Očkování dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
21.2.22 17:04

@Lucie_Sx Tady strašíš před vakcínou proti klíšťovce…

Myslím, že obrázek o tom, jestli jsi nebo nejsi antivax si udělá každý sám. A tvoje techniky manipulace jsou stále stejné.

Příspěvek upraven 21.02.22 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.2.22 17:04

@Lucie_Sx Sexuální opatrnost ti fakt moc nepomůže, protože i když budeš mít pouze jednoho partnera, tak nemáš záruku že ti nezanáší a nenakazí tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.2.22 17:12

@Lucie_Sx A tady jsi proti očkování proti planým neštovicím.

A navíc tu tvrdíš, že je nebezpečnější se očkovat proti pneumokokovi a meningokovi, než je riziko nemoci. A jako vždycky nechybí tvoje manipulační technika „bubububu, stanou se strašné věci, ale je to na tobě, jestli to dítěti píchneš“. :zed:

Wow, existuje vůbec nějaký patogen, za který nekopeš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.2.22 17:16
@Bábrdl píše:

A navíc tu tvrdíš, že je nebezpečnější se očkovat proti pneumokokovi a meningokovi, než je riziko nemoci. A jako vždycky nechybí tvoje manipulační technika „bubububu, stanou se strašné věci, ale je to na tobě, jestli to dítěti píchneš“. :zed:

Wow, existuje vůbec nějaký patogen, za který nekopeš? :lol:

Ať se podívá jak konci nebezpečný průběh děti když je napadne meningokok. Film den pro mou lásku.

• Citovat
  • Upravit
36556
21.2.22 17:19
@ludmilaadamkova píše:
Ať se podívá jak konci nebezpečný průběh děti když je napadne meningokok. Film den pro mou lásku.

To je jí úplně jedno. Řekne, že je to holt smůla.

Ona je proti každému očkování. Vždyť jsem tu našla, že dělá bububububu u očkování snad proti všemu, co se tu očkuje.

A schválně si přečti, co napsala o malé dceři Adély Elbel, která bojovala na ARO o život s PIMS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148409
21.2.22 17:20
@ludmilaadamkova píše:
Já jsem žádnou rakovinu nikdy neměla, tudíž je to nesmysl. Vlastně dost ppchybuju, že vůbec nějaká rakovina existuje. Celá rakovina je spiknutí farmaceutického koncernu.

A myslím si, že to samé je i s antibiotiky!! Lidé bděte! Nejzte léky dávejte si bylinky. Uzdraví vás i myšlenka když je od srdce. Důležité je věřit a mít pozitivní mysl.

Kdo mě nezná samozřejmě těžká ironie.

A kdyby jste náhodou umřeli, tak Bůh to tak chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.2.22 17:24
@Bábrdl píše:
To je jí úplně jedno. Řekne, že je to holt smůla.

Ona je proti každému očkování. Vždyť jsem tu našla, že dělá bububububu u očkování snad proti všemu, co se tu očkuje.

A schválně si přečti, co napsala o malé dceři Adély Elbel, která bojovala na ARO o život s PIMS…

Upřímně..radši ne. Akorát bych se nasrala… I když vím že mi to za to nestojí jak jde o děti tak mě tento typ lidí neskutečně s…

• Citovat
  • Upravit
148409
21.2.22 17:27
@Bábrdl píše:

Wow, existuje vůbec nějaký patogen, za který nekopeš? :lol:

8o kolik jí za to platěj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.2.22 17:33
@Anna766 píše:
8o kolik jí za to platěj?

Ty nemoci? To já nevím. Ale zjevně maká pro všechny. :lol:

Jakmile je tu nějaký dotaz „Mám naočkovat sebe/dítě proti XY vakcínou AB“, okamžitě je tam a píše něco jako: „XY je nemoc, která se u nás skoro nevyskytuje/není nebezpečná/je lepší ji prodělat a vakcína AB je experimentální/má extréní množství vedlejších účinků/je nevyzkoušená.“

A pak přidá něco strašidelného, co jakože „někde“ četla. Asi ve stylu: „Navíc jsem četla, že očkování proti XY spouští roztoušenou sklerozu a přímo tu vakcínu AB v nějaké ervropské zemi zákazali, jenom si teĎ nemůžu vzpomenout v které.“

A pak dodá: Ale je to tvoje rozhodnutí a tvoje zdraví, to si mušíš říct sama. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.22 19:26
@cecetka píše:
Vsechny vakciny? To se zmenilo?.

Od 1.1. 2022 jsou plně hrazeny pojišťovnou všechny vakcíny proti HPV u 13 - 14letých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
23.2.22 05:43

Píchání rakovinných buněk radši ani nekomentuju.. A jinak, jo, nechala bych očkovat pokud možno co nejdřív. Já byla očkovaná bohužel až poté, co problémy nastaly, a byly vyřešeny. Co jsem se dočetla, tak je tím promořeno asi 80% populace, třeba jen jako přenašeči, takže rizika nejsou malý, a není to o střídání partnerů. Stačí oslabení imunity, a už to běží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
25.2.22 09:53

@Bábrdl ja ti teda musim vyjadrit obdiv za to, jak udrzis v hlave, co kdo kam psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.2.22 09:58

Jedno k nepovinných očkování, na které moje dcera nejspíš půjde. Má ještě klíšťovku a ve čtrnácti jí nejspíš nechám dát i tu vakcínu na meningokoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.2.22 11:24
@Pudloslava píše:
@Bábrdl ja ti teda musim vyjadrit obdiv za to, jak udrzis v hlave, co kdo kam psal.

To je snadný. Najdi jakoukoliv diskuzi „Mám se/dítě naočkovat proti…“ a bude tam ona, aby řekla „ne“. A tu manipulativní strategii má furt stejnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
25.2.22 12:27

@Bábrdl nejde mi to dohledat, co napsala o Elbel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek