Očkování hexa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
25.11.18 08:28
@Lenicka111111 píše:
Zoubky ve 4M :roll: ? Vedlejší účinek měla být pouze horečka co mi říkala dr. .

Můj syn měl ve čtyřech měsících zuby dva. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.11.18 08:33
@Katus44 píše:
Tak ja nevím co je to u nás (mimco 3 měsíce) ale máme úplně to samé. Na očkování jsme byli v pondělí, a od te doby v noci HRUUZA :? Špatně spí,často se budi,ve 4h ráno se na me směje a povídá mi,jak kdyby bylo odpolko 8o spí po chvilkach…no děs. Nevím jestli je to po očkování,no vlastně proč ne :nevim: ale doufám ze to brzo skončí :zed:

Hele, mně tohle děti začaly taky dělat ve třech měsících a očkované ještě nebyly, očkování měly až skoro v pátém měsíci. Přitom do třetího měsíce spaly jako dudci a vzbudily se za noc jednou, pak se něco stalo a budily se po dvou hodinách a musela jsem je konejšit, což jsem dřív taky neznala. Jednomu par vyrostly zuby, druhému dlouho ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
25.11.18 08:51

@radkka A za jak dlouho to skončilo? Nějaká vidina zlepšení? :lol: Ja mám pocit ze mám novorozence,kojim po 2-2,5h v noci :roll: Nemůže to být růstový spurt?je kolem 3 měsíců? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.11.18 08:57
@Katus44 píše:
@radkka A za jak dlouho to skončilo? Nějaká vidina zlepšení? :lol: Ja mám pocit ze mám novorozence,kojim po 2-2,5h v noci :roll: Nemůže to být růstový spurt?je kolem 3 měsíců? :think:

Ono to pak bylo třeba tři dny blbý, pak den ok, pak zase blbý… nakonec jsme děti přestěhovali do pokojíku a začaly spát celou noc, teď nevím, kolik jim bylo, možná 8 měsíců…snad se nepletu.
Klidně to mohl být spurt, fakt nevím, byly neklidné, chtěly se chovat, během dne ok, jen v noci to bylo na prd. Pak se to trochu zlepšilo a zase přišla krize kolem 6 měsíců, podle mě to bylo spíš zpracovávání vjemů, dítě začne víc vnímat a asi to nemůže v hlavičce přelouskat :nevim:
Teď už dlouho děti spí samy, uložím, dám pusu, něco žvatlají, pak usnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.11.18 09:48

Koncem třetího měsíce začíná dozravat nervová soustava… a děti jsou víc vnímavé. Můj syn v tu dobu měl hrozné tiky, když se snažil usnout, strašně mu strilely nohy ruce… do te doby naprostý klidas… pak se strašně lekal anebo z niceho nic začal hystericky plakat… trvalo to asi tri týdny a teď už je zase v pohodě. Hexy má v sobě už dvě, je mu dneska 5M a ji normálně a taky je na um. Měl období, kdy mi vypil třeba 20ml jenom a přitom týden predtim 180. Zkratka se rychle vyvíjí. Teď přichází období, kdy už všechno vnímají, ale nedokáží to zpracovat. Nesvadela bych to na očkováni, i když chápu, ze je jednodušší to hodit na hexu, ale myslím si, ze je to normální vývoj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.11.18 10:00
@Verurizeckova píše:
Koncem třetího měsíce začíná dozravat nervová soustava… a děti jsou víc vnímavé. Můj syn v tu dobu měl hrozné tiky, když se snažil usnout, strašně mu strilely nohy ruce… do te doby naprostý klidas… pak se strašně lekal anebo z niceho nic začal hystericky plakat… trvalo to asi tri týdny a teď už je zase v pohodě. Hexy má v sobě už dvě, je mu dneska 5M a ji normálně a taky je na um. Měl období, kdy mi vypil třeba 20ml jenom a přitom týden predtim 180. Zkratka se rychle vyvíjí. Teď přichází období, kdy už všechno vnímají, ale nedokáží to zpracovat. Nesvadela bych to na očkováni, i když chápu, ze je jednodušší to hodit na hexu, ale myslím si, ze je to normální vývoj :srdce:

Proč by to mělo být jednodušší, hodit to na hexu? 8o
Pokud zakladatelka chce hledat příčinu, aby ji mohla řešit, tak co je jednoduššího na tom, že má víc možností, co to mohlo způsobit? Pokud by chtěla řešit detoxikaci po očkování, případně postup u dalšího očkování, tak je to naopak složitější, než si říct, že jsou to zuby, plácnout Nurofen, případně si říct, že je to přirozený vývoj, tak to jen vydržet, a máme hotovo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.11.18 10:49

@J_Doe nebudu se tady dohadovat, každá máme jiný názor na očkováni a tím to pro mě hasne. Mám na svůj názor, detoxikace po očkováni slyším prvně a jsem zastankyni očkováni a nevěřím tomu, ze očkováni způsobuje různé neduhy. Podle mě by se tak jako tak projevily, jen to třeba očkováni urychlí. Za našich mladých let bylo asi očkováni mnohem horší a žijeme… tím pro mě diskuze na tema očkováni hasne. Ať si každá jede podle svého, jen jsem napsala svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.11.18 10:58
@Verurizeckova píše:
@J_Doe nebudu se tady dohadovat, každá máme jiný názor na očkováni a tím to pro mě hasne. Mám na svůj názor, detoxikace po očkováni slyším prvně a jsem zastankyni očkováni a nevěřím tomu, ze očkováni způsobuje různé neduhy. Podle mě by se tak jako tak projevily, jen to třeba očkováni urychlí. Za našich mladých let bylo asi očkováni mnohem horší a žijeme… tím pro mě diskuze na tema očkováni hasne. Ať si každá jede podle svého, jen jsem napsala svůj názor.

