Obchod s lidskými orgány - hoax?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34541
28.11.13 22:03

@martina.se a tak hlavne jestli ty policajti, co jeli k zasahu nekde nekoho neohrozili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.13 22:04

@Lesina Jo v tom máš asi pravdu, mě jen štve že kam se člověk podívá, samej vietnamec, obchody z hadrama, gelové nehty, kadeřnictví, hospody, potraviny…jak se mají naši menší obchodníci pak uživit. Až budu hledat po mateřské práci, nedostanu ji, proč? Protože je zde levná pracovní síla. Nejsem rasista ale ať si zůstanou u svého. Toť můj názor, neodsuzujte mě za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.11.13 22:05
@ježourek x.x.x píše:
@Lesina Jo v tom máš asi pravdu, mě jen štve že kam se člověk podívá, samej vietnamec, obchody z hadrama, gelové nehty, kadeřnictví, hospody, potraviny…jak se mají naši menší obchodníci pak uživit. Až budu hledat po mateřské práci, nedostanu ji, proč? Protože je zde levná pracovní síla. Nejsem rasista ale ať si zůstanou u svého. Toť můj názor, neodsuzujte mě za to.

ses rasista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.11.13 22:05
@ježourek x.x.x píše:
Těžko říct zda to je pravda, každopádně jestli jo tak to je síla…hnus co se už i tady děje!!!bych ty rákosníky hnala svinským krokem, ať táhnou kam patří

brrr já bych spíš vyhnala blbí lidi co se válí u tv, věří každé pí… a ještě jsou rasistický zakomplexovaný dosad si-. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.13 22:07

@neumisa Ano nejsou ochotni ji dělat ale proč? Minimální mzda za kterou se my češi neuživíme, zaměstnavatelé to vědí tak raději zaměstnají cizince za min. mzdu než aby platili čecha a přidali na platu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.13 22:08

@Kamča.dalmatinka Hádat se nebudu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
28.11.13 22:10

@ježourek x.x.x

víš co, kdyby Češi makali jako oni, zaměstnavatelé by jim ještě rádi ty mzdy zvedli. Když ti tolik vadí jejich podnikání, tak podnikej taky, ne? nemusíš dřít ve fabrice u pásu, otevři si vlastní kadeřnictví, nehtovou modeláž nebo kdoví co. Když to dokáží oni, měla bys toho být taky schopná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.13 22:18

@neumisa Pravda,půjdu podnikat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
28.11.13 22:19

@ježourek x.x.x

však běž, nikdo ti nebrání, stejně jako jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.11.13 22:21
@ježourek x.x.x píše:
@Lesina Jo v tom máš asi pravdu, mě jen štve že kam se člověk podívá, samej vietnamec, obchody z hadrama, gelové nehty, kadeřnictví, hospody, potraviny…jak se mají naši menší obchodníci pak uživit. Až budu hledat po mateřské práci, nedostanu ji, proč? Protože je zde levná pracovní síla. Nejsem rasista ale ať si zůstanou u svého. Toť můj názor, neodsuzujte mě za to.

Tak si pořiď krámek a buď tam denně od rána do večera. Není jim co závidět. Stejně tak těm co musí zalévat marihuanu a denně se modlí, aby jejich rodina ve Vietnamu neumírala hlady.. Mluvím o těch, co jsou tam zazdění (i to se stalo) ne o těch co to organizují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
28.11.13 22:21

Podle mě jsou vietnamci pracovití. Ale nechodím k nim. Nemyslím si, že je jejich oblečení kvalitní, smrdí to tam a kultura prodeje taky nic moc. Na nehty bych k nim taky nešla, používají nespecifické gely bez atestu. A to, že ničí ceny? No, kde není poptávka, není nabídka. Lidé by měli možnost si vybrat, kde si co koupí. To je trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.13 07:01
@Aluse píše:
@martina.se a tak hlavne jestli ty policajti, co jeli k zasahu nekde nekoho neohrozili :D
:mrgreen: woe :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.13 07:03
@cheekymonkey píše:
Podle mě jsou vietnamci pracovití. Ale nechodím k nim. Nemyslím si, že je jejich oblečení kvalitní, smrdí to tam a kultura prodeje taky nic moc. Na nehty bych k nim taky nešla, používají nespecifické gely bez atestu. A to, že ničí ceny? No, kde není poptávka, není nabídka. Lidé by měli možnost si vybrat, kde si co koupí. To je trh.

já k ním chodím. Máme tady na rohu jedny.. Paní mi vidí, už z dálky mi vítá a je nachystaná :lol: kupuju tam baterku do digitální váhy.. za tu dobu už mi fakt zná a vždycky má jednu schovanou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
29.11.13 07:07

@ježourek x.x.x že ty jsi bez práce nebo pracuješ za minimální mzdu? Takový lidi rádi nadávají na ty úspěšnější ;) Ve vedlejší vesnici jsou mnoho let dva obchody a teď otevřeli vietnamci. Dva obchody prázdné a u vietnamců stále fronty. Jsou tam od 6 do 20 hodin, mají veškerá zboží, neslyším, že chlaba neobjednali nebo že máslo u nich nekoupím, protože se málo prodává jako v obchodě u,,bílých,, ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
29.11.13 07:09
@ježourek x.x.x píše:

ta předposlední věta mi rozesmála :mrgreen: nejsi rasistra, jo? Tak proto Tě tak hrozně štvou? :lol: Mnohem víc práce nám berou např ukrajinci, mongolci a pod.. je vidět, že o téhle problematice víš houby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák