Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tím, že ho mám na čůrání bylo myšleno to, že asi nepoznám kde ho mám jak citlivého ![]()
studuj, čti dál a šiř svoji osvětu o mužské obřízce ![]()
a
zopakuj si anatomii ![]()
Anatomie je mi teď jasná. Ještě nedávno jsem pár věcí detailně nevěděl. Opravdu v tomto panuje velká neznalost. Ty německé stránky existují pouze dva roky a u nás takového není nic. Ty dvě ženy tu měly pravdu, nechat v klidu a zbytečně nepřetahovat. Jinak se tím ty úžasné struktury zničí a kluka amputace nejcitlivější části těla nemine. mé příspěvky rozhodně nejsou na výsměch, jak ho tu tupě předvádíš.
Kdyby jen na výsměch, přirovnal je to až fanatickému vymytí mozku ![]()
Kde jsou ty tebou neustále zmiňované převratné německé stránky, tak nám je ukaž
![]()
Umíš německy? Dá se sice pustit strojový překlad, ale jsou v něm velké nepřesnosti. Kolikrát takto přeložená věta má obrácený smysl než v originále. Mne vše do sebe zapadá, takže už vím, kde je původ anorgasmie některých obřezaných.
Nestarej se o mou němčinu a dej sem odkaz na tu převratnou studii nebo si jdi plkat někam za buk.
Příspěvek od jedné matky 2,5 letého syna na Rodině. cz. Pět „odborníků“ jí řeklo, že jediné řešení je obřízka. Jenže se nedala, až šestá doktorka jí napsala kortikoidní mast a klukovi to šlo do dvou měsíců lehce přetahovat i bez operace. Jenže za obřízku někteří doktoři utrží více peněz. Bohužel, to není fanatismus vymytého mozku, ale realita tržního systému, kde jde mnohdy bioetika úplně stranou.
Do zítřka napíšu odkaz. Nejedná se o jedinou studii. Na těch stránkách je mnoho studií, převážně z USA.
@gin 124 píše:
Příspěvek od jedné matky 2,5 letého syna na Rodině. cz. Pět „odborníků“ jí řeklo, že jediné řešení je obřízka. Jenže se nedala, až šestá doktorka jí napsala kortikoidní mast a klukovi to šlo do dvou měsíců lehce přetahovat i bez operace. Jenže za obřízku někteří doktoři utrží více peněz. Bohužel, to není fanatismus vymytého mozku, ale realita tržního systému, kde jde mnohdy bioetika úplně stranou.
kortikoidy se na tohle předepisují zcela běžně.. Jenže to by lid nemohl být stádo ovcí a myslet.. Hodíš pls ten link?? Ráda si počtu ![]()
@gin 124 píše:
Do zítřka napíšu odkaz. Nejedná se o jedinou studii. Na těch stránkách je mnoho studií, převážně z USA.
stačí jednoduše.. kopírovat.. vložit ![]()
Mluvit o předkožce jako o nejcitlivější části mužského těla.. je hodně mimo, fakt sorry.. Pak na vás ještě vymysleli lobotomii
![]()
@sissi79 píše:
Mluvit o předkožce jako o nejcitlivější části mužského těla.. je hodně mimo, fakt sorry..
Mám to odzkoušené na sobě. Link později, jsem teď v práci.
@gin 124 píše:
proto je každej jinej ![]()
@sissi79 píše:
Mluvit o předkožce jako o nejcitlivější části mužského těla.. je hodně mimo, fakt sorry.. Pak na vás ještě vymysleli lobotomii![]()
Proc mu tu predkozku neotestujes
![]()
@MartinKa36 píše:
Proc mu tu predkozku neotestujes![]()
![]()
![]()
Marťane
jako myslíš amputovat?
![]()
@gin 124 píše:
Já bych spíš řekl že máš problém s citlivostí žaluda ![]()