Očkování Priorix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
17.4.14 08:55

@Hadumi
Studie, ktere souvislost nepotvrzuji. Prosim, nenut me je zase hledat na tabletu, uz se tu o tom psalo Xkrat. Navic ti hledam paragrafy k reklamaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3857
17.4.14 08:57

@BellinkaX já bych si to tedy ráda také přečetla :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
17.4.14 09:00

@Nikola92
Ok, vecer z velkeho kompu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3857
17.4.14 09:02

@BellinkaX děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
17.4.14 09:04

@BellinkaX jestli se o tom psalo xkrát, tak jsem si toho nikdy nevšimla ;). Pořád se jen píše o tom, že očkování autismus způsobuje. Ale nevšimla jsem si, že by jedna nebo druhá skupina odkazovala na nějakou studii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
17.4.14 09:21
@Nikola92 píše:
@Sluka no znám děti které na tyto běžné nemoci leží v nemocnici v dost vážném stavu :(

Znám lidi, které skolila chřipka a přesto to z ní nedělá ohrožení na životě. Takto to brát, tak si rovnou mohu uvázat oprátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
17.4.14 09:27
@Hadumi píše:
@BellinkaX jestli se o tom psalo xkrát, tak jsem si toho nikdy nevšimla ;). Pořád se jen píše o tom, že očkování autismus způsobuje. Ale nevšimla jsem si, že by jedna nebo druhá skupina odkazovala na nějakou studii.

Studie, které by problematiku skutečně hodnověrně vyrátily nebo potvrdily, jsem zatím nedohledala, navíc zatím se neví na 100 % co stojí za vznikem a rozvojem autismu, čili tvrdit, že očkování to rozhodně nezpůsobuje, je přinejmenším z mého pohledu neetické. Studie, kterou jsem si na toto téma četla, a která souvislost vyvrátila, použila takové složení testovaných vzorků, že prakticky vyloučila pouze bekterie/viry ve vakcínách, nikoli ostatní adjuvans.
V ČR je jiný problém - pokud ti v časovém období v řádu hodin až dní po očkování nastanou závažné zdravotní změny u dítěte, tak, ať to skončí jakkoli, doktoři to do souvislosti s očkováním nedají. I proto stále narůstá v poslední době počet rodičů, kteří jsou vůči očkování přinejmenším skeptičtí. A je to škoda - možná, že při rozumné komunikaci a ne tak agresivním tlaku strany doktorů dosáhlo snáze toho, o co usilují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.4.14 09:52

@Nikola92 Což o to, rozložit se dá, ale neřeší totvoje obavy. Mluvíš o hliníku ve vakcínách-je to přídatná látka…a čím víc aplikací, tím víc hliníku…takže pokud chceš očkovat (a nebudu tu diskutovat jestli ano či ne-na tohle téma je tu spousta vášnivých debat…ale jakou paniku u neočkujících mamin vyvolala spálová epidemie…) tak všechno naráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.4.14 09:53

@Sluka Na chřipku umírá ročnně cca 200 lidí :-D…jen to není in, proto se to nerozmazává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.4.14 09:56

@Sluka Ale jinak s tebou souhlasím. Jde o prpagandu-na obou stranách. Navíc…vím jak se dělají klinické studie…dá se velmi lehce nastavit tak aby prostě vyšla jak chceš. Je to obrovský byznis :lol:…dodkonce seuvádí že druhýnejvětší po drogových kartelech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
17.4.14 09:57

@Hadumi ne taková studie není. Oni neví co způsobuje autismus, ale ocko to není. Dala bych smajlika, ale není to vtipne

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
17.4.14 09:59
Doslova ] @BaMaK píše:
@Nikola92 Což o to, rozložit se dá, ale neřeší totvoje obavy. Mluvíš o hliníku ve vakcínách-je to přídatná látka…a čím víc aplikací, tím víc hliníku…takže pokud chceš očkovat (a nebudu tu diskutovat jestli ano či ne-na tohle téma je tu spousta vášnivých debat…ale jakou paniku u neočkujících mamin vyvolala spálová epidemie…) tak všechno naráz.

Spalova?

• Citovat
  • Upravit
3355
17.4.14 10:03

@zrzana2 Sorry spalničková…ty máš postřeh. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
17.4.14 10:11

Jo v poho. Já jen ze paniku to podle mě nezpusobilo. Sám hygienik se vyjadril, že to není život ohrožující a to ani u dospělých. Což dle mě není úplně pravda, ale podle mě každá neocko mamina by ráda aby to její děti prodělaly. Můžu ti říct, že paniku jsem zažila já, když po poslední hexe přestala dcera na několik hodin chodit.

• Citovat
  • Upravit
3355
17.4.14 10:17

@zrzana2 A pročpak se asi jmenují morbilli…že byto mělo něco společného se smrtí? Je pravda že se většinou umíralo na bakteriální superinfekci…v dnešní době ATB už asi smrtnost nebude tak četná, ale proč ohrožovat dítě zápalem plic, stredního ucha nebo mozkových blan? Ale toto je jen můj názor, nikomu ho nevnucuju a není to téma na diskusi-jak jsme psala-na tohle téma je tu debat dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí