Obtěžuje mě psychopat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
12.3.13 17:30

Trvá to už druhý den? He he. Promin, ale to mě rozesmálo. Dej tomu týden, at vychladne a když ne, jdi s tím na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.3.13 17:40
@Kamča.dalmatinka píše:
Vždycky to platilo a vždy platit bude. Nechat mu pořádně proplesknout hubu ;)
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.3.13 17:44
@kopretina11 píše:
Když jsem kdysi v podobné situaci volala operátora kvůli bloknutí čísla, tak mi řekli, že to nejde, jedině prý změnit číslo. Za tisícovku

podle toho co mas za mobil, ja si minule omylem blokla manzela, po trech dnech jsme zjistili, ze nejsme blazni, ale ze ho tam mam zablokovaneho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.13 17:51
@Brambůrka10 píše:
podle toho co mas za mobil, ja si minule omylem blokla manzela, po trech dnech jsme zjistili, ze nejsme blazni, ale ze ho tam mam zablokovaneho :lol:

mam Niki C3-OO A NEMUZU to tam nikde najit :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.13 17:52
@rejžička píše:
Trvá to už druhý den? He he. Promin, ale to mě rozesmálo. Dej tomu týden, at vychladne a když ne, jdi s tím na policii.

No vis, me to moc k smichu neprijde, fakt mi neni moc dobre z toho co mi pise :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.13 17:53
@eumedon píše:
Zakladatelce: Hlavně si nenič důkazy: SMSky a e-maily od něj. Doufám, že je nemažeš?

nene nemazu, mam vse ulozene.pro pripad ze fakt pujde do tuheho.

• Citovat
  • Upravit
3478
12.3.13 17:56
@Anonymní píše:
mam Niki C3-OO A NEMUZU to tam nikde najit :zed:

hm, tak to nevim, ja mam samsung, v nabidce tel seznamu mam blokovana cisla..ja se v telefonech nevyznam, ale ty novejsi to maj, i kdyz ja mam ten nejobycejnejsi dotykac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
12.3.13 19:47
@Anonymní píše:
Kde to zijete? Stalking musi probihat delsi dobu, to ze nekdo nekomu pise tyden to resit nebudou, a prosimte hlavne nikoho neposilej at mu rozbije hubu - pokud se nechces soudit za ublizeni na zdravi. Taky jsem mela problem s odmitnutym napadnikem, vsem navykladal ze chodim za penize a kolikrat mi poslal zpravu ze kdyz ho pustim k sobe domu, ze mi zaplati atd. nechutne. Pomohlo az odstehovani, zmena cisla a preruseni styku se spolecnyma znamyma.

Tak jsi se nechala odbýt, dobře ti tak!

To, že jsi se nechala odbýt, ještě neznamená, že se musí nechat odbýt každý.

Písemné trestní oznámení s dodejkou, a to buď na policii, anebo na státní zastupitelství. Když tak, vzít na to advokáta. Rozhˇodně vyjde levněji vzít si na jednání s policií nebo státním zastupitelstvím advokáta, než se stěhovat.

Ať se stěhuje stalker, ne oběť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
12.3.13 19:49
@Anonymní píše:
nene nemazu, mam vse ulozene.pro pripad ze fakt pujde do tuheho.

Vem si na to advokáta dřív, než půjde do tuhého. Můžeš na něj podat žalobu na ochranu osobnosti, toho advokáta ti pak zaplatí.

Pokud půjdeš na policajty a necháš se odbýt (tzn. - trestní oznámení nezapíší ani do protokolu), tak se jako by nic neděje.

Ale když si vezmeš advokáta anebo podáš natvrdo trestní oznámení s tím, že policajti anebo státní zástupce budou vědět, že o tom ví rodina, tak se tím musí zabývat aspoň d o té míry, jak ho vyhodnotí jako nebezpečného.

Pokud by se ti pak totiž něco stalo a ty jsi předtím dost razantně postupovala v tom trestním oznámení, tak by z toho mohli mít policajti polízanici (platit odškodné, trestní stíhání kvůli zneužití pravomocí - nečinnost, apod.).

Můžeš se taky obrátit o radu anebo pomoc na Bílý kruh bezpečí , http://www.stopstalking.cz/, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
12.3.13 22:31

@Brambůrka10 Já to v telefonu taky mám, ale tenkrát mi to nešlo potvrdit a operátor mi řekl tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.3.13 06:36
@Anonymní píše:
No vis, me to moc k smichu neprijde, fakt mi neni moc dobre z toho co mi pise :pocitac:

Nemyslím to zle, jen chci říct, že dva dny jsou k smíchu. Nejspíš ho to přejde, dej mu čas vychladnout. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.3.13 08:09

@eumedon Přesně tak. Určitě to nenechávej jen tak. Já jsem tenkrát měla tu smůlu, že se ten stalking ještě nebyl jako trestný čin. Jinak bych na ty policajty šla taky. Naštěstí jsem si z téhle nepříjemné zkušenosti odnesla jen zablokovaný email a profil na lidé a utrženou anténu a stěrače na autě. Nemám sice svědky, že to byl zrovna ten dotyčný, ale když ti před tím přijde vyhrožující sms tak je to myslím jasné. A pokud se ty výhružky týkají tvého syna, tak myslím není na co čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
13.3.13 18:01

Ano, nenechaj to len tak. to sa povie. takto sa sudim uz 4 roky a zarabam iba na pravnikov! a bohuzial nic ine si dovolit nemozem, pretoze tak u nas funguju sudy ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mpgmd
12.9.13 00:04

A co takhle zkusit hledat chybu u sebe? Určitě nebudeš svatá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.15 14:37

Ahoj anonyme, jak jsi prosím vyřešila problém s psychopatickým chlapem? Budu ráda když se ozveš..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová