Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Oggy84 píše:
Ahoj holky,
jak staré děti dáváte do těch spacích pytlů? může se o mimča, nebo je to spíš pro větší děti?
Nejmladší je v pytli od asi 5-6 týdnů, že z rychlozavinovačky se nějak vykopal, pak chvilku ve vedrech spal jen v plence a teď má 4,5 měs. a spí zas v tom pytli.
Akorát teď bojujeme s tím, že se naučil válet sudy, tak jak se překulí ze zas na břicho a pak zpět a zas na břicho, tak si v tom pytli zamotá nohy a je jak larva ![]()
@Oggy84 píše:
@miisenkatak já uvidim a má pak cenu pořizovat kalsickou deku s polštářkem? poštářek mimča nepotřebují a jak koukám tak i deku
mám doma troje povlečení od kamarádky, tak abych teda vůbec užila
My máme po dcerách doma i deku a polštářek, ale zatím nepoužívám, prostřední dítě mi několikrát v noci pod tu peřinu zajela celá
tak se to bojím používat u mimin až bude malý větší
@miisenka tlati, podlozku das klasicky na matraci, do pytle ne, ok? jo, je to dobra vec. ale pozor, nez to das k mimi, stejne to vyper. musis na hodne setrny program a takova kvalitni kuze dlouho schne, hodne nacuca, takze to musis nejak vymyslet, aby se co nejrychleji ususila ju? na slunce primo nesmi a na radiator taky ne
@Oggy84 resenim je polohovaci klin v postylce, das ho do nohou a dite se pod deku nesesune, druha varianta je napolohovat takto s polstarem, tak to delam ja. mala se pod perinku nedostane, i kdyz cestuje sebevic ![]()
Kelsey- nabalovat urcite ne. bud overalek a spaci pytel nebo overalek a perinku. ovsem stejne jako lide, maji i miminka ruzny comfort teploty. nejlepsi odzkouset.
Spaci pytel mam take, ale zatim jsem nepouzila, mozna az budou fakt mrazy, uvidime