OČR hned při nástupu do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Leontodon
30.9.24 16:15

Já bych si dovolila říct, že existuje i placené hlídání. Byť je to nepopulární. Ono to vůbec nemusí být „cizí osoba“. Když jde dítě do školky, lze nemocnost předvídat a vytvořit si různé varianty již předtím. Mít dopředu „tetu“, kterou má dítě rádo. Neříkám, že je to snadný. Ale je nesmysl držet dítě 3 roky jenom s maminkou a pak bum - pro ni i pro to dítě. Já si myslím, že není odpovědností babiček a prarodičů pořád řešit nemoci vnoučat + něčím se od dětí nakazit taky není pro starší lidi taková pohoda.

• Citovat
  • Upravit
27
4.10.24 14:06

Hele, tohle je trochu zapeklitý… ale myslím, že můžeš hnedka od 1.10. žádat o OCR, nemusíš tam ten první den být 🙂. Zkontroluj si to radši v práci, ale snad to půjde tak jak myslíš! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
5.10.24 20:24

Jak to dopadlo, zakladatelko? Šla udělat OČR hned první den a zaplatí ji z předpokládané mzdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 20:44
@Sofie2013 píše: Více

Ano, šlo to. Očr jsem nahlásila vedoucímu. Problém s tím neměl. Jestli bude i zaplaceno, to uvidím příští měsíc.

• Citovat
  • Upravit
8302
5.10.24 21:11
@Anonymní píše: Více

Jasně že bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.10.24 08:44

Pokud se nepletu, můžete nastoupit na ošetřovné hned od prvního dne návratu do práce, pokud váš syn potřebuje péči. Odpracovat tu první směnu není nutné. Jen si ověřte u vašeho zaměstnavatele, zda je potřeba doložit lékařské potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35859
8.10.24 16:24
@PetaVondrackova píše: Více

Jaký lékařský potvrzení? Doktor vystaví OCR. Nic dalšího zaměstnavatel nemůže požadovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat