Oblečení přes termoprádlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
3.12.10 10:33

Lulje, kila jsou tam uvedena jen orientačně.
Můžu ti tu velikost XL změřit.
Vlna je pružná, na šířku se přizpůsobí.
Máťa má teď momentálně velikost 98 a jsem přesvědčená, že i příští zimu nám Longies vel. XL budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.12.10 11:03

Ahoj holky, omlouvám se, že vám jsem lezu ale vidím, že probíráte merino vlnu, psala jsem dotaz na spací pytel merino (konkrétně Manymonths) a nikdo mi neodpověděl, nemáte ho některá? díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.12.10 14:38
Cappy píše:
Lulje, kila jsou tam uvedena jen orientačně.
Můžu ti tu velikost XL změřit.
Vlna je pružná, na šířku se přizpůsobí.
Máťa má teď momentálně velikost 98 a jsem přesvědčená, že i příští zimu nám Longies vel. XL budou

Cappy, to budeš moc hodná! Děkuju! :kytka:
O šířku mi ani tak nejde, ale ta délka :think: Dcera se nám teď strašně vytáhla (třeba loňská kombinéza vel. 92 - myslela jsem, že jí ještě letos bude - a ona má kalhoty pod kolena 8-o ). O našem mimču ani nemluvím - má 5 měsíců a body vel. 80 dopnu jen tak tak, overal Cherokee má na 12-18 měsíců a odhadem to vidím tak, že za měsíc mu už nebude. Já vůbec nechápu, po kom ty děti jsou 8-o :nevim: Ale hubený je to jak lunt :mrgreen:

Tak když mi to přeměříš (hlavně od rozkroku dolů), budu moc ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
3.12.10 15:33

Lulje, už mám změřeno.
Celková délka 70cm (sahají oprabdu skoro až po lopatky)
Délka nohavic cca 35cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.12.10 15:52
Cappy píše:
Lulje, už mám změřeno.
Celková délka 70cm (sahají oprabdu skoro až po lopatky)
Délka nohavic cca 35cm

Moc děkuju!!! Tak jsem malou přeměřila a těch 70 je super délka, ale těch 35 je tak tak. Příští rok už by byly krátké. Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.1.11 08:08

Ahojte,
chcela by som sa spytat ohladom termopradla..
Drobec pojde do skolky a rozmyslam, co tam bude nosit oblecene, aby sa nespotil..
myslite, ze by mohol mat oblecene, termotielko, ci termotricko a na tom tricko dlhy rukav??
to ked sa spoti, tak vlhko odvedie do tricka s dlhym rukavom, nebude potom to vrchne tricko mokre???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.3.15 12:07

Máte někdo zkušenost s termoprádlem na sjezdové lyžování? Když dám termoprádlo i lyžařskou podkolenku do lyžáku přes sebe, dost často se z toho tvoří otlačeniny až podlitiny. Co s tím? Chce to jen nějaké kratší podvlíkačky, třeba po kolena, nebo jiné ponožky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí