Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja jsem proockujici, ale jen zdrave dite…s rymou ani prujmem bych nedala…a nastesti v tomhle mame super pediatra a ockovani jsme odlozili i kvuli mensimu ekzemku a vzdy se mne ptal, zda neni ryma, prujem, …
Stuj si za svym, max zmenis dr ![]()
Dobrý den/ahoj. Chtěla jsem se prosím zeptat na radu, 22.12. máme jít s malým na druhou dávku hexavakciny.. ale bojím se aby si malý užil štědrý den a chudák jen neplakal. Je mu sice 5 měsíců ale od malička je hodně vnímavý a na stromeček atd hodně reaguje.. myslíte že máme jít nebo to raději nechat až po svátcích pokud to půjde preobjednat? Děkuju za rady a postřehy. Krásný večer. ☺️
Moc děkuju za další komentáře a rady. O tom mléce v dutinách jsem vůbec nevěděla.
Každopádně tady o rýmu bohužel jde. Nejdříve to měl měl mírnější a po nějaké době se to tak zhoršilo, že se to projevovalo podobně jako u Meduzzy. Musela jsem ho nechávat i spát na polštáři, jelikož se kolikrát začínal hlenama až dávit. Bylo to strašný.
To UM je problém od začátku. V porodnici byl za dobře s bebou ale doma začaly problémy. Normálně kadil jednou jedinkrát a až nyní se Sunarem Ar. Až na ten průjem ale chci počkat chvíli, jestli se to nedá do pořádku. Je vidět, že je mnohem spokojenější.
To očkování zatím odvolám na leden a v nejhorším změníme doktora úplně. Bohužel už byl dost problém ohledně UM kdy nedokázal pochopit že nevysaju víc jak 40ml i s elektrickou odsávačkou párkrát za den a s každým problémem do mě rýpal že kdybych kojila…
Chceme se v březnu úplně stěhovat do jiného města tak jsem doufala, že to nějak doválčíme do té doby.