Očkování proti Covid 19

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75851
9.9.20 19:18
@bse.pedro píše:
Taky se hlásím jako pokusný zvířátko… Až vakcína bude, asi jí prubnu… Neřeším prkotiny jako očkování proti klíšťovce nebo tetanu, ale covidku si klidně dám… :pankac: 8)

To by kuwa bylo, abysme na tom společným větráku nezdechli, viď? :hug: :hug:
Už jsem Ti řekla, že Tě miluju? :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9787
9.9.20 19:30

Hele já nevím, asi jo. Jsem zdravá, vakcíny snáším dobře a jestli to pomůže zkrátit rouškovou a karanténovou pakárnu, tak to asi risknu. :nevim: Teď jsem si i nechala dobrovolně bodnout černý kašel při přeočkování proti tetanu.
Ale stejně moc nevěřím, že vakcína u nás v dohledné době bude. A když, tak už to bude odzkoušené na milionech lidí v zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
9.9.20 19:41

Ani zadarmo, jen at se pokusným králíkem stane kdo chce :palec: Neočkuji se ani proti chřipce. Na každé očkování se čeká roky než ho pustí a tohle už skoro je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23990
9.9.20 19:44
@sirikit píše:
To by kuwa bylo, abysme na tom společným větráku nezdechli, viď? :hug: :hug:
Už jsem Ti řekla, že Tě miluju? :oops: :oops: :oops:

No eště aby nééé… 8) Takový roztomilý zvířátko nelze nemilovat… :pankac: :pankac: :pankac: 8)
:* :* :* :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka: :kytka: :mavam: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
9.9.20 20:13
@bse.pedro píše:
No eště aby nééé… 8) Takový roztomilý zvířátko nelze nemilovat… :pankac: :pankac: :pankac: 8) :* :* :* :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka: :kytka: :mavam: 8)
:* Muck! :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
9.9.20 20:15
@Markéta80 píše:
Ani zadarmo, jen at se pokusným králíkem stane kdo chce :palec: Neočkuji se ani proti chřipce. Na každé očkování se čeká roky než ho pustí a tohle už skoro je?

A tak co, počkáme roky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23990
9.9.20 20:15
@sirikit píše: :* Muck! :srdce:
:hug: Ťuťu, ňuňu, muckinky muchlinky mlask… :*  8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
9.9.20 20:19
@Jahru píše:
Hele já nevím, asi jo. Jsem zdravá, vakcíny snáším dobře a jestli to pomůže zkrátit rouškovou a karanténovou pakárnu, tak to asi risknu. :nevim: Teď jsem si i nechala dobrovolně bodnout černý kašel při přeočkování proti tetanu.
Ale stejně moc nevěřím, že vakcína u nás v dohledné době bude. A když, tak už to bude odzkoušené na milionech lidí v zahraničí.

A proti záškrtu, je to trojkombinace. Taky to mám čerstvě v paži, pak jsem hledala na internetech, proti čemu jsem se to vlastně nechala bodnout. :think: :think:
Už mi pomalu docházejí dosud nenaočkované choroby, kromě tropických, tak covida jako když najdu. :dance: :dance:
Pak meningokoka, pásovej opar, pnemokoky… :think:
Každý by měl mít nějakého ušlechtilého koníčka. :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
9.9.20 20:20

@sirikit já svoji dávku přenechám potřebnějšímu. Jako fakt na mne nikdo pokusy nikdo dělat nebude :jazyk: Ani si nemyslím že by se měl očkovat rizikový člověk :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
9.9.20 20:21
@bse.pedro píše: :hug: Ťuťu, ňuňu, muckinky muchlinky mlask… :* 8)

Tak chtěla jsem si příští rok pořídit novýho chlapa a štěňátko… :think:
chceš dělat chlapa, nebo štěňátko? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
9.9.20 20:22
@Markéta80 píše:
@sirikit já svoji dávku přenechám potřebnějšímu. Jako fakt na mne nikdo pokusy nikdo dělat nebude :jazyk: Ani si nemyslím že by se měl očkovat rizikový člověk :?

Tak já bych si ji vzala…
Chlap taky nechce, že ne? ;) Takže my si s pedroušem bereme obě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
9.9.20 20:22

Jo a na dotaz zakladatelky

jistě, klidně se nechám

ale ono to vážně hned tak nebude, takže nač stahovat kalhoty, tedy…ukazovat ramena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23990
9.9.20 20:24
@sirikit píše:
Tak chtěla jsem si příští rok pořídit novýho chlapa a štěňátko… :think:
chceš dělat chlapa, nebo štěňátko? :srdce:

Snad raději to štěňátko.. To, na rozdíl od chlapa, nemusí rejt a sekat zahradu, sundavat a věšet záclony, přivrtávat poličky a podobný nesmysly… ;) 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
9.9.20 20:40
@bse.pedro píše:
Snad raději to štěňátko.. To, na rozdíl od chlapa, nemusí rejt a sekat zahradu, sundavat a věšet záclony, přivrtávat poličky a podobný nesmysly… ;) 8) :jazyk:

Chápu, na štěňátko jsem nesrovnatelně hodnější. :srdce: :dance: :srdce:
Ale ten chlap, co si ho pořídím k Tobě, Tě dost možná bude vyhazovat z mojí postele… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
9.9.20 20:41
@Borrealis píše:
Jo a na dotaz zakladatelky

jistě, klidně se nechám

ale ono to vážně hned tak nebude, takže nač stahovat kalhoty, tedy…ukazovat ramena…

A kdy tipuješ, že by mohla být dostupná?
Nějaký průsak z kuloárů, kvalifikovaný odhad nebo křišťálová koule? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek