Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sukynecka01 Jo tesim a pritel snad jeste vic. Uz jsme to oba obreceli a ted mame zase duvod se smat..
![]()
@miseratio teda, tak to bych mu asi něco řekla, nevím proč hned posílají ženy na revizi, to by mě vytočilo, je fajn, že si hledáš jiného… já jdu na kontrolu ve čtvrtek a myslím že tam nic moc vidět nebude, je ještě brzo podle mě, ale termín kontroly mi určila sestřička ![]()
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat od včera mě palí žáhá netrápí to nměkterou z vás není to brzo končím 8 tt
@sukynecka01 píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat od včera mě palí žáhá netrápí to nměkterou z vás není to brzo končím 8 tt
Netrapi, ale ja ani nic moc nejim. Co jsem cetla, tak je normalni v tehu paleni zahy. Bude tu o tom dost diskuzi ![]()
@tlustyhrosik noo top vim, ale až v pulce
jak rostou mimi vlasky ![]()
Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám do diskuze
Miminko jsme s přítelem zatím neplánovali, ale pulec si to prostě naplánoval sám ![]()
Minulý týden po nečekaně vynechané MS jsem objevila // na testu a další den i + 2-3t na ClearBlue
No po pravdě byl to šílenej a nečekanej šok.. Ale jsme oba s přítelem strašně šťastní a strašně moc si přejeme aby se to povedlo. Momentálně bych měla být 6+3tt a teď v týdnu jsem volala k doktoru a jsem objednaná až na 25.5. To mi asi do tý doby trefí!! ![]()
Jinak mi celkem často pobolívá podbřišek a včera jsem prvně zažila zombie den.. Zmohla jsem se jen na uvaření oběda a pak celý den jak mrtvola v posteli. Doufám, že takových dnů bude jen minimum ![]()
Všem co jsou na tom podobně moc gratuluji a přeji pevné zdraví ať nám to za těch pár měsíců pěkně ťapká ![]()
@sukynecka01 píše:
@tlustyhrosik noo top vim, ale až v pulcejak rostou mimi vlasky
Js jsem nasla tady diskuze i v zacatku tehotenstvi ![]()
@Bezbrzd to moc gratuluji
ja mam zombie den uz 3 tydny
Ahoj holky tak dnes v 9,30 jdu na kontrolu. V noci jsem ani nespala jak jsem nervozni aby bylo vse v poradku
@leniiisek5 ahoj drzik palce
ja jdu taky uz za chvili nemohla jsem taky spat nejak mi to nejde, porad se budim, je mi zle a asi i ty nervy, maji mi brat krev, tak jdu hned rano na lacno, jinak bych asi nevydrzela ani dele
Tak snad budeme mit vse v poradku! ![]()
@Basterao mě teda krev brát nebudou ale musím donést ranní moč. a měla bych dostat tu průkazku tak se fakt bojím aby bylo vše v pořádku. a už se těším až uvidím mimiska.
@leniiisek5 jj ja taky mne rikal, ze kdyz bude vse ok ze naberou rovnou krev a daji prukazku, tak snad to obema dobre dopadne.