Obřízka u chlapců

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
6.8.14 21:05
@Alca84 píše:
Jak jste řekl, u nás se tzv. radikální obřízka až tak často neprovádí, ale co jsem si nastudovala z literatury, výhoda u obřízky je nižší riziko vzniku karcinomu penisu, dále je dokázán nižší výskyt HPV viru,

Jenže tu se jedná o mýty šířené obřízkovými křižáky, co by nejraději obřezali celý svět. Ten s HPV virem, vynalezený roku 1951, byl vědecky vyvrácen už v roce 1962, ale pořád se najde někdo, kdo se to snaží zneužívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.8.14 00:42
@Romínaa píše:
Ahoj Mončo,tak já jsem to nakonec rozsekla a na tu operaci šla.

Je to sice tři roky zpátky, jenže mě Romano v tomto už neodpovíš. Tvému synovi byla definitivně amputována nejcitlivější část jeho těla. Ty jsi šla na tu operaci? Ne, zmrzačen z neznalosti doktorů byl on, a ne ty. Ty jsi na žádnou operaci nešla, tobě žádné tvé nej*citlivější tkáně nevopižlali. :mrgreen: *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.8.14 00:53
@Pajulena píše:
Ahoj, taky n Ja ji nechtela (manzel ano, ten si za tim stoji), ale pediatr nam rekl, ze kdyz ji ma jeden, tak by ji mel mit i druhy, aby z toho jednou nebyl problem mezi nema vdema. Takze obrizku ma i druhy sym. Taky bez problemu, petiminutovy zakrok.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.8.14 01:01

Díky za přiznání, že jsi byla blbá. Tvým synům byla amputována nejcitlivější část jejich těla. Ale nikomu, ani tobě ani Romaně to nevyčítám, jsou to skutečnoszi, o kterých jsem sám před čtvrt rokem vůbec nevěděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
12.8.14 01:03

@gin 124

Nějakej mindrák asi máš, když neustále potřebuješ tuto diskuzi obnovovat, pokud ti to dělá dobře, je tu dalších 20 diskuzí na téma obřízka tak pokračuj tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
12.8.14 01:07
@hBod píše:
@gin 124Nějakej mindrák asi máš, když neustále potřebuješ tuto diskuzi obnovovat, pokud ti to dělá dobře, je tu dalších 20 diskuzí na téma obřízka tak pokračuj tam..

On nemá mindrák ale pravdu, navíc se mezi obřezanými muži víc šíří HIV protože nemají tak citlivý penis a proto používají kondom míň než muži neobřezaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
12.8.14 01:09

@MartinKa36

Pravdu v čem?, že je předkožka nejcitlivější část těla :zed:??, zakladatelka obřízku nechala dělat ze zdravotních důvodů, což je úplně v pořádku.

@gin 124 tebe asi špatně obřezali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.8.14 12:57

Jenom ji oblbli hamižní doktoři, kteří takto rejžují peníze za zákrok. V tomto věku jde o normální stav, který operaci vůbec nevyžaduje. Takto mu byla amputována nejcitlivější část těla a je nenávratně ztracena. V dospělosti kvůli tomu může trpět anorgasmií. Asi 10% to postihne. Nemůžu Romaně nic vyčítat, před čtvrt rokem jsem toto sám nevěděl. Někteří doktoři jsou v tomto otřesní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.8.14 13:00
@gin 124 tebe asi špatně obřezali?

Ne jsem intaktní a ke všemu jsem se nedávno stal intaktivistou. Škoda, že jsem tyto skutečnosti nevěděl před více lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.8.14 13:56

Nejedná se o žádný magorismus, ten z intaktního těla být nemůže. Prostě jsem se seznámil nedávno s určitými nepěknými skutečnostmi a nemohu si to nechat pro sebe. Je otřesné, jaká je u nás v tomto neinformovanost a děti jsou některými zištnými doktory takto mrzačeny na genitáliích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.8.14 15:44
@hBod píše:
@gin 124Nějakej mindrák asi máš, když neustále potřebuješ tuto diskuzi obnovovat, pokud ti to dělá dobře, je tu dalších 20 diskuzí na téma obřízka tak pokračuj tam..

Mindrák to není, ale zjištění určitých nových otřesných skutečností. Potěším tě, že na ty jiné diskuze taky píšu. A nejen tam, píšu také na německé. Své nové vědomosti v tomto mám z německých stránek. S hrůzou jsem na tomto fóru zjistil, že někteří doktoři dělají vše proto, aby co nejvíce klukům byla amputována nejcitlivější část jejich těla, u Romany se to už povedlo, její syn byl oloupen. Slovo obřízka my intaktivisté neužíváme, poněvadž ho považujeme za zlehčující eufemismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
12.8.14 16:12

Na ta všechna moudra jsi přišel na internetu? :potlesk:, byl jsi osvícen na německých stránkách a teď se snažíš osvítit nás všechny, co je tou nejcitlivější částí těla která je klukům amputována??, nikde jsem tu nezaznamenal, že by doktoři doporučovali hromadně obřízku, jistě jsi si všiml na těch dalších diskusích, že já tam vystupuji jako odpůrce obřízky, ale tvoji až fanatickou argumentaci neberu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.8.14 17:05

Nevšiml. Na kterých? Ty stránky jsou zpracovány dle předních odborníků Pro mě je důležité, co říká např. takový Max Stehr, vedoucí dětské urologické kliniky v Mnichově a předseda německé pediatrické asociace a ne nějaký pediatr z Horní Dolní. To, že se ta kůžička tak do tří let nemá vůbec přetahovat a že je většinou ještě srostlá se žaludem, byla když jsem byl mladý zcela známá věc. To není vůbec indikace pro zdravotní obřízku. Kde se u dnešních doktorů vzalo tolik ignorance? Někdy to vypadá na to, že to dělají schválně. Přes 90% dnešních takzvaných zdravotních obřízek je zcela zbytečných. Předčasným násilným přetahováním, ke kterému byla Romana doktorem vedena, se otvor v předkožce poničí, zjizvatí a pak je obřízka nutná.
Připadá mi, že vůbec nevíš, co je nejcitlivější část penisu. Žalud to není. A ta nejcitlivější část je pak nenávratně amputována. Chápu, že to plno lidí neví, poněvadž od převratných objevů Brita Johna Taylora z hlediska histologie uběhlo teprve 15 let a od praktických výzkumů Američana Morrise Sollerrse teprve 7 let. Mnozí pak zastávají zcestné názory Petera Charlese Remondina z konce předminulého století.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
12.8.14 17:17

V tom případě opravdu nevím co je nejcitlivější část penisu a mám ho jen na čůrání :roll:, děkuji za informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.8.14 20:36

To jsi tak dopadl? Já zatím ještě ne. Pokud ho má někdo jen na čůrání, tak je zcela jedno, jestli je obřezán, nebo ne? Sám jsem celou dobu dobře věděl, že jsem mnohem citlivější na vnitřní předkožce než na žaludu. Celou dobu jsem se domníval, že jsem v tomto zvláštní, poněvadž jsem se nikde nedočetl, že tomu tak je. Teď vím, že jsem v tomto zcela normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty