Oblečení přes termoprádlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
2.12.10 17:34
Cappy píše:
Longies jsou bezkonkurenční :palec: sahají až skoro po lopatky.
Já mám doma troje (používáme je tedy i jako svrcní kalhotky na látkovky i jako spodní vrstvu na ven). Jsou fakt úžasné :hug:

No ja u nejmladsi taky latkuju,ale na ni jsou Longies zatim skoda-a te nasi skorotrilete uz asi zas nebudou…:-((17kilo,necely metr)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
2.12.10 17:45

Holky díky moc za rady… Superfity máme a na merinovlnu se ještě mrknu! A lulje ve 2 letech máme ještě plíny - to by bylo na další diskuze :wink: takže rozepínání overalu nehrozí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
2.12.10 17:46

farska, když koupíš nejmladší velikost L, tak jí bude teď ještě velká, ale není problém zahnout hohavice. Vydrží pak až klidně do dvou let.
Můj dvouleťák je má ještě teď (scie tak tak, ale má ;-) ).
Co se velikosto XL týká, možná by byla OK i tříletému dítěti :think: Ale to nechci kecat, je to jen můj dojem.
My je příští rok asi mít ještě budem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
2.12.10 18:44

Mahja teď jsem se dívala na ty vlňáčky. Vypadají super. Objednám je, jen nevím velikost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.12.10 18:52
Kamilenka píše:
Mahja teď jsem se dívala na ty vlňáčky. Vypadají super. Objednám je, jen nevím velikost… :nevim:

Jak říkám, malý měl loni 14 měsíců a úplné vyžlátko, teď máme ve 26 měsících asi 10 kilo a koupila jsem mu hned ty XL, nosíme je pořád a příští rok nám taky budou, takže se neboj koupit větší, ohrnou se, takže menší než L nebo XL bych nekupovala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
2.12.10 18:56

No má teď asi 14 kilo, tak koupím ty XL a bude je mít i na příští rok. Moc děkuju za odkaz!! Vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje… Ještě jednou díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.12.10 18:56

Fotka před rokem, bodyčko a longiesky z merino vlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.12.10 19:00

Fotka z letošního listopadu, není ve stoje, ale pořád stále to stejné oblečení.
Oblečky se tak často neperou, vlna má samočistící účinek, stačí provětrat, pokud to není fakt špinavé. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.12.10 19:02
Kamilenka píše:
No má teď asi 14 kilo, tak koupím ty XL a bude je mít i na příští rok. Moc děkuju za odkaz!! Vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje… Ještě jednou díky :kytka:

Není zač, to já taky nevěděla, že je něco takového, mě to řekla kamarádka. Zkus kouknout třeba i na mimibazar, jestli nejsou nějaké třeba použité na prodej, já si ještě jedny koupila na výměnu, malý v tom i spí, protože je nerad přikrytý a pyžamku mu byla zima… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
2.12.10 19:18

Puncochace termopradlo - funkcni pradlo urcite nenahradi. Vetsinou jsou bavlnene, to znamena, nebudou tak dobre odvadet teplo a vlhko od tela. Idelani je koupit funkcni tilko, triko s dlouhym rukavem a dlouhe kalhoty a na to kvalitni kombinezu, ve ktere se dite nebude potit. Pokud je hodne velky mraz a nejste si jiste ze bude kombineza stacit, navlecnte pod ni kvalitni mikinu ktera take bude fungovat, ne svetr. Ten uplne znici vlastnosti termopradla. Pokud mate levnou nekvalitni kombinezu a davate svetr, funkcni pradlo jako zakladni vrstva je zbytecna, nebude Vam fungovat tak jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
2.12.10 19:20

A jeste jedna vec, termopradlo nesmi byt velke, musi presne prilehat k telu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.12.10 19:36

Kamilenka
Tak pak napiš, jak jste spokojeni.
Merinovlna - prostě super. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
2.12.10 19:43
Mahja píše:
Oblečky se tak často neperou, vlna má samočistící účinek, stačí provětrat, pokud to není fakt špinavé. :-)

Ještě dodám, že když už se vlna pere, tak nejlépe v ruce, ve studené vodě a v tekutém prostředku na vlnu ;-)
Nesušit v sušičce ani na topení.
Po praní jen vymačkat přebytečnou vodu do ručníku a nechat volně schnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.12.10 19:47
Cappy píše:
Mahja píše:
Oblečky se tak často neperou, vlna má samočistící účinek, stačí provětrat, pokud to není fakt špinavé. :-)
Ještě dodám, že když už se vlna pere, tak nejlépe v ruce, ve studené vodě a v tekutém prostředku na vlnu ;-)
Nesušit v sušičce ani na topení.
Po praní jen vymačkat přebytečnou vodu do ručníku a nechat volně schnout

Jasan!!! :palec:
U longiesek bude návod, jak se o ně starat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.12.10 09:41
Kamilenka píše:
Holky díky moc za rady… Superfity máme a na merinovlnu se ještě mrknu! A lulje ve 2 letech máme ještě plíny - to by bylo na další diskuze :wink: takže rozepínání overalu nehrozí :wink:

Kamilenko, napadlo mě to až po odeslání příspěvku, že asi ještě máte plíny, když jsi psala i o body. No nic - moji namrzlost můžu teď alespoň svádět na vysoké mrazy venku ;)
Ty kalhoty od Cappy vypadají skvěle, ale dělají se jen do 18 kilo :think: Myslíte, že by byla naší malé/velké slečně? Má teď velikost 104-110 - jak co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí