Objednávka Next

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16700
23.2.13 10:01

Holky a nemate nejaky aktualni kontakt na nekoho pres mimibazar kdo to dovazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
23.2.13 10:09

A proč si to neobjednáš přímo sama? Mají teď poštovné zdarma a stránky jsou přehledné. Zboží budeš mít doma za 2 dny, posílají to přes DHL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
23.2.13 11:56

@Kicki no protoze mi to zas tak mega levne neprijde.jako myslim tim, ze kdyz porovnam uk stranky, tak to tam maj lwvenjsi a to o dost. takze si nejsem jista, zda to na tom next direct nevyjde stejne jako v obchode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
23.2.13 17:46

@PetulaPl A holky z MMB si neúčtují přirážku za objednávku? Co si pamatuju, když jsem kdysi takhle objednávala, tak si k ceně libry přidávaly cca 10 Kč + poštovné za doručení po ČR. Proto jsem začala objednávat přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
25.2.13 12:59

@PetulaPl ceny na nextdirect jsou uplne stejne jak v obchode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.4.13 10:02
@Kicki píše:
A proč si to neobjednáš přímo sama? Mají teď poštovné zdarma a stránky jsou přehledné. Zboží budeš mít doma za 2 dny, posílají to přes DHL.

ahoj, prosím tě, objednáváš přes nextdirect často? Já jsem v pátek objednávala a zatím mi přišlo jen potvrzení objednávky. Někde jsem narazila na stížnosti, že balíček nedošel, tak mám teď vítr, aby to došlo 8o Je to dost peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
14.10.13 11:31

Zdravím Vás maminky :mavam: Objednává tady někdo oblečení přímo ze stránek? Mě to nejde a nešlo mi to nikdy :D Byl by tady někdo ochotný, že bych někomu napsala co chci, já Vám poslala peníze na účet a balíček by jste mi potom některá přeposlala??? :) A na MMB psát moc nechci :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
14.10.13 15:56

Zdravím Vás maminky Objednává tady někdo oblečení přímo ze stránek? Mě to nejde a nešlo mi to nikdy Byl by tady někdo ochotný, že bych někomu napsala co chci, já Vám poslala peníze na účet a balíček by jste mi potom některá přeposlala??? A na MMB psát moc nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák