Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@bse.pedro píše:
Taky se hlásím jako pokusný zvířátko… Až vakcína bude, asi jí prubnu… Neřeším prkotiny jako očkování proti klíšťovce nebo tetanu, ale covidku si klidně dám…![]()
To by kuwa bylo, abysme na tom společným větráku nezdechli, viď?
![]()
Už jsem Ti řekla, že Tě miluju?
![]()
Hele já nevím, asi jo. Jsem zdravá, vakcíny snáším dobře a jestli to pomůže zkrátit rouškovou a karanténovou pakárnu, tak to asi risknu.
Teď jsem si i nechala dobrovolně bodnout černý kašel při přeočkování proti tetanu.
Ale stejně moc nevěřím, že vakcína u nás v dohledné době bude. A když, tak už to bude odzkoušené na milionech lidí v zahraničí.
Ani zadarmo, jen at se pokusným králíkem stane kdo chce
Neočkuji se ani proti chřipce. Na každé očkování se čeká roky než ho pustí a tohle už skoro je?
@sirikit píše:
To by kuwa bylo, abysme na tom společným větráku nezdechli, viď?![]()
Už jsem Ti řekla, že Tě miluju?![]()
![]()
No eště aby nééé…
Takový roztomilý zvířátko nelze nemilovat…
![]()
![]()
@Markéta80 píše:
Ani zadarmo, jen at se pokusným králíkem stane kdo chceNeočkuji se ani proti chřipce. Na každé očkování se čeká roky než ho pustí a tohle už skoro je?
A tak co, počkáme roky… ![]()
@Jahru píše:
Hele já nevím, asi jo. Jsem zdravá, vakcíny snáším dobře a jestli to pomůže zkrátit rouškovou a karanténovou pakárnu, tak to asi risknu.Teď jsem si i nechala dobrovolně bodnout černý kašel při přeočkování proti tetanu.
Ale stejně moc nevěřím, že vakcína u nás v dohledné době bude. A když, tak už to bude odzkoušené na milionech lidí v zahraničí.
A proti záškrtu, je to trojkombinace. Taky to mám čerstvě v paži, pak jsem hledala na internetech, proti čemu jsem se to vlastně nechala bodnout.
![]()
Už mi pomalu docházejí dosud nenaočkované choroby, kromě tropických, tak covida jako když najdu.
![]()
Pak meningokoka, pásovej opar, pnemokoky… ![]()
Každý by měl mít nějakého ušlechtilého koníčka.
![]()
@sirikit já svoji dávku přenechám potřebnějšímu. Jako fakt na mne nikdo pokusy nikdo dělat nebude
Ani si nemyslím že by se měl očkovat rizikový člověk ![]()
@bse.pedro píše:Ťuťu, ňuňu, muckinky muchlinky mlask…
![]()
Tak chtěla jsem si příští rok pořídit novýho chlapa a štěňátko… ![]()
chceš dělat chlapa, nebo štěňátko? ![]()
@Markéta80 píše:
@sirikit já svoji dávku přenechám potřebnějšímu. Jako fakt na mne nikdo pokusy nikdo dělat nebudeAni si nemyslím že by se měl očkovat rizikový člověk
Tak já bych si ji vzala…
Chlap taky nechce, že ne?
Takže my si s pedroušem bereme obě. ![]()
Jo a na dotaz zakladatelky
jistě, klidně se nechám
ale ono to vážně hned tak nebude, takže nač stahovat kalhoty, tedy…ukazovat ramena…
@sirikit píše:
Tak chtěla jsem si příští rok pořídit novýho chlapa a štěňátko…
chceš dělat chlapa, nebo štěňátko?
Snad raději to štěňátko.. To, na rozdíl od chlapa, nemusí rejt a sekat zahradu, sundavat a věšet záclony, přivrtávat poličky a podobný nesmysly…
![]()
@bse.pedro píše:
Snad raději to štěňátko.. To, na rozdíl od chlapa, nemusí rejt a sekat zahradu, sundavat a věšet záclony, přivrtávat poličky a podobný nesmysly…![]()
![]()
Chápu, na štěňátko jsem nesrovnatelně hodnější.
![]()
Ale ten chlap, co si ho pořídím k Tobě, Tě dost možná bude vyhazovat z mojí postele… ![]()
@Borrealis píše:
Jo a na dotaz zakladatelkyjistě, klidně se nechám
ale ono to vážně hned tak nebude, takže nač stahovat kalhoty, tedy…ukazovat ramena…
A kdy tipuješ, že by mohla být dostupná?
Nějaký průsak z kuloárů, kvalifikovaný odhad nebo křišťálová koule?
![]()