 s Tizen 2, který už spousta aplikací nepodporuje a OnePlay by tam mělo chodit.
Novou telku bych kupoval jen pokud tak jako tak chceš nějakou lepší, jinak bych koupil jenom box.
Jinak O2 TV sleduju na PC s Windows v prohlížeči a to není nic moc. Teď jsem si rozchodil doplněk do Kodi pro sledování O2 TV.
Taky to sleduju přes Android aplikaci na AndroidTV STB, ale je s tím drbání, O2 podporuje jen vybrané značky Android TV, takže to nejde nahrát z Play, ale musím stahovat a ručně instalovat APK při každé aktualizaci.
@xtonda píše: Více
Máš pravdu, došlo mi to včera večer v posteli před spaním, že jsem tenhle dotaz měl položit, až vás všechny zde odpovídající převedou na OnePlay. I tak jsem pak pište, budu rád…
Tak jsem zkusil Oneplay v prohlížeči a i na laciném Android TV Xiaomi Mi TV Stick, který jsem kupoval před čtyřmi lety za 900, a v pohodě, byť je to velmi krátkodobá zkušenost. Technicky za mě lepší aplikace. Složení balíčků a cenu a to že v tom v ceně netu něco chybí nehodnotím.
A právě když jsem chtěl odeslat tuto pozitivní zkušenost, tak se jim to cca v 20:10 kouslo, ale už to zase běží.