Oběd - rychlý, snadný a dostupný recept

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35716
6.9.12 14:01

Udelej si rizoto s krevetama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
6.9.12 14:06
@pikola píše:
Udelej si rizoto s krevetama.
:palec: taky mně to napadlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
6.9.12 14:08

Tak já to tedy zkusím :mrgreen:
Jen doufám, že to nedopadne nijak katastrofálně, rizoto s krevetama jsem ještě nedělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
6.9.12 14:09
@Hotaru píše:
Prosím pomoc… :-) Mám strašný hlad.. :mrgreen:
Doma - koktejlové krevetky, rýže, brambory, hlíva, mražená zelenina…
Napadá vás něco co by se dalo z tohodle uvařit? :lol:

brambory a hliva - polevka, přidat bud krupičku jako vložku nebo rozklochtané vejce

no a rýže a krevetky a zelenina = rizoto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
6.9.12 14:10

Zas tak moc se s tim neparej, pokud neumis a nemas rada blemcave rizoto, uvarila bych ryzi, osmahla krevety, k tomu hlivu, zeleninu, slo by to udelat i na cinsky zpusob, pridat sojovku, kari, chilli omacku, osmazit s ryzi a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.12 14:28

Nevím proč, ale nejde mi sem psát jinak než pod anonymem. :cert: Dnes jsem dělala zapečené Gnocchi se špenátem a kuřecím masem. Je to rychlovka, ale kalorická bomba. :) :)

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
6.9.12 14:41

Já jsem dnes na vaření neměla čas, tak jsem koupila křídla, sáček do trouby a je to rychlý a celkem levný :)

• Citovat
  • Upravit
Olivi
6.9.12 14:43

@Hotaru zeleninové rizoto s hlívou :)nebo případně i s těma krevetkama.. to by nemuselo být špatné ne?:)

• Citovat
  • Upravit
Olivi
6.9.12 14:44

Tak koukám, že už rizoto také někoho napadlo, mě se ty předchozí příspěvky nejdřív nezobrazily :D

• Citovat
  • Upravit
1857
6.9.12 14:46

Dnes kuře na paprice a guláš s houskovým knedlíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
6.9.12 14:49

@Hotaru Všechno naházej do jednoho hrnce a vař 20 minut. Můžeš dochutit solí. :P :P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.9.12 14:56

@claire91 Na to mám chuť už měsíce, takže zítra jasná volba :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
6.9.12 21:25

No teda! :-D
Holky, já se nakonec tak odbyla :oops: a slíbila jsem si, že už zítra si udělám konečně pořádný oběd :mrgreen:
Ale díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.12 23:36

Rychlé špagety: Osmažím cibulku s česnekem a na to obrátím konzervu rajčat, osolím, opepřím, prohřeju, no a směs dám na špagety, posypu sýrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
6.9.12 23:55

Ahojky, dělám výborné zapékané špagety podle mojí maminky:

• špagety nebo makarony uvaříme v osolené vodě
  • v kastrůlku rospustíme máslo, přidáme šunku-větší množství, necháme trošku prosmažit, osolíme a dostateně opepříme, zalijeme tučnou smetanou a dle množství, dolejeme mlékem, po chvilce vaření salám z této pepřové omáčky scedíme, zamícháme do pekáčku do špaget, trošku zakápneme tou omáčkou a nahoru nasypeme strouhaný sýr, zapékame 20minut, na talířku si porci špaget poléváme pepřovou omáčkou, my se po tom můžeme utlouct, je to rychlé, je nutné dobře osolit a opepřit a pak se jen dlabat:-)), už mi začíná kručet v žaludku, dobrou chuť. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí