OČR hned při nástupu do práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vůbec se s prací nestresujte, když toto uděláte, tak dlouho v zaměstnání nebudete, o tom nepochybujte.
Když je jedna z babiček OSVČ, tak by dítko nemohla hlídat „při práci“? Samozřejmě nevím, jaké činnosti se věnuje, ale u mnohých OSVČ by to šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doctus píše: Více
Uklízí bytové i nebytové prostory. Tam s ní nemocný tříleťák být nemůže. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak to je jasné. Nedá se nic dělat, no. Pokud nejde nástup do práce odložit ještě o týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máte dobu určitou a budete ve zkušebce - což je nejvyšší pravděpodobnost, tak bych se pokusila si to nějak zařídit, chápu situaci nicméně první dny v práci si vzít OČR.. a nebo se domluvit a odložit nástup a vysvětlit situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
A kdyby si zlomil nohu, tak co? Kdyby tebe srazilo auto tak co?… pokud je on živitel, tak proč tě vůbec zajímá nějaká práce? Vždyť zůstaň doma a nic neřeš. Ještě si najdi nějakou chuvu na výpomoc, zatímco budeš chodit na nehty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvuli naroku na ocr je treba nemocenske pojisteni, coz v dobe pracovniho pomeru, mimo rodicovskou dovolenou, je. Vykomunikuj to se zamestnavatelem. Pojisteni za rijen za tebe odvede.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nekruť očima, ona má pravdu. Pokud tvůj výdělek potřebujete, pak je udržení tvojí práce záležitost celé rodiny, ne jen tvoje. Pokud by manžel byl živitel, můžeš být v klidu ženou v domácnosti a ještě ti bude platit pojištění a posílat kapesné, no evidentně to tak není.
Můj manželem je taky OSVČ s větším výdělkem, PRÁVĚ PROTO je pro něj jednodušší vzít si volno a být s dítětem, než se v práci zase trochu zapracuju. Vydělá dost a dost i tak. Mimochodem mi to i svým způsobem dluží, protože to kvůli udržení jeho práce a výdělku já přerušila relativně slušně rozjetou kariéru v nejlepším a byla 2,5 roku plně doma. Jít párkrát na OČR je to to nejmenší, co může pro zachování i mé práce udělat. A to platí pro každého.
Já nechápu, proč si ty chlapi teda ty děti dělali, když se evidentně „nemůžou“ nijak podílet na reálné péči, přitom každá jedna matka ve stejné situaci to světě div se nějak zvládá. Vedle v diskusi nemůže tatínek zase strávit s dítětem denně dvě hodiny, protože končí v práci, ó hrůzo, v PĚT HODIN ODPOLEDNE. Jako to je fakt směšné co všechno chlapa omlouvá z péče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liberalissima píše: Více
Co vím, tak v mém okolí chodí na očr ti s menším výdělkem. Což u nás doma jsem já a ve většině domácností to je vždy žena. Tvůj manžel má očividně jinou práci než ten můj. On si to prostě ze dne na den kvůli nemoci nemůže přizpůsobit. ![]()
- Citovat
- Upravit
V klidu, ona má pravdu. Tohle je alibismus a umetání cestiček mužům. Bohužel u nás je zaměstnanec nechutně chráněn, takže si opravdu můžeš chodit na OCR jak se ti zlíbí. Škoda jen, že u nás nemůžeme použít toto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: VíceTak to holt dělej jako všichni a počítej s tím, že s takovou o tu práci dost možná přijdeš, co jiného na to říct
Koneckonců, když je muž živitel, tj bez problémů vás uživí, tak to takový problém nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
Tak on stát jaksi potřebuje, aby se rodily děti, takže je naprosto správně, že pokud je malé dítě nemocné a jeden z rodičů s ním musí být doma, že ho stát chrání ![]()
Ony se ty děti jaksi nevychovají samy, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit