Obarvené oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
13.7.19 20:16

Holky, omylem jsem hodila do pračky k barevnému prádlu nové modré tepláčky a mám fleky na částech oblečení. Teď jsem to hodila znova a zkusím vyprat, ale když to nepustí, co s tím? Ten odbavovač koupím kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60986
13.7.19 20:18
@Salorka píše:
Holky, omylem jsem hodila do pračky k barevnému prádlu nové modré tepláčky a mám fleky na částech oblečení. Teď jsem to hodila znova a zkusím vyprat, ale když to nepustí, co s tím? Ten odbavovač koupím kde?

Nejsou z pepca? :mrgreen:
Odbarvovac jsem kupovala treba v tete, ale mela jsem blbej kus oblečení a poustela i puvodni barva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
13.7.19 21:33

@a12 jo jsou :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60986
13.7.19 21:37
@Salorka píše:
@a12 jo jsou :roll: :lol:

Jsem si to myslela, mela jsem z pepca dvoje modry a oboje barvili.. Takze na modrou z pepca pozor :mrgreen: zeleny byly v pohode :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
13.7.19 21:53

@a12 proto stály jen 59 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
15.7.19 10:05

Tak to pustilo během druhého praní a nikde nic nezůstalo… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.8.19 06:12

Taky se mi to povedlo :( 2 bila tricka.
Na jednom je natistenej obrazek a na druhým takovy ten jakoby plasticky, jako byly driv ty nazehlovaky, ale je normalne z obchodu.
Neudela ten odbarvovac neco s temi obrazky?
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.25 01:25

Holky :mavam:…pruser, jako Brno :,(… Né že se mi obarvila vesta z králičího kožichu, kterou jsem dnes dostala :oops:, ale i spousta jiného oblečení.. malému jsem koupila krásné šedé tepláky a nezkontrolovala mu kapsy ze školky… :zed: (No jsem trubka :roll: ) Samozřejmě že tam měl nějaký modrý zmuchlaný papír, nebo cosi :nevim:… Kterej obarvil úplně vše na modro :?… Co teď s tím? Pomůže mi na to vůbec něco? Nebo máme všichni po? Děkuji za radu… :srdce:
(PS.: jooo koukala jsem na babské rady :palec:, např. jako sul a voda nechat namočené… Barvu to pouští to jo :think:, ale modré to je pořád.. :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
19.3.25 01:38
  • Citovat
  • Upravit
17.12.25 23:39

Kočka

Ahoj holky, pořídila jsem si kočku… joo hezký no :nevim:.. ma cisty zachudek, neni parfemovany, ma kvalitni stelivo, ma hracky, kocici strom a kvalitni krmivo..
Ale stejne vymysli lumparny, hrabe se mi v citrusech, vyhazuje hlinu.. ikdyz vi, ze by nemela.. kdyz udela velkou potrebu, tak to zacne zahrabavat a vyhazovat stelivo mimo.. to by mi az tak nevadilo, nebojim se vzit vysavac do ruky :roll: ale ona do tech extrementu, co zrovna vykonala, naslape a pak mi s tim skace na sedacku. Citrony jsem obmotala folii a kdyz spime, tak pres noc ji rozdrbe a stejne mi tu hlinu zas zacne vyhazovat ven.. co s tim? :nevim: vsichni mi tvrdili, ze jsou kocky cistotny, ale ta moje :roll: rozhodne neni, kolikrat se mi v tech bobkach, vyvali uplne cela a ja ji pak musim vykoupat, s kocicim samponem.. pac cela od toho proste smrdi. :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný