Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Lulje, kila jsou tam uvedena jen orientačně.
Můžu ti tu velikost XL změřit.
Vlna je pružná, na šířku se přizpůsobí.
Máťa má teď momentálně velikost 98 a jsem přesvědčená, že i příští zimu nám Longies vel. XL budou
Ahoj holky, omlouvám se, že vám jsem lezu ale vidím, že probíráte merino vlnu, psala jsem dotaz na spací pytel merino (konkrétně Manymonths) a nikdo mi neodpověděl, nemáte ho některá? díky.
Cappy píše:
Lulje, kila jsou tam uvedena jen orientačně.
Můžu ti tu velikost XL změřit.
Vlna je pružná, na šířku se přizpůsobí.
Máťa má teď momentálně velikost 98 a jsem přesvědčená, že i příští zimu nám Longies vel. XL budou
Cappy, to budeš moc hodná! Děkuju! ![]()
O šířku mi ani tak nejde, ale ta délka
Dcera se nám teď strašně vytáhla (třeba loňská kombinéza vel. 92 - myslela jsem, že jí ještě letos bude - a ona má kalhoty pod kolena
). O našem mimču ani nemluvím - má 5 měsíců a body vel. 80 dopnu jen tak tak, overal Cherokee má na 12-18 měsíců a odhadem to vidím tak, že za měsíc mu už nebude. Já vůbec nechápu, po kom ty děti jsou
Ale hubený je to jak lunt ![]()
Tak když mi to přeměříš (hlavně od rozkroku dolů), budu moc ráda ![]()
Lulje, už mám změřeno.
Celková délka 70cm (sahají oprabdu skoro až po lopatky)
Délka nohavic cca 35cm
Cappy píše:
Lulje, už mám změřeno.
Celková délka 70cm (sahají oprabdu skoro až po lopatky)
Délka nohavic cca 35cm
Moc děkuju!!! Tak jsem malou přeměřila a těch 70 je super délka, ale těch 35 je tak tak. Příští rok už by byly krátké. Tak nevím ![]()
Ahojte,
chcela by som sa spytat ohladom termopradla..
Drobec pojde do skolky a rozmyslam, co tam bude nosit oblecene, aby sa nespotil..
myslite, ze by mohol mat oblecene, termotielko, ci termotricko a na tom tricko dlhy rukav??
to ked sa spoti, tak vlhko odvedie do tricka s dlhym rukavom, nebude potom to vrchne tricko mokre???
Máte někdo zkušenost s termoprádlem na sjezdové lyžování? Když dám termoprádlo i lyžařskou podkolenku do lyžáku přes sebe, dost často se z toho tvoří otlačeniny až podlitiny. Co s tím? Chce to jen nějaké kratší podvlíkačky, třeba po kolena, nebo jiné ponožky?