Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky a nemate nejaky aktualni kontakt na nekoho pres mimibazar kdo to dovazi?
A proč si to neobjednáš přímo sama? Mají teď poštovné zdarma a stránky jsou přehledné. Zboží budeš mít doma za 2 dny, posílají to přes DHL.
@Kicki no protoze mi to zas tak mega levne neprijde.jako myslim tim, ze kdyz porovnam uk stranky, tak to tam maj lwvenjsi a to o dost. takze si nejsem jista, zda to na tom next direct nevyjde stejne jako v obchode…
@PetulaPl A holky z MMB si neúčtují přirážku za objednávku? Co si pamatuju, když jsem kdysi takhle objednávala, tak si k ceně libry přidávaly cca 10 Kč + poštovné za doručení po ČR. Proto jsem začala objednávat přímo.
@PetulaPl ceny na nextdirect jsou uplne stejne jak v obchode ![]()
@Kicki píše:
A proč si to neobjednáš přímo sama? Mají teď poštovné zdarma a stránky jsou přehledné. Zboží budeš mít doma za 2 dny, posílají to přes DHL.
ahoj, prosím tě, objednáváš přes nextdirect často? Já jsem v pátek objednávala a zatím mi přišlo jen potvrzení objednávky. Někde jsem narazila na stížnosti, že balíček nedošel, tak mám teď vítr, aby to došlo
Je to dost peněz
Zdravím Vás maminky
Objednává tady někdo oblečení přímo ze stránek? Mě to nejde a nešlo mi to nikdy
Byl by tady někdo ochotný, že bych někomu napsala co chci, já Vám poslala peníze na účet a balíček by jste mi potom některá přeposlala???
A na MMB psát moc nechci
![]()
Zdravím Vás maminky Objednává tady někdo oblečení přímo ze stránek? Mě to nejde a nešlo mi to nikdy Byl by tady někdo ochotný, že bych někomu napsala co chci, já Vám poslala peníze na účet a balíček by jste mi potom některá přeposlala??? A na MMB psát moc nechci