Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ty jsi máma tak klid, tchýně je jen babička. Dělej si to po svém, a hlavně se neboj ozvat
![]()
Ako obliect 2mesacne mimco v tomto pocasi?
Doma ma body s dlhym rukavom a kalhoty a ponozky-mame tu 24st.
A do kocaru neviem kolko vrstiev mam pridat?
A mam uz vytiahnut fusak?
![]()
@miisenka ja dnes oblekla vyteplene dzinky a na bodycko s dlouhym rukavem prechodovou bundicku a bylo to ok. k tomu pletena cepicka
@Térouš
No ja mu dala len mikinku teplejsi a vrzla som cez neho deku..inak len teplacky a ponozticky..na ten fusak je asi este skoro?..ma to obliekanie rozculuje.. ![]()
@miisenka to je uplne v poradku myslim si. co se tyce teploty obleceni. bundicku jsem zvolila kvuli tomu, ze tolik neprofoukne jako mikinka, v tomhle vetrnem pocasi. koupila jsem krasnou na bazarku za 200. akorat davej pozor na nozicky. ja davam jeste nejaky capacky. no a teplotu pravidelne kontroluj v zatylku.
fusak, pokud je zimni, je jeste brzo. jinak jsou i podzimni fusaky.
@miisenka píše:
Ako obliect 2mesacne mimco v tomto pocasi?
Doma ma body s dlhym rukavom a kalhoty a ponozky-mame tu 24st.
A do kocaru neviem kolko vrstiev mam pridat?
A mam uz vytiahnut fusak?
Mám taky dvouměsíční mimčo - polodupačky, body s dlouhým a mikča, háčkovaná čepička. Flaušová deka a dekl na kočárku - myslím, že to bylo ažaž
Jak vysvitlo sluníčko, deku jsem stáhla ![]()
@Térouš
Fusak mam asi zimny..teda ne uplne ten artic, ale je docela,,nafucany"..bundicku nejaku teda prikupǐ..co myslis pod pojmom capacky?..to si nejako neviem prelozit..:-€
@miisenka takove ty boticky, ve kterych se nechodi. ja mam takove tenisky a pak takove jakoby kozacky, ale jen z textilu, aby to mimco netlacilo. mrkni na bazarek, urco neco objevis ![]()
Mám 4,5 měs. kluka a ven teď když jdeme většinou dávám overal tenký, ten mívá doma a na to dám kalhoty tenké, jarní bundu, tenkou čepku a přikryju dekou a stačí mu to, tak to mívá ráno to je chladněji a odpoledne je tepleji trošku, tak mu vezmu tu deku
.
Holky, a v com spinkaju?
Ja ho davam do pytliku s dlhym rukavom a ma oblieknuty overalek.
V izbe ma 23st.,neviem ci nedat cez neho este decku? ![]()
@miisenka píše:
Holky, a v com spinkaju?
Ja ho davam do pytliku s dlhym rukavom a ma oblieknuty overalek.
V izbe ma 23st.,neviem ci nedat cez neho este decku?
mi spí v overalu v tom tenkém spacím pytli z tesca, je bez rukávů
@miisenka píše:
@Kelsey
Neni mu zima?:-)
není ráno když se probudí na jídlo, tak je zahřátý dost a to spáváme jetě stále z otevřeným oknem, je mu tak dobře, kdybych ho oblekla víc bude spocený a dostane mi rýmu