Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@brko píše:
Vy jste verici? Pokud ano, chapu neuzivani jezise, ale nechapu fyz. trest.
ne
@bublinek píše:
teď jsi na to kápla.
Tyjo, ja chtela napsat zaprisahli verici, pry je to brane jako bozi jmeno nadarmo… Proc mi tam skocili ateisti???
![]()
Roční z otho stejně nemá rozum, já nechápala, teba kamarádku, která sice už po roce plácala dítě při přebalování a docela dost…
Co se táká staršího věku, tak záleží.. pokud nepomůže vysvětování, nabízení variant, domlouvání, tak jsem ochotna dát mírně na zadek- což třeba u staršího bylo do 7 let snad 5 krát za celou dobu, nejsme plácací, ale záleží na míře zlobení a drzosti..
Neuznávám facky a fařečky už vůbec ne..
@pufik20 píše:
Nechci se pouštět do diskuse na téma fyzické tresty ano či ne. Zajímá mě od kdy jste děti plácly přes ručičku, když se něco nesmí…
nemusim, kluk si ruce přibouchává pravidelně sám, takže u nás netřeba ho přes ruku plesknout.. řeknu ne, zachvíli slyším auááááá a vím, že se potrestal sám
starší občas dostane lepana, ale to je fakt výjimka (bude mu 10) ![]()
@bublinek píše:
@Fjodorka já jsem si navykla na ajta krajta a sákryš, manžel ani nevím, asi nemá potřebu něco ventilovt.
Díky. Dcera snad půjde od podzimu do křesťanské školky, tak bych ráda zneužívání Ježíše nějak omezila, aby tam nekazila morálku ![]()
@pufik20 Věř mi, že taková je většina, a ty co nejvíc křičí že jsou, to mají naopak.. Hele a stejně by to byla nuda kdybys dokonalá byla.. ![]()
@bublinek ježiši říká naše čtyřleťačka pořád
zrovna dneska u doktorky, která i se sestrou řvaly smíchy. Já jsem za to ráda že je to jen Ježíš a nic horšího.
@Fjodorka píše:
U nás ježíšuje už dvouletá, má to ode mě. Když se nad něčím rozčílím, tak to ze mě vylítne, mám to zase od své matkyCo doma říkáte?
doprčic, ježkovy voči, sakra, a osmileťák občas fak
a mě někdy ujede doprd…aleto už musí bejt ![]()
te´d koukám, že jsi se ptaal bublinky, tak už to tu nechám ![]()
Příspěvek upraven 04.03.16 v 16:10
@martas 40 píše:
@ospalámyš Evidentně jste ta, co umí vychovávat
to ne, to neumim, z vrozené skromnosti bych si to říct netroufla ![]()
Jen se obejdu bez fyzických trestů, aspoň zatím, je fakt, že mám i pohodovější děti, ale v období vzdoru to zas u syna neplatilo. Ale musela jsem se to naučit, hledat jiné cesty, dá to víc práce a hlavně víc sebeovládání ![]()
Nedokážu si představit, ze bych dceru uhodila, vždyť už by mi nikdy nevěřila.
@ospalámyš píše:
doprčic, ježkovy voči, sakra, a osmileťák občas faka mě někdy ujede doprd…aleto už musí bejt
![]()
te´d koukám, že jsi se ptaal bublinky, tak už to tu nechám
Příspěvek upraven 04.03.16 v 16:10
Ráda si přečtu, jak doma nadávají druzí ![]()
@Fjodorka píše:
Ráda si přečtu, jak doma nadávají druzí
Manžel teď užívá: to mi nalaď mokrý dudy - pohádka Rebelka
@Fjodorka píše:Říkám do pytle
Ráda si přečtu, jak doma nadávají druzí