OČR hned při nástupu do práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Hele, tohle je trochu zapeklitý… ale myslím, že můžeš hnedka od 1.10. žádat o OCR, nemusíš tam ten první den být 🙂. Zkontroluj si to radši v práci, ale snad to půjde tak jak myslíš! 🍀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to dopadlo, zakladatelko? Šla udělat OČR hned první den a zaplatí ji z předpokládané mzdy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie2013 píše: Více
Ano, šlo to. Očr jsem nahlásila vedoucímu. Problém s tím neměl. Jestli bude i zaplaceno, to uvidím příští měsíc.
- Citovat
- Upravit
Pokud se nepletu, můžete nastoupit na ošetřovné hned od prvního dne návratu do práce, pokud váš syn potřebuje péči. Odpracovat tu první směnu není nutné. Jen si ověřte u vašeho zaměstnavatele, zda je potřeba doložit lékařské potvrzení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaVondrackova píše: Více
Jaký lékařský potvrzení? Doktor vystaví OCR. Nic dalšího zaměstnavatel nemůže požadovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si dovolila říct, že existuje i placené hlídání. Byť je to nepopulární. Ono to vůbec nemusí být „cizí osoba“. Když jde dítě do školky, lze nemocnost předvídat a vytvořit si různé varianty již předtím. Mít dopředu „tetu“, kterou má dítě rádo. Neříkám, že je to snadný. Ale je nesmysl držet dítě 3 roky jenom s maminkou a pak bum - pro ni i pro to dítě. Já si myslím, že není odpovědností babiček a prarodičů pořád řešit nemoci vnoučat + něčím se od dětí nakazit taky není pro starší lidi taková pohoda.