Pokud jsi o ničem neslyšela a přes tvůj názor, který nemá žádné reálné základy, nejede vlak, tak by bylo asi vhodné vůbec nelézt do diskuze, kde matka řeší možné nežádoucí účinky po očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.11.18 11:06

@Reflex já neříkám ze přes můj názor nejede vlak, napsala jsem svůj názor a taky, ať se každý rozhoduje podle sebe. Vůbec se nenavazim do těch, co očkováni hroti. Chtěla jsem taky napsat svůj názor na vec a uklidnit zakladatelku, ze nemusí hledat pouze v nežádoucích účincích očkováni a větší podrážděnost v tomto období je normální. Nikomu svůj názor necpu, ať si každý děla podle svého nejlepšího vědomi a svědomí. Stojím si ale nad tím, ze víc hlav, víc ví a více pohledu na vec nikomu neublížilo a ať si zakladatelka vybere podle sebe. To ze mám jiný názor než ty neznamená, ze nemůžu napsat do diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.11.18 11:08
@Verurizeckova píše:
@Reflex já neříkám ze přes můj názor nejede vlak, napsala jsem svůj názor a taky, ať se každý rozhoduje podle sebe. Vůbec se nenavazim do těch, co očkováni hroti. Chtěla jsem taky napsat svůj názor na vec a uklidnit zakladatelku, ze nemusí hledat pouze v nežádoucích účincích očkováni a větší podrážděnost v tomto období je normální. Nikomu svůj názor necpu, ať si každý děla podle svého nejlepšího vědomi a svědomí. Stojím si ale nad tím, ze víc hlav, víc ví a více pohledu na vec nikomu neublížilo a ať si zakladatelka vybere podle sebe. To ze mám jiný názor než ty neznamená, ze nemůžu napsat do diskuze.

No já jenom že to, že o něčem nic nevíš a že tomu nevěříš je fakt relevantní informace, která někomu pomůže se něčeho dobrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.11.18 11:08
@J_Doe píše:
Proč by to mělo být jednodušší, hodit to na hexu? 8o
Pokud zakladatelka chce hledat příčinu, aby ji mohla řešit, tak co je jednoduššího na tom, že má víc možností, co to mohlo způsobit? Pokud by chtěla řešit detoxikaci po očkování, případně postup u dalšího očkování, tak je to naopak složitější, než si říct, že jsou to zuby, plácnout Nurofen, případně si říct, že je to přirozený vývoj, tak to jen vydržet, a máme hotovo, ne?

Proč by mu dávala nurofen? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.11.18 11:13

@Reflex psala jsem svoji osobní zkušenost s Hexou v tomto období, ze syn byl taky podrazdenejsi… aby věděla, ze v tom není sama a neprusuzuju jeho prudnost očkováni. To je snad relevantní k tématu. Snažím se uklidnit, je to normální. Prejde to. Vy tady zakladatelku straste, doporucte ji všechny detoxy atd. a ať si vybere a nemusíš na mě pořad útočit, nic ti nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
25.11.18 11:24
@Reflex píše:
Pokud jsi o ničem neslyšela a přes tvůj názor, který nemá žádné reálné základy, nejede vlak, tak by bylo asi vhodné vůbec nelézt do diskuze, kde matka řeší možné nežádoucí účinky po očkování.

Neprehanej. :)
Zakladatelka resi „mozne“ ucinky ockovani, chce slyset i jine nazory, o tom to tu je.
Nazory @Verurizeckova jsou zcela relevantni k tematu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.11.18 11:27
@radkka píše:
Proč by mu dávala nurofen? 8o 8o 8o

To byla jen narážka na předchozí vlákna, kde radou na růst zubů byl Nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.11.18 11:34
@Verurizeckova píše:

Já uznávám, že podrážděnost může být zoubkami, vývojem. Já to nevylučuji. Ale víš co, píšeš, že je to v tom věku normální, ale také je normální, že v tom věku se očkuje Hexa, tak kde máš istotu, že to u všech dětí není očkováním?

Já jsem v tom věku děti neočkovala. A u žádného neznám, že by se ODRAZU staly plačtivými, zle spícími a podobně. Ano, všechny mé děti měly období, kdy víc plakaly a hůř spaly (například kvůli zubům), ale NIKDY to nebylo ze dne na den. Vždy se to zhoršovalo a pak zlepšovalo pozvolně. Některé dítě bylo dráždivějí a víc plačtivé prvního půl roku, než jiné, ale takovéto skoky ze dne na den opravdu nepamatuji. Rozhodně si nepamatuji, že by mě jako matku znepokojila NÁHLÁ změna chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí