Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamča.dalmatinka píše:
Vždycky to platilo a vždy platit bude. Nechat mu pořádně proplesknout hubu
jj, to je asi nejlepsi, poradne zastrasit, jestli teda to pro ni nekdo udela ![]()
@Mišela1 píše:
Podat trestní oznámení - máš důkazy, maily, smsky.
Půjčování peněz komentovat nebudu, to mi hlava nebere
@Anonymní píše:mne ted uz taky ne
ale neslo o velku castku, par stovek.
Tak aspoň, že tak:-).
Ale neodkládala bych to podání, vypadá fakt, že je to magor a sám od sebe jen tak nepřestane.
Příspěvek upraven 12.03.13 v 16:22
@Mišela1 píše:
Tak aspoň, že tak:-).
Ale neodkládala bych to podání, vypadá fakt, že je to magor a sám od sebe jen tak nepřestane.
No pise, ze to trestni oznameni poda na me
at se na to pripravim ![]()
Mne docela fascinuje, ze misto toho, aby si nabehla na Policii ČR - ukazala smsky, maily a volani a zaroven podala trestni oznameni na stalking, tak to resis tady na emiminu…
Určitě bych si všechny jeho mejly a sms schovala a pokud by to trvalo déle - dejme tomu 14 dní šla bych na policii, tím určitě nic nezkazíš. A rozbití huby určitě taky není od věci ![]()
Já bych šla na policii nahlasit stalking a třeba i to půjčení peněz jestli na to máš důkaz…jak tady někdo psal že to policii neřeši je možný že před tím to neřešila jenže teď už to řešit musí bo je to trestný čin a stačí pouze doložit důkazy takže sms a emaily si vytiskni ještě k tomu když píše i o tvém dítěti tam bych už měla strach že mu rupne v bedně a dítěti něco uděla a nebo až za ním zajde tvůj ex a domluví mu ručně stručně
@Anonymní píše:
No pise, ze to trestni oznameni poda na meat se na to pripravim
tě zastrašuje běž na policii a máš klid mi jako řekni za co by na tebe chtěl podat trestní oznamení? že ´jsi od něj odešla
je to hold magor ![]()
Kde to zijete? Stalking musi probihat delsi dobu, to ze nekdo nekomu pise tyden to resit nebudou, a prosimte hlavne nikoho neposilej at mu rozbije hubu - pokud se nechces soudit za ublizeni na zdravi. Taky jsem mela problem s odmitnutym napadnikem, vsem navykladal ze chodim za penize a kolikrat mi poslal zpravu ze kdyz ho pustim k sobe domu, ze mi zaplati atd. nechutne. Pomohlo az odstehovani, zmena cisla a preruseni styku se spolecnyma znamyma.
@Anonymní píše:
Diky moc za odpovedi. Nevite jak se blokuje to cislo v mobilu? eventuelne jde i meil zablokovat?
Penize jsem mu pujcila![]()
kdyz zacal, ze nema na dort pro dite
Když jsem kdysi v podobné situaci volala operátora kvůli bloknutí čísla, tak mi řekli, že to nejde, jedině prý změnit číslo. Za tisícovku
Mobil nevím, ale projdi Nastavení - hlavně Hovory. V emailu si dáš Nastavení a tam jsou filtry, do filtru si nastvaíš jeho email a je to.
Mejla můžeš zablokovat v adresáři, zadáš jeho email a dáš do blokovaných kontaktů ![]()
Mobil bohužel nevím
Máš paušál? kdyby ne, mohla by jsi změnit číslo
Příspěvek upraven 12.03.13 v 17:16
Zakladatelce: Hlavně si nenič důkazy: SMSky a e-maily od něj. Doufám, že je nemažeš?
Trvá to už druhý den? He he. Promin, ale to mě rozesmálo. Dej tomu týden, at vychladne a když ne, jdi s tím na policii.