Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
1.12.11 14:44
tyynka píše:
Já Gravital, asi jedny z nejlevnějších, ale obsahuje to snad všechny vitamíny co má, tak proč ne. DHA to tedy nemá, ale kupovala jsem je ještě v první trimestru a to se DHA ještě nemá. Takže do těch půjdu asi až dodlabu tyhle :)

Já asi přejdu na nějaký levnější-každej měsíc dávat 525,– je hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.12.11 14:54

já papkam „CALIBRUM mami“ ,je od 2. a 3.trimestru a při kojení..60tbl stojí cca 220.- kč 8) a je tam toho taky požehnaně :palec: ..ale nejim to každý den,spíše když si vzpomenu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
1.12.11 14:57

já jsem brala Femibion 800-1 balení a od té doby neberu žádné, protože se to má brát do 12tt a kdybych si koupila další, tak už bych ho nedobrala a teď čekám až půjdu do poradny, jestli mi řekne MUDr, že mám brát další nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 14:58
duckina píše:
já papkam „CALIBRUM mami“ ,je od 2. a 3.trimestru a při kojení..60tbl stojí cca 220.- kč 8) a je tam toho taky požehnaně :palec: ..ale nejim to každý den,spíše když si vzpomenu :P

To já beru poctivě každý den, ten Femibion je taky na 2 a 3 trimestr+ během kojení-ale za ty prachy.. 8o zkusím něco jiného..ségra měla Mamavit a byla spokojená.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.12.11 14:58
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Děvčátka berete nějaké vitamíny?
Já jo-Femibion z DHA ;) -ale je ku***sky drahý :roll:

Ty mám taky a drahý jsou jako prase,a to se mají brát i při kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 15:10
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Ty mám taky a drahý jsou jako prase,a to se mají brát i při kojení…

Já asi zkusím nějaký jiný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.12.11 15:25
werunqa píše:
duckina píše:
já papkam „CALIBRUM mami“ ,je od 2. a 3.trimestru a při kojení..60tbl stojí cca 220.- kč 8) a je tam toho taky požehnaně :palec: ..ale nejim to každý den,spíše když si vzpomenu :P
To já beru poctivě každý den, ten Femibion je taky na 2 a 3 trimestr+ během kojení-ale za ty prachy.. 8o zkusím něco jiného..ségra měla Mamavit a byla spokojená.. ;)

http://www.onlinezdravi.cz/…olin-dha-tob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.12.11 15:27
Eteas píše:
já jsem brala Femibion 800-1 balení a od té doby neberu žádné, protože se to má brát do 12tt a kdybych si koupila další, tak už bych ho nedobrala a teď čekám až půjdu do poradny, jestli mi řekne MUDr, že mám brát další nebo ne

On je Femibion 400 a ten je od druhého trimestru až po dobu kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 15:38
Aniska888 píše:
werunqa píše:
duckina píše:
To já beru poctivě každý den, ten Femibion je taky na 2 a 3 trimestr+ během kojení-ale za ty prachy.. 8o zkusím něco jiného..ségra měla Mamavit a byla spokojená.. ;)

I tak je to pálka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.12.11 15:42
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
duckina píše:
I tak je to pálka..

To jo,ale beru to nastřídačku,každý den něco a pak to vydrží na 2 měsíce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
1.12.11 15:43

Gravital je tak i během kojení, kupovala jsem 60 tablet taky něco přes dvě stovky. Takže u toho nejspíš teda zůstanu, dávat pětkrát tolik je teda síla, kromě toho, že až na DHA tam zřejmě nic navíc nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 15:46
tyynka píše:
Gravital je tak i během kojení, kupovala jsem 60 tablet taky něco přes dvě stovky. Takže u toho nejspíš teda zůstanu, dávat pětkrát tolik je teda síla, kromě toho, že až na DHA tam zřejmě nic navíc nebude..

Já beru Femibion-jelikož mi ho koupil můj-takže do koše to za tu cenu vážně nehodím-já měla v plánu si koupit jiné vitamíny-ale když mě předběhl, tak co nadělám :P .Jinak jsem slyšela, že Femibion je prý nejlepší-tak nevím.. :roll:

Příspěvek upraven 01.12.11 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 15:47
Aniska888 píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
duckina píše:
I tak je to pálka..
To jo,ale beru to nastřídačku,každý den něco a pak to vydrží na 2 měsíce :palec:

Já ho našla v mém oblíbeném obchůdku za 435,–.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
1.12.11 15:56
werunqa píše:
Aniska888 píše:

Ahojky :kytka:
Ja beru mamavit s DHA a ta cena no jejej… 8o ale zas za zdraví mimča i moje to stojí,ale stejně mi padaj vlasy jako blázen … :(
a sestra v poradně mi řekla, že máám určo něcco bát, protože mam málo železa… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.12.11 15:59
evjaja píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Ahojky :kytka:
Ja beru mamavit s DHA a ta cena no jejej… 8o ale zas za zdraví mimča i moje to stojí,ale stejně mi padaj vlasy jako blázen … :(

Mě to na vlasy ani na pleť nijak nepomáhá-takže doufám, že aspoň to malé z toho něco má :cert: .Jinak já viděla ještě GS Mamavit s DHA-to je za ca 430Kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